reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dobra, już wiem. Dochód to netto. Jednak tępa jestem, a może to ciążowe zaćmienie umysłu :D

Jak dobrze, że możemy nasz mały niedorozwój umysłowy zwalić na ciążę:-D:-D:-D

Ale szczerze to ja też czasem muszę coś parę razy przeczytać, żeby załapać, jakieś takie odmóżdżenie mi się zdarza:zawstydzona/y:

Ritta, dzieki za tego linka, wlasnie sie zastanawialm jaka kwota miesiecznie jest do odliczenia, bo my mamy niepelny rok :)

dziewczynki to ja się martwie że mam szyjke bardzo krótką 4cm
a wy macie jeszcze krótsze....
najlepiej to by było jakbym znalazła wymiar szyjki przed ciążą,ale chyba coś ok 6cm

mi pit rozlicza księgowa,ale jeszcze nie wiem jak wyszło

kurcze włąśnie dobrze że przypomniałyście o Picie :) musimy do tego przysiąść :)
wg powiedzcie mi jak to jest jeśli jesteśmy małżeństwem od 20 lipca to m może sie rozliczyć na mnie??
czy trzeba być okrągły rok??

sawi no więc możesz być spokojna :)

ania// niestety musicie być małżeństwem min. rok, więc teraz musicie się jeszcze rozliczyć osobno.

Ja dopiero teraz moge usiasc i cos napisac.
Dziewczyny udanych wizyt &&&
Ja na szczescie nie musze sie z niczego rozliczac, zadnych pitow :)
Zrobilam sobie placki ziemniaczane w koncu!! Ale sie objadlam :D juz od dawna mi sie snily ale robienie czegokolwiek w kuchni powodowalo u mnie wymioty wiec tylko moglam snic :p a dzis dalam rade, mialam kilka razy odruch wymiotny ale sie powstrzymalam :D :D

Bubbles i co? Wymyslilas cos na ten tort?

Ritta ja tez co jakis czas mam jakies dziwne bole i klucia podbrzusza ale w kazdej ciazy tak mialam i jakos mnie to nie martwi, Ciebie tez nie powinno :)

Kasica masz sliczna rodzinke :)

Sawi ja zupelnie nic nie wiem o mojej szyjce, tutaj nikt tego nie bada i nie sprawdza. Przeszlam przez 2 ciaze bez tej wiedzy to i teraz tez przejde :p

Juz nie wiem co tam jeszcze pisalyscie... Jak mi sie przypomni to dopisze :p

reklama
Kusiak wydrukowałam parę tortów, pokaże teściowi i niech on decyduje:-D Hmm.. narobiłaś mi ochoty na placki, chyba jutro na obiad zrobię:tak:

Do góry