reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Ja wciąż na swój PIT czekam, aż dziwne, bo zawsze szybko dostawałam(z racji tego, że pracowałam w skarbówce), a w tym roku chyba o mnie zapomnieli Ale będę w przyszłym tygodniu dowiadywać się tam o pracę, więc od razu wezmę, bo Mężowy PIT już czeka na rozliczenie
Ritta pewnie, jak możesz to korzystaj jeszcze z ulgi, no i w przyszłym roku to już będziesz mogła sobie pełnoprawnie 2 dzieciaczków odliczyć)
Mój dzisiaj nie kazał robić obiadku, bo prosto po pracy idzie pobiegać to nie będzie jadł, więc mam robotę z głowy
Ritta pewnie, jak możesz to korzystaj jeszcze z ulgi, no i w przyszłym roku to już będziesz mogła sobie pełnoprawnie 2 dzieciaczków odliczyć)
Mój dzisiaj nie kazał robić obiadku, bo prosto po pracy idzie pobiegać to nie będzie jadł, więc mam robotę z głowy
Ja nie zmienię stanu cywilnego to tak, ale ja weźmiemy ślub to pewnie razem się nie załapiemy. Ale tu nie ma co narzekaćRitta pewnie, jak możesz to korzystaj jeszcze z ulgi, no i w przyszłym roku to już będziesz mogła sobie pełnoprawnie 2 dzieciaczków odliczyć)
maltanka
Fanka BB :)
joani tyle km jeździsz do lekarza? powodzenia na wizycie?
ritta można dziecko odliczyć
Ja już wróciłam z pracy, zawiozłam zwolnienie, miałam być tylko chwilkę a zeszło mi 3 godziny
Pogoda się zrobiła ładna aż chce się spacerować.
Co do obiadów, to mój mąż lubi domowe obiadki, ale on do tego przyzwyczajony, bo teściowa nie pracowała, to zawsze im robiła.
Co do szyjki no ja nawet nie wiem, jak mi mój gin mówi, że jest w porządku to nie dopytuję, uważam, że wie co mówi.
Kurczę nie wiedziałam, że na NFZ można trafiać nie za każdym razem na tego samego lekarza, w sumie to ważne, żeby mieć jednego.
Piszecie o PIT-ach, ja już to mam za sobą i nawet zwrot już dostałam, w 3 dni
I zmykam robić obiad.
ritta można dziecko odliczyć
Ja już wróciłam z pracy, zawiozłam zwolnienie, miałam być tylko chwilkę a zeszło mi 3 godziny
Pogoda się zrobiła ładna aż chce się spacerować.
Co do obiadów, to mój mąż lubi domowe obiadki, ale on do tego przyzwyczajony, bo teściowa nie pracowała, to zawsze im robiła.
Co do szyjki no ja nawet nie wiem, jak mi mój gin mówi, że jest w porządku to nie dopytuję, uważam, że wie co mówi.
Kurczę nie wiedziałam, że na NFZ można trafiać nie za każdym razem na tego samego lekarza, w sumie to ważne, żeby mieć jednego.
Piszecie o PIT-ach, ja już to mam za sobą i nawet zwrot już dostałam, w 3 dni
I zmykam robić obiad.
BubblesGirl
Ritta ale przy dwójce dzieci nawet jak zmienisz stan cywilny to będzie wam przysługiwała ulga Limity są tylko przy jednym dziecku
maltanka ja tez zawsze szybko składałam i szybko miałam zwrot, no może nie w 3 dni ale w 3 tygodnie A że dziecko można odliczyć wiedziałam, ale to zależy od zarobków i byłam pewna że się nie łapię ale chyba jednak ... A to tylko dlatego że jestem rozwódką (dla tych co jeszcze nie wiedzą wróciłam do ex męża ale ślubu jeszcze nie wzięliśmy
Aaa tak, racja. Normalnie po raz pierwszy czuję się doceniona przez Państwo HAHAHARitta ale przy dwójce dzieci nawet jak zmienisz stan cywilny to będzie wam przysługiwała ulga Limity są tylko przy jednym dziecku
reklama
BubblesGirl
Aaa tak, racja. Normalnie po raz pierwszy czuję się doceniona przez Państwo HAHAHA
Ritta chociaż tyle się człowiekowi należyP