reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Maltanka, ja na dzisiejszy obiad mam ogórkową z wczoraj a na drugie robię burgery :) od początku ciąży prawie, uwielbiam domowe fastfoody, więc grilowany burger w bułkę, serek i warzywne dodatki, mniam :)

o takie burgery bym zjadła, a akurat mam wszystko co potrzebne w domu

no mi się chce od 2 tyg tak, wcześniej nie chcialo ,ale teraz to i dobry filmik heheheheh

no a wage mam 4 kg na plusie pewnie prze te paczki no ale i tak sobie nie odmówię nawet dziś i zaraz lecę mniam :-p

hehe mi to się w ogóle jakoś nie chce teraz i co z tym zrobić, ale przez sny też już przechodziłam :zawstydzona/y:

a pączki to i ja wcinam:tak:

reklama
Witam się i ja.
Równie wczoraj wieczorem byłam zmęczona i wcześnie poszłam spać
Candy a może napisz mu list. Nie, nie żartuję. My jak mieliśmy kryzys to zdarzało mi się pisać listy- czasami łatwiej jest coś ująć nas piśmie, nikt Ci nie przerywa... A jak on przerwie czytanie to duo niego wróci... I może lepiej do niego dotrze to co chcesz powiedzieć.
Może nie znam dobrze sytuacji ale mam wrażenie że jako typowej kobiecie dużo Ci się 'wydaje' i dużo interpretujesz z jego zachowania i może dobrze byłoby potwierdzić czy on naprawdę to ma na myśli... Bo z facetami jest tak, że nie zawsze przypisują swojemu zachowaniu takie znaczenie jak my, kobiety mu nadajemy...
A im wcześniej sobie wyjaśnicie czego od siebie oczekujecie tym mniej pretensji się nazbiera...
Ja też pisałam kiedyś listy do mojego męża. Był czas, kiedy nie mogliśmy się dogadać, ja miałam swoje pretensje i żale, on twierdził, że się czepiam...No nie szło nam rozmowa.
i zaczęłam pisać listy. pomogło...
Witam
Starsza lepiej, młodsza bez zmian a i matke zaczyna rozkładać :crazy: Dziękuje za miła słowa odnośnie nas ;-)
Zdrówka dla Ciebie i dziewczynek. Właśnie zauważyłam, że Twoja młodsza jest o jeden dzień starsza od mojego Antosia. Pisałaś, że chodzi do przedszkola? Mojego nie chcieli jeszcze przyjąć, bo wg ustawy dziecko musi mieć skończone 30 mies, żeby pójść do przedszkola. No i czekamy do kwietnia.
jaki sen miłam matko aż wstyd heheh, że z innym flirtowałam :-p i chciałam z nim być :szok: i chciałam ukryć że jestem w ciąży , taki chłopak tak mi się podobał ,
już drugi raz sen że z kim innym chcem być , znam te osoby , raz obca mi się śniła

a ja dziś problem ze spodniami żadne typu jeansy nie wchodzą za małe w pasie i udach też :/
zostają chyba mi tylko leginsy
He, he, te nasze sny... Al;e to normalne w ciąży.
Ja też sie nie dopinam w spodnie. Zawsze byłam na nie, jeśli chodzi o leginsy,ale jakoś się przekonałam i stwierdziłam, ze jest bardzo wygodnie.

Byłam wczoraj na wizycie i wszystko jest w porządku, serducho bije ładnie. trochę mnie to uspokoiło:tak: Dostałam L4 i zaraz jadę do pracy zawieść.
gratuluję udanej wizyty, bijącego serduszka i oby tak dalej...
Maltanka, ja na dzisiejszy obiad mam ogórkową z wczoraj a na drugie robię burgery :) od początku ciąży prawie, uwielbiam domowe fastfoody, więc grilowany burger w bułkę, serek i warzywne dodatki, mniam :)
A ja dzisiaj na obiad mielone i buraczki. Antoś bardzo lubi.
Po obiedzie pojedziemy do teściów. Powiemy im wreszcie, że będą mieli kolejnego wnuka...Już 7. A dla moich rodziców będzie to 4 wnuk.

Pogoda znowu jakaś taka, zimno.. Niech już będzie wiosna...

