reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Sonia mam nadzieje ze juz dobrze dzisiaj! odpoczywaj duzo w takim razie i w razie czego jesli macie u siebie no spe sobie wez moze pomoze.Hejka dziewczyny. Nie odzywałam sie przez dwa dni bo znów czułam się delikatnie mówiąc beznadziejnie. Wczoraj to już w ogóle schizowałam bo rano jak kichnęłam to złapał mnie tak silny kilkunastosekundowy ostry ból, że miałam wrażenie, że macica mi pękła :-(
Ból niby minął ale potem cały dzień przy wstawaniu i w ogóle przy chodzeniu bolało mnie podbrzusze. Wiem, że najprawdopodobniej przez skurcz przy kichnięciu wiązadła się naciągnęły i dlatego cały dzień pobolewały ale wiecie jak to z tymi naszymi przewrażliwieniami.
Tak w ogóle jestem tak zazdrosna o wasze wizyty ;-) No i gratki dla wszystkich wizytujących wczoraj i przedwczoraj i rzecz jasna zaciskam kciukasy za dzisiejsze badania. Nie wiem jak ja wytrzymam tych moich czwartkowych prenatalnych. Przecież to jeszcze cały tydzień ehhh...
To prawda ze to czekanie jest straszne.... im blizej tym bardziej czlowiek niecierpliwy, wczoraj juz w poczekalni to myslalam ze jajko zniose, i jedna pani zapytala czy moze o recepte, druga potem tez chciala, ale na szczescie recepcjonistka juz powiedziala jej zeby zaraz za nami weszla po recepte - i powiedzialam mojemu P, ze teraz to bym chyba sama sie nie zgodzila bo juz mielismy byc nastepni hehehSoniafka spokojnie, piątek dzisiaj to już tylko 6 dni Zobaczysz szybko zleci) Ja to bym mogła codziennie malucha podglądać, no ale niestety tak się nie da, ale przynajmniej uczymy się cierpliwości
EM Ka
Fanka BB :)
to prosze delikatnie psikac
ta jakby tak mozna bylo ale dbaj o siebie
ta jakby tak mozna bylo ale dbaj o siebie
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Amaliee właśnie myślałam o Tobie i miałam pisać, żebyś mi dane podała jakaś telepatia:-)
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Wejde na lapka to wkleje jeszcze raz do nas i moze tutaj o ile Ritta i dziewczyny pozwola na odrobine spamu
Ok, to czekam Jestem jak najbardziej za, żebyś wkleiła i tu, może któraś z dziewczyn też zechce pomóc
Pozwolą, pozwoląWejde na lapka to wkleje jeszcze raz do nas i moze tutaj o ile Ritta i dziewczyny pozwola na odrobine spamu
Wejde na lapka to wkleje jeszcze raz do nas i moze tutaj o ile Ritta i dziewczyny pozwola na odrobine spamu
jasne że pozwolimy
reklama