reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam w pochmurny ranek.
Ale cisza wczoraj, dzisiaj... Weekend...
Ja na szczescie nie musze jesc w wocy. Wstsaje na siusiu, napije sie wody i ide dalej spac.
Dzisiaj Antek nie spi od 6:30 , wiec sie nie wyspalam...
Pisalyscie wczoraj, ze po witaminach w ciazy dzieci rodza sie duze. Nie ma regoly. Moj mial 2960 g, wiec byl kruszyna. A witaminy bralam od 2 trym, owocow tez duzo jadlam. Przytylam ok 15 kilo, wiec w normie, problemow z cukrem zadnych, wszystko w normie. Takze pod kazdym wzgledem indywidualna sprawa.
Maz zabiera nas jutro na targi wedkarskie do Poznania. Srednio interesujace dla mnie, ale pozniej pojedziemy do IKEI kupic Antosiowi do pokoju stolik i krzesla MAMUTA.
No nic, trzeba isc na jakies zakupy...

Hej:)

Dobrze, ze sa weekendy, przynajmniej nie trzeba was potem caly dzien nadrabiac:)

My dzisiaj idziemy do tesciow na dzialeczke na grilla, bo sie zapowiada ladna pogoda:D

Witam się i ja pogoda za oknem nie jest rewelacyjna :/

Maddalena ja podejrzewam, że to jedzenie przez wieczorna luteine, bo wczoraj miałam sporą kolacje - spóźniony obiad, a tu takie coś w nocy

Cześć kobietki :)
Kasica, ja też jak się tylko obudzę to w brzuchu burczy... a na siusiu to zaczyna się już podwójne wstawanie :szok: całe życie mogłam trzymać całą noc a teraz...odnośnie suplementów to na studiach mi wpajano, żeby się nie szpikować i że Polacy kupują tego najwięcej na świecie. Podobnie jak leki OTC.
u nas dziś deszcz leje od rana więc smętnie. Ale do roboty dziś dużo więc aktywny dzień się szykuje, zanim goście przyjadą na 17 ;-)a tu sobą się jeszcze trzeba trochę zająć bo paznokcie połamane, twarz zapryszczona, oj uroda znika pod makijażem :cool2:
Pozdrowionka!!!

reklama
witam weekendowo :)

u nas pogoda dziś do d***.. no w końcu weekend.. więc norma..

planów narazie brak może z tatą się spotkamy ale to jeszcze zobaczymy :)

miłego dnia mamusie :)

Do góry