reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hej, ja dzisiaj od rana w garach, zrobilam juz sałatkę jarzynową i krupniczek. Mąż idzie dzisiaj do pracy, jutro też więc nici z rodzinnego weekendu. Pogoda piękna więc poszalejemy na podwórku :-) No i oczywiscie kibicujemy Justynie i naszym sztafetom panczenistów i panczenistek !!!!

No to juz po biegu Justyny...szkoda,ze zeszla z trasy...Ale i tak super,ze udalo sie jej wywalczyc zloto ze zlamana stopa ;-)
Teraz tylko czekac na panczenistow pozostaje....i juz niedlugo bedzie po olimpiadzie;-)
Ja dzis za duzo nie bede gotowac - frytki i rybe w panierce mam w planach...
Jutro rosolek i kuraka pieczonego - a wieczorkiem bedziemy juz leciec do dziadkow ;-)

Pochwalę się, że jedna z panczenistek jest z mojej miejscowości:-D Mam nadzieję, że dziewczyną dobrze pójdzie:tak:

Witam i ja się już południowo :-)
U mnie też swieci słoneczko, nie wieje wiec pogoda tylko na spacer ale nie wiem czy dziś go zalicze, M ma dziś wolne wiec właśnie skręca karnisz, potem dokończyć klejenie listew przy ościeżnicach, a następnie musimy do siory mojej po ławe skoczyć.
Nie mam pomysłów na obiad, coś z cacka kurczaka, może sałatkę tez zrobię.
Przed chwila zrobiłam soczek z marchewki i pietruszki, a ta pietrucha ma ostry słodki smak, zmieszalam razem i nawet da się wypić. Jutro kupi się buraki i taki soczek to aż się chce pić.
Miłego leniuchowania weekendowego życzę :-)

Dziewczyny ja mam problem z komputerem w poniedziałek wszystko powinno być naprawione. Teraz tylko podczytuję Was na telefonie :biggrin2:

U nas wszystko dobrze plamienie powoli zanika więcej napiszę jak będę miała komputer.
Trzymajcie się i nie zapomnijcie o mnie !!! ;-)

Dzisiaj się w końcu wyspałam, bez nocnego wstawania. Ja tak już mam, że jak się obudzę, to nie mogę potem zasnąć i się męczę. A dzisiaj cud, miód, malina :-)
Byłam 2 h na ogrodzie, siedziałam w słoneczku i było mi tak fajnie... Też mamy zamiar wybrać się na jakieś ognicho do rodziców i zjeść kiełbachę z patyka ;-)
Na razie sobie muszę poleżeć a mąż wreszcie porządkuje piwnicę po remoncie. Dobrze, że mnie tam nie ma, bo bym się nasłuchała tych k..., ch.... i innych hehe
Miłego dzionka.
Aniu, pamiętamy o Tobie i trzymamy kciuki, żebyś jak najszybciej poszła do domu :-)

jeszcze muszę się pochwalić brzuszek mi wypchnęło do przodu i to tak, że ledwo się w swoją piżamę mieszczę, (ale ona z tych ciaśniejszych była) :-):-):-)
Normalnie nawet pielęgniarki mówią, że teraz nie można się pomylić od razu widać, że w ciąży ;-):-D

Jestem MEGA DUMNA :-)

a_nka super że już jest lepiej :) nie ma opcji nie zapomnimy o naszej jedynej mamuście w trójpaku :)
wstaw brzuszek jak będziesz mogła do galeri :)

my na obiadek dzisiaj kurczak pieczony i fryteczki :) i jakąś sałatkę wykombinować trzeba :)

i zaliczymy mały spacerek bo nie pada :)
a wieczorkiem przychodzą znajomi :) będzie wesoło mam nadzięję że koleżance wody u nas nie odejdą :) ona już ma rodzić lada dzień :)

reklama
Do góry