reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziwnie aż :-) ale pewnie się relaksują z mężami, niektóre imprezy mają. Ja mam też wesoło, jest nasz kolega i z mężem po cięzkich porządkach drinkują. A ja... cóż... raczę się soczkiem z buraczków :-D

witam się :)

ja w domciu z moim łobuzem przesiedziałam większą część dnia , byliśmy też na zakupach ależ się tam nabiegałam za nim ja to mam WF ;-)
także dzień jak co dzień ,
słońce tak pięknie świeciło, ale wiatr też mocno wiał , wiec po dworzu nie chodziliśmy jednak

Witajcie :)
Ja dzis zalatana rano z mezem pozniej zakupy a teraz szykuje smakolyki na moje jutrzejsze urodziny :) ale nie mam sily spac ciagle mi sie chce :)

Ja po remoncie obiecałam teściom, że ich przyweziemy pokazać nowy dom.. ale jak myślę, że będę musiała nasiedzieć się w kuchni i potem przy stole, to mi się odechciewa... to prawda, że brakuje na wszystko siły :-)

Hej :-)

Witam się wieczornie i pewnie przy okazji będę mówić dobranoc... My dziś też dzień na szybkich obrotach. Mąż miał wolne, więc wykorzystaliśmy to i spakowaliśmy większą część naszego '' dobytku'' :-) Cały salon w kartonach, ja nic nie robiłam, w zasadzie tylko dyrygowałam, a tak mnie to zmęczyło :szok: nie wyobrażam sobie rozpakowywania, dla mnie to o wiele gorsze!

Wpadliśmy jeszcze do koleżanki na urodziny, impreza się szykowała niezła, no, ale my z lalą o 8 do domku, to i tak późno dla niej było. Szkoda,że nie mamy żadnej babci tu, to można byłoby zostać :-D, z drugiej strony dla mnie 10 wieczór, to już środek nocy... kiedyś sobie odbijemy :-)

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i życzę spokojnych , przespanych nocek!

ja to chodze zawsze 1 w nocy spać czasem 2 zawsze byłam nocy marek i tak też zostało nawet w ciąży,wtedy mam czas tylko dla siebie..

Hej:)

Nam się udało wczoraj tego grilla zorganizować, także sezon uważam za otwarty:-D W ogóle wczoraj strasznie zalatany dzień mieliśmy, a wieczorkiem byliśmy odwiedzić znajomych którym się urodziła córunia:) Chłopaki oblewali:-p Już się nie mogę doczekać, aż my się będziemy chwalić naszymi małymi kruszynkami:))

Miłego dnia:)

Witam niedzielnie,

wróciłam już do domku
ładna pogoda,w południe wyskocze z dziećmi do ogrodu

coraz częściej zaczyna mi sie brzuch stawiać....nie dobrze

jutro idę na badania
a we wtorek wizyta (samo badanie ginekologiczne) i dostane skierowanie na usg

reklama
...jaki ładny dzień się zapowiadać achh, może pójde sama na spacer..albo hmmm nie wiem ,
miłosz cudem idzie do babci i bedzie troche z swoim tata, w koncu go wezmą bo 2 miesiące u nich nie był takiego ma tatusia,
a z drugiej strony co tu robić heh

Do góry