reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie właśnie też rozbolała :/
Aż sobie ciśnienie zmierzyłam i gorączkę ale chyba wszystko w normie (120/62, 36,8°) no chyba że to ciśnienie za niskie?

Miałam się za pączki zabrać ale nie wiem czy dam radę :/

reklama
Nam pączusie M jutro kupi :) ja będę robić gulaszowa zupę, na siedząco :p przez ta kosmówkę :/ W pt muszę iść do poradni po wyniki, ale wizytę chyba sobie daruje :/ bo jak mnie wymaca to może jeszcze pogorszyc
A w pt mam wizytę w Kajetanach, oj kiepsko to widze....
Okazało sie że prywatna przyjmuje w szpitalu w Piasecznie też, więc już trzymam sie tylko jej, prowadzila mnie z Sam i bylam bardzo zadowolona, glownie z cc ekspres, weszlam do szpitala o 11 na KTG a o 12 już byla Sam, cc w pełnej narkozie :D teraz leże i czytam, jak mus to mus

kusiak widzisz, dopiero mi uświadomiłaś drugą strone medalu. Faktycznie 3 latek z półtoraroczniakiem niekoniecznie będą się zgadzać. Nie wiem czemu skupiłam się na tych pierwszych miesiącach, w ogóle nie myśląc , co będzie później. No, ale tak jak pisałam, nie ma co się martwić na zapas, czas pokaże, a życie napisze swój scenariusz, w którym my bardzo pomożemy. Może jak będziemy miały forum o naszych dzieciaczkach, jak już się urodzą, to wtedy powymieniamy się kolejnymi doświadczeniami :-)

Ja jeszcze w styczniu złożyłam zamówienie w polskim sklepie na pączki.. skąd miałam wiedzieć ,że na samą myśl o nich będę miała odruch wymiotny :eek:
A rok temu , jak rodziła się moja córcia ( w tłusty czwartek właśnie), to sobie obiecałam, że za rok, się najem pączków,że mi bokiem wyjdą... jak widać nie ma co planować..:laugh2:
miłego wieczorku!

Kasica, ty lepiej sobie zupę odpuść, powinnaś leżeć aa nie siedxieć. Kilka dni jak mąż nawet kanapki zrobi, to wytrzymacie ;-) Oszczędzaj się.

Hej :) alez ten dzien zlecial..
Anka, bardzo sie ciesze ze juz do domku :)
Soniafka, ja tez mam poranne krwawienia z nosa..codziennie. ale generalnie mam tendencje do pekania naczynek.
Ktora to piecze paczki? :) gratuluje zapalu i umiejetnosci :) mam nadzieje ze kiedys sie tego naucze od mamy :)
A my dzis tez mnostwo spraw zalatwialismy i juz padam ze zmeczenia.. poza tym skusilam sie na pizze z pizza hut i teraz mnie boli zoladek :/
Pozdrowionka i dobrej nocki :)
P.s gratuluje udanych wizyt! :D

Witam wieczornie :)

gratuluję udanych wizyt :)

my dzisiaj dzien zalatany.. na szczęscie zaraz można się położyć :)

jutro więcej napiszę :)

Dobranoc kobietki :*

Zmierzylam cisnienie i chyba znam przyczyne bolu glowy. 90/56 puls 60 :(

Ja niestety zazwyczaj mam takie ciśnienie, bo tak już mam. Ale u ciebie to za niskie jest. Lekarz mówi, że jak spada ciśn. to trzeba wypić kawę albo mocną herbatę. I okłady sobie rób zimne.

Joani ja też mam niskie, ale w czasie ciąży jest książkowe ;-) Jutro jednak nie będę robić tej zupy, mama ma być w pt to ją poproszę, na jutro mam jeszcze ogórkową, a od pn będziemy zamawiać z zaprzyjaźnionej restauracji, oni dowożą i niedrogo biorą więc będziemy się u nich stołować.

reklama
Joani ja też mam niskie, ale w czasie ciąży jest książkowe ;-) Jutro jednak nie będę robić tej zupy, mama ma być w pt to ją poproszę, na jutro mam jeszcze ogórkową, a od pn będziemy zamawiać z zaprzyjaźnionej restauracji, oni dowożą i niedrogo biorą więc będziemy się u nich stołować.
To super :-) wiem, że z dwójką dzieci nie da się poleżeć, ale w tej sytuacji skoro mąż w domu, to będą tobie usługiwać :-) trzymam kciuki

Do góry