reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ania// ja się śmiałam do mojego, że dzisiaj też musimy grillowanie zorganizować, bo Bąbelkowi chyba posmakowało i dalej ma ochotę:-D U nas też tak kłótnie wyglądają, że sobie wygarniemy co trzeba, a potem zaraz zgoda:)

reklama
Wow...super sezon grillowania zaczac tak wczesnie ;-)

My juz po obiadku odpoczywamy....a za jakies 3h bedziemy jechac na lotnisko...
Dawno nie lecialam samolotem... Ostatnio w Polsce bylismy autem na boze narodzenie 2012....to samolotem bylam jakies 2 lata temu na wakacje ;-)
Pozdrowienia!

Paula, wszystkiego naj na urodzinki :-) Siedziałam prawie 2 h w ogrodzie, słoneczko pięknie świeciło i aż miło się robiło na duszy. Pewnie latem bedziemy na to słońce jeszcze narzekać, ale póki co, to taki fajny uspokajacz :-D Weekendy tak szybko mi mijają z mężem, bo w tygodniu jak pracuje, to tylko na niego mogę popatrzeć i pomilczeć ;-) i czas się wlecze a te dwa dni to pyk i już po ;-)
Candy połóż sie na kanape i pozwól sobie na błogie lenistwo, to dla ciebie chyba najlepsze, po maratonie za małym :-)

joani ania serdecznie dziekuje :)
Juz po mam dosc troche zaczal mnie pobolewac brzuch. Wiec klade sie juz spac bo ledwo siedze :)
Mmm grill jestem chetna hihi
sawi i jak sie czujesz?
Uciekam spac dobranoc :)

chorowitek już zdrowy ,
byłam trochę w domku ,
a potem razem na mieście obiad zjedliśmy , zakupy zrobione a teraz każdy u siebie,
jutro wyjezdza na 3 tyg bedzie miał dzieci u siebie

Paula spelnienia marzen :)
amaliee mnie tez kluje jak bylam w szpitalui o tym mowilam to dalt mi nospe, ale mowia ze to normalny objaw wiec tak jak robisz odpoczywaj nie przemeczaj sie
sawi a kiedy wizyta?

Witam się :-)
Przemeblowanko zrobione, teraz w naszej kawalerce mamy 2 pokoje, kuchnie z kącikiem jadalnym, biuro M, korytarz i łazienke :-p i powiem Wam że jest fajnie ;-)

Wczoraj trochę dużo chodzenia, zero spania i wieczorem plamiłam, ale dziś prawie wszystko M sam zrobił - podział kuchni, a ja od 14 leżałam plackiem, trochę spałam a reszte czasu czytałam.

anusiaszymka wycofali fenoterol bo były nadużycia,lekarze przepisywali niepotrzebnie
ale jak naprawdę coś się działo to ten lek był naprawdę wybawieniem (bynajmniej u mnie był)
tu artykuł SKANDAL! FENOTEROL wycofany - Główny Urząd Farmaceutyczny przyczyni sie do fali przedwczesnych porodów

Sawi poczytaj komentarze, są inne metody na wyciszenie skurczy, bez podstaw by nie wycofywali. Weź sobie magnez, nospe i leż.

Amelie mnie dziś też kuje co i rusz dobrze, że już nie plamie. Nasz IP w przypadku nawet malutkich plamień kładzie na oddział, dlatego wystrzegam się jak tylko mogę jazdy do nich, we wtorek mam wizytę to tylko nie całe 48 godzin :rofl2:

Paula najlepsze życzenia urodzinowe :tak::-D

Felicity sprzyjających wiatrów

BubblesGirl ale zrobiłaś smaka na grilla hmmm...

bubles takie kłótnie sa najlepsze :) m wpadł na pomysł kupił lody i stwierdził że bedziemy się godzić :) fajnie lody jemy a tu bach niespodziewani goście hehe :)

felicity miłego pobytu u rodziny :)

joani ooooo takkkk....:) pogoda piękna :) napewno bedziemy narzekać :) ale to jak co roku :)

paulamc
odpoczywaj Dobranoc :)

candy podziwiam... ja bym tak nie umiała...

sawi a nie ma teraz czegoś jako zamiannik ??? muszą coś dawać więc nie martw się za wczasu :)

amelie to chyba hormony :) mnie też kłuje spokojnie :)

kasica super że przemeblowanie udane :) uważaj na siebie.. plamienie pewnie z przemęczenia .. ważne że ustają :)

uciekam spać :) do jutra kobietki :)

Dobranoc :*

reklama
Do góry