reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie właśnie też rozbolała :/
Aż sobie ciśnienie zmierzyłam i gorączkę ale chyba wszystko w normie (120/62, 36,8°) no chyba że to ciśnienie za niskie?

Miałam się za pączki zabrać ale nie wiem czy dam radę :/

reklama
Nam pączusie M jutro kupi :) ja będę robić gulaszowa zupę, na siedząco :p przez ta kosmówkę :/ W pt muszę iść do poradni po wyniki, ale wizytę chyba sobie daruje :/ bo jak mnie wymaca to może jeszcze pogorszyc
A w pt mam wizytę w Kajetanach, oj kiepsko to widze....
Okazało sie że prywatna przyjmuje w szpitalu w Piasecznie też, więc już trzymam sie tylko jej, prowadzila mnie z Sam i bylam bardzo zadowolona, glownie z cc ekspres, weszlam do szpitala o 11 na KTG a o 12 już byla Sam, cc w pełnej narkozie :D teraz leże i czytam, jak mus to mus

kusiak widzisz, dopiero mi uświadomiłaś drugą strone medalu. Faktycznie 3 latek z półtoraroczniakiem niekoniecznie będą się zgadzać. Nie wiem czemu skupiłam się na tych pierwszych miesiącach, w ogóle nie myśląc , co będzie później. No, ale tak jak pisałam, nie ma co się martwić na zapas, czas pokaże, a życie napisze swój scenariusz, w którym my bardzo pomożemy. Może jak będziemy miały forum o naszych dzieciaczkach, jak już się urodzą, to wtedy powymieniamy się kolejnymi doświadczeniami :-)

Ja jeszcze w styczniu złożyłam zamówienie w polskim sklepie na pączki.. skąd miałam wiedzieć ,że na samą myśl o nich będę miała odruch wymiotny :eek:
A rok temu , jak rodziła się moja córcia ( w tłusty czwartek właśnie), to sobie obiecałam, że za rok, się najem pączków,że mi bokiem wyjdą... jak widać nie ma co planować..:laugh2:
miłego wieczorku!

Kasica, ty lepiej sobie zupę odpuść, powinnaś leżeć aa nie siedxieć. Kilka dni jak mąż nawet kanapki zrobi, to wytrzymacie ;-) Oszczędzaj się.

Hej :) alez ten dzien zlecial..
Anka, bardzo sie ciesze ze juz do domku :)
Soniafka, ja tez mam poranne krwawienia z nosa..codziennie. ale generalnie mam tendencje do pekania naczynek.
Ktora to piecze paczki? :) gratuluje zapalu i umiejetnosci :) mam nadzieje ze kiedys sie tego naucze od mamy :)
A my dzis tez mnostwo spraw zalatwialismy i juz padam ze zmeczenia.. poza tym skusilam sie na pizze z pizza hut i teraz mnie boli zoladek :/
Pozdrowionka i dobrej nocki :)
P.s gratuluje udanych wizyt! :D

Witam wieczornie :)

gratuluję udanych wizyt :)

my dzisiaj dzien zalatany.. na szczęscie zaraz można się położyć :)

jutro więcej napiszę :)

Dobranoc kobietki :*

Zmierzylam cisnienie i chyba znam przyczyne bolu glowy. 90/56 puls 60 :(

Ja niestety zazwyczaj mam takie ciśnienie, bo tak już mam. Ale u ciebie to za niskie jest. Lekarz mówi, że jak spada ciśn. to trzeba wypić kawę albo mocną herbatę. I okłady sobie rób zimne.

Joani ja też mam niskie, ale w czasie ciąży jest książkowe ;-) Jutro jednak nie będę robić tej zupy, mama ma być w pt to ją poproszę, na jutro mam jeszcze ogórkową, a od pn będziemy zamawiać z zaprzyjaźnionej restauracji, oni dowożą i niedrogo biorą więc będziemy się u nich stołować.

reklama
Joani ja też mam niskie, ale w czasie ciąży jest książkowe ;-) Jutro jednak nie będę robić tej zupy, mama ma być w pt to ją poproszę, na jutro mam jeszcze ogórkową, a od pn będziemy zamawiać z zaprzyjaźnionej restauracji, oni dowożą i niedrogo biorą więc będziemy się u nich stołować.
To super :-) wiem, że z dwójką dzieci nie da się poleżeć, ale w tej sytuacji skoro mąż w domu, to będą tobie usługiwać :-) trzymam kciuki

Do góry