Tak tu o tych pączkach piszecie, że chyba sama się skuszę. Gorzej jak mi zasmakuje...;-)

Ja na szczęście za słodkim nie jestem, a teraz w ciąży to w ogóle mnie jakby odpycha od słodkości...

O ja gapa zapomniałam napisać, że mocno zaciśkam kciuki za dzisiejsze wizyty EM Ki i joani no i nie wiem, czy ktoś jeszcze. W każdym razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte....

Ja na szczęście za słodkim nie jestem, a teraz w ciąży to w ogóle mnie jakby odpycha od słodkości...

O ja gapa zapomniałam napisać, że mocno zaciśkam kciuki za dzisiejsze wizyty EM Ki i joani no i nie wiem, czy ktoś jeszcze. W każdym razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte....

Dzięęęęęęęęęękuuuuuuuuuuujęęęęęęęęęęęęę :-D

Rano jak wstaję też mam pełny nos i tak z pół godziny mi schodzi, potem już suchutko.
O sexie, to nawet nie mówcie, bo my mamy od początku zakaz aż do odwołania... ja dostaję na głowę.. a jeszcze te sny... :-D
hahaha mam to samo zakaz i sny erotyczne :D smieje sie do mojego ze dobrze ze chociaz w snach mam orgazm :D

kasica śliczna z was rodzinka:-) zdrówka życzę

ritta a bardzo się boli?, mnie tak pobolewało ale to nieznacznie

koko mi rano też znika brzuch, a wieczorem jest większy niż powinien:-D

nexiss powodzenia w szukaniu pracy, też nie mam pomysłu na obiad:sorry2:

candy o ładny sen miałaś:-p może to coś oznacza;-)

Witajcie czwartkowo
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko jest w porządku, serducho bije ładnie. trochę mnie to uspokoiło:tak: Dostałam L4 i zaraz jadę do pracy zawieść.
Piszecie, że was krzyż boli, o matko aż mi się przypomniało jak mnie krzyż bolał jak robiłam brrrrr.

Takie ładne słoneczko rano u mnie było a teraz szaro i buro, i nie mam pomysłu na obiad, co robicie dzisiaj?
maltanka gratulacje serdeczne :)))

Dziekuje za kciukasy, wlasnie przysnelam na chwile bo pol nocy nie przespalam i soe obudxilam spocona ze zaspalam na wizyte :/

comdo brzucha wlasnie sie dziwilam co sie dziwnego dzieje z moim - jestem chuda i wieczorem wygladam jak z etiopii duzy brzuch a rano prawie normalnie :) wole jak jest :) co prawda na plusie mam tylko 1kg ale jeansow juz od 2tygodni nie nosze bo mnie uwiweraja, zostaly spodnieelastyczne w ktorycj juz tez co raz mniej mmiejsca sie robi :) w niedziele moj sie smial ze nawwt w tych chodze rozpietych :)

Zdrówka dla Ciebie i dziewczynek. Właśnie zauważyłam, że Twoja młodsza jest o jeden dzień starsza od mojego Antosia. Pisałaś, że chodzi do przedszkola? Mojego nie chcieli jeszcze przyjąć, bo wg ustawy dziecko musi mieć skończone 30 mies, żeby pójść do przedszkola. No i czekamy do kwietnia..

Ona chodzi do prywatnego przedszkola (przyjmują dzieci od roczku chodzące) teraz są 4 grupy po 15 osób Najstarsze dwie są w jednym budynku i często są łączone do nichnależy Roksana, a dwie młodsze w nowym budynku i w najmłodszej grupie Myszek jest Samanta. Państwowe mam pod nosem, ale raz odmówiło przy Roksanie (choć mam pierwszeństwo ze względu na rentę i niepełnosprawność) nie odwoływaliśmy się i jesteśmy zadowoleni z tego prywatnego, więc tam chodzą.

Maltanka to super wieśći

reklama
kciuki za wizytujące dzisiaj!! Jejj pięknie to moje dzieciątko fikało na wczorajszym usg, łezka mi się w oku zakręciła. Powiedzieliśmy synkowi że będzie miał kolejne rodzenstwo, bardzo się ucieszył i powiedział że marzy o braciszku :-) dziś już pewnie rozpowiada w szkole ;-) idę poleżeć póki mała śpi

Do góry