reklama
joani
Fanka BB :)
joani jeśli nie chcesz brać no spy to może magnez sobie weż
a magnez jaest na bóle brzucha?
felicity001
Hello!
U nas dla odmiany tez dzis piekne slonko...i czuje sie jakby byla wiosna!;-)
W ogole moje dzieciaki spragnione sniegu (wiec do Polski na ferie lecimy)....a we Wrocku pogode sprawdzalam - nastepnych pare dni po 10st i slonce....
Wlasnie gotuje gulasz... planuje do niego kasze ;-) Ale to na jakas 17...a teraz wciagnelam jeszcze resztki wczorajszego risotto ;-)
Z rana odprowadzilam dzieciaki do szkoly i wybralam sie na zakupy...
Tyle sie nachodzilam,ze juz mialam dosc... troche spozywczych rzeczy, kosmetyki, jedzenie dla psa....ale najwazniejszego jakos nie udalo sie - buty dla dzieciakow....Jakos nic mi nie pasowalo ;-) Eh...odechcialo juz mi sie tego chodzenia.... Ale moze jeszcze wybiore sie z dziecmi po poludniu...Zobacze......;-)
U nas dla odmiany tez dzis piekne slonko...i czuje sie jakby byla wiosna!;-)
W ogole moje dzieciaki spragnione sniegu (wiec do Polski na ferie lecimy)....a we Wrocku pogode sprawdzalam - nastepnych pare dni po 10st i slonce....
Wlasnie gotuje gulasz... planuje do niego kasze ;-) Ale to na jakas 17...a teraz wciagnelam jeszcze resztki wczorajszego risotto ;-)
Z rana odprowadzilam dzieciaki do szkoly i wybralam sie na zakupy...
Tyle sie nachodzilam,ze juz mialam dosc... troche spozywczych rzeczy, kosmetyki, jedzenie dla psa....ale najwazniejszego jakos nie udalo sie - buty dla dzieciakow....Jakos nic mi nie pasowalo ;-) Eh...odechcialo juz mi sie tego chodzenia.... Ale moze jeszcze wybiore sie z dziecmi po poludniu...Zobacze......;-)
N
nexiss
Gość
I już po słońcu, chmurzyska przyszły oby nie padało..
Właśnie wciągnęłam pól opakowania litrowych lodów bakaliowych, jestem pełna i nasycona bo od wczoraj za mną chodziły.
Ciacho rośnie, zaraz truskawy wrzuce, kruszonę i za godzinę będzie
Właśnie wciągnęłam pól opakowania litrowych lodów bakaliowych, jestem pełna i nasycona bo od wczoraj za mną chodziły.
Ciacho rośnie, zaraz truskawy wrzuce, kruszonę i za godzinę będzie
joani
jest poprostu rozkurczowy
Ok,dzięki :-)
kasica212
Sanka & Samka
Dziewczyny nospa sporadycznie nie zaszkodzi, ale odradzam brać tak jak zalecają nie którzy lekarze dziennie 3 razy po 2 tabletki bo to się odbija na dziecku tzw. maluchy po nospowe
No i nie pogadałam z szefową ;/ tak się zagadałam na kawie z koleżankami, że jak przyszłam to jej już nie było (nie byłam z nią umówiona tylko powiedziałam, że może wpadne...) No cóż, trzeba będzie to przełożyć na przyszły tydzień... ale poćwiczyłam mówienie o ciąży przed koleżankami i nie jest tak źle i nawet się pocieszyłam, bo mi powiedziały, że w ogóle po mnie nie widać, więc może z tym brzuchem wcale nie jest tak źle jak mi się wydawało
Ja też już nie mogę się doczekać prenatalnych.... jeszcze 10 dni....
joani
A Ty jesteś pewna swoich koleżanek, że szefowej nie powiedzą? U nas jak szef dowie się drugi, to już po Tobie. On zawsze mówi, że jest drugi po mężu, który ma wiedzieć. On jest szefem i prawda mu się należy. A ludzie bywają różni....No i nie pogadałam z szefową ;/ tak się zagadałam na kawie z koleżankami, że jak przyszłam to jej już nie było (nie byłam z nią umówiona tylko powiedziałam, że może wpadne...) No cóż, trzeba będzie to przełożyć na przyszły tydzień... ale poćwiczyłam mówienie o ciąży przed koleżankami i nie jest tak źle i nawet się pocieszyłam, bo mi powiedziały, że w ogóle po mnie nie widać, więc może z tym brzuchem wcale nie jest tak źle jak mi się wydawało
reklama
kara szkoda że rozmowa się nie odbyła.. byle koleżanki nie powiedziały &&&
felicyty to sie nachodziłaś dzisiaj kupowanie butow dla dzieci to masakra...
kasica włąśnie dlatego ja zazwyczaj biore magnez jak coś boli bo nie chce tak sobie no-spy brać i lekarz mi też tak powiedział
ale tu cisza dzisiaj... widać że weekend zaczynamy
felicyty to sie nachodziłaś dzisiaj kupowanie butow dla dzieci to masakra...
kasica włąśnie dlatego ja zazwyczaj biore magnez jak coś boli bo nie chce tak sobie no-spy brać i lekarz mi też tak powiedział
ale tu cisza dzisiaj... widać że weekend zaczynamy