reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Moj maz sie teraz ze mnie smieje ale.... Chodzily za mna te placki ze smietana juz od jakis dwoch miesiecy i jak w koncu bylam w stanie je zrobic to NIE BYLO SMIETANY!!!! Wiec zachcianka nie do konca zaspokojona i chyba bedzie trzeba ja niedlugo powtorzyc ze smietana :D

Bubbles tez dobry pomysl, potem zawsze mozna zwalic na tescia ;)

reklama
sawi, ja w poprzedniej ciąży cały czas miałam szyjkę ok 4 cm :) 2 tyg przed porodem lekarz mówi o skraca sie, a i tak miała 2,6 cm :)

długie macie bardzo:) ja pewnie szybciej urodzę :-D oby nie za szybko
chyba przy pierwszej ciazy mialam 4 cm

A PIT mam i tak 0

Dziewczyny, przed chwilą rozmawiałam z koleżanką w pracy. W pewnym momencie tak zaczęła się gapić na mój brzuch że aż mi było głupio i niezręcznie. Stałyśmy w łazience bokiem do lustra i w końcu zaczęła na mnie patrzeć w lustrze (widziała profil). A dziś jestem w luźnej bluzce i wydawało mi się że nie widać. Jestem w szoku. Muszę w końcu powiedzieć bo zaraz będą ploty.

Ritta to lepiej faktycznie powiedz szefowi, bo głupio tak jak się po firmie rozejdzie, swoją drogą może koleżanka nie miała tego na myśli tylko sobie oceniała Twoją figurkę:))

Ritta to lepiej faktycznie powiedz szefowi, bo głupio tak jak się po firmie rozejdzie, swoją drogą może koleżanka nie miała tego na myśli tylko sobie oceniała Twoją figurkę:))
Może i tak. Pewnie pomyślała "ale się zapuściła" :D Ale na prawdę zrobiła to w nachalny i chamski sposób.

Ritta to moze lepiej powiedz :) nie beda mieli juz o czym plotkowac bo juz bedzie wszystko jasne :) ja mam taki wielki brzuch ze juz tylko w ciazowych spodniach chodze. Ale mi zawsze szybko wyskakiwaly tylko ze teraz to juz wygladam jakbym w conajmniej 20 tyg byla :p ale co tam, nie mam zamiaru sie przejmowac :)

Ja się cieszę, że po mnie jeszcze nic nie widać i mam nadzieję, że tak zostanie jak najdłużej, bo parę imprezek się szykuje marzec-kwiecień i chciałabym się jakoś ładnie ubrać, a nie chować w workach po ziemniakach:-D

reklama
Bubbles to Twoje pierwsze wiec pewnie jeszcze przez jakis czas nic nie bedzie widac :) a poza tym to jakie worki po ziemniakach? :p jest tyle slicznych ciazowych sukienek :)

Do góry