reklama
maltanka
Fanka BB :)
kasica śliczna z was rodzinka:-) zdrówka życzę
ritta a bardzo się boli?, mnie tak pobolewało ale to nieznacznie
koko mi rano też znika brzuch, a wieczorem jest większy niż powinien
nexiss powodzenia w szukaniu pracy, też nie mam pomysłu na obiad
candy o ładny sen miałaś może to coś oznacza;-)
Witajcie czwartkowo
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko jest w porządku, serducho bije ładnie. trochę mnie to uspokoiło Dostałam L4 i zaraz jadę do pracy zawieść.
Piszecie, że was krzyż boli, o matko aż mi się przypomniało jak mnie krzyż bolał jak robiłam brrrrr.
Takie ładne słoneczko rano u mnie było a teraz szaro i buro, i nie mam pomysłu na obiad, co robicie dzisiaj?
ritta a bardzo się boli?, mnie tak pobolewało ale to nieznacznie
koko mi rano też znika brzuch, a wieczorem jest większy niż powinien
nexiss powodzenia w szukaniu pracy, też nie mam pomysłu na obiad
candy o ładny sen miałaś może to coś oznacza;-)
Witajcie czwartkowo
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko jest w porządku, serducho bije ładnie. trochę mnie to uspokoiło Dostałam L4 i zaraz jadę do pracy zawieść.
Piszecie, że was krzyż boli, o matko aż mi się przypomniało jak mnie krzyż bolał jak robiłam brrrrr.
Takie ładne słoneczko rano u mnie było a teraz szaro i buro, i nie mam pomysłu na obiad, co robicie dzisiaj?
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Ojj tez przeszlam przez etap snow erotycznych, na szczescie tez tylko Mezul mi sie snil, ale smiesznie bylo sie tak rano budzic po takich nocnych wrazeniach na razie sie to uspokoilo
Mi kregoslup doskwiera przy myciu naczyn, za bardzo pochylona chyba stoje i potem mi to daje w kosc://
Joani bedzie dobrze
Mi kregoslup doskwiera przy myciu naczyn, za bardzo pochylona chyba stoje i potem mi to daje w kosc://
Joani bedzie dobrze
anusiaszymka
Dzień dobry!
Wczoraj miałam tak zwariowane popołudnie, że nie miałam nawet chwilki,żeby do Was przysiąść. Mówiłam Wam,że finalizujemy kupno domu. Tyle spraw na koniec jest do pozałatwiania,że szok. A tu jedna pani na urlopie, a to w banku system padł, a to papiery się zawieruszyły.. boszzz niech to juz dobiegnie końca. wieczorem byłam juz tak padnięta tym lataniem,że wskoczyłam do łóżka przed 9 i juz mnie nie było. Za to dziś wyspana i gotowa do dalszego działania :-)
Teraz , to co pamiętam:
kasica czapki z głów. To, co Tobie wydaje się już codziennością, dla wielu z nas jest niewyobrażalne i wymaga wielkich pokładów siły i samozaparcia. Oby tak dalej. Rodzinkę masz cudną :-)
kusiak cieszę się,że już po strachu :-) a kiedy twoja wizyta, chyba podobnie jak moja? ja mam 5 marca.
candy musisz postawić sprawe jasno, bez żadnych domysłów. Faceci muszą dokładnie wiedzieć o co nam chodzi, bo nie są tak domyślni jak my :-)
emka, joani powodzenia na wizytach!!!! &&&&& zaciśnięte!
Więcej nie pamiętam :-( Ach może tyle,że odrzuciło mnie od mandarynek w ogóle z owoców tylko jabłka wchodzą i maliny ewentualnie w lodach
Tylko,że moja waga systematycznie w dół. Wy piszecie o za ciasnych spodniach, a ja mam coraz większy luz :-( a syndrom znikającego brzucha też mam, chociaż wolę jak się pojawia, a nie znika..
Miłego dnia dziewczynki!
Wczoraj miałam tak zwariowane popołudnie, że nie miałam nawet chwilki,żeby do Was przysiąść. Mówiłam Wam,że finalizujemy kupno domu. Tyle spraw na koniec jest do pozałatwiania,że szok. A tu jedna pani na urlopie, a to w banku system padł, a to papiery się zawieruszyły.. boszzz niech to juz dobiegnie końca. wieczorem byłam juz tak padnięta tym lataniem,że wskoczyłam do łóżka przed 9 i juz mnie nie było. Za to dziś wyspana i gotowa do dalszego działania :-)
Teraz , to co pamiętam:
kasica czapki z głów. To, co Tobie wydaje się już codziennością, dla wielu z nas jest niewyobrażalne i wymaga wielkich pokładów siły i samozaparcia. Oby tak dalej. Rodzinkę masz cudną :-)
kusiak cieszę się,że już po strachu :-) a kiedy twoja wizyta, chyba podobnie jak moja? ja mam 5 marca.
candy musisz postawić sprawe jasno, bez żadnych domysłów. Faceci muszą dokładnie wiedzieć o co nam chodzi, bo nie są tak domyślni jak my :-)
emka, joani powodzenia na wizytach!!!! &&&&& zaciśnięte!
Więcej nie pamiętam :-( Ach może tyle,że odrzuciło mnie od mandarynek w ogóle z owoców tylko jabłka wchodzą i maliny ewentualnie w lodach
Tylko,że moja waga systematycznie w dół. Wy piszecie o za ciasnych spodniach, a ja mam coraz większy luz :-( a syndrom znikającego brzucha też mam, chociaż wolę jak się pojawia, a nie znika..
Miłego dnia dziewczynki!
Rano jak wstaję też mam pełny nos i tak z pół godziny mi schodzi, potem już suchutko.
O sexie, to nawet nie mówcie, bo my mamy od początku zakaz aż do odwołania... ja dostaję na głowę.. a jeszcze te sny...
nie no to współczuje ... wiem co to jest w ciąży z córką zakaz do 14 tygodnia... teraz na szczęście zakazu brak
reklama
Koko88
Candy, co z tymi pączkami jak mnie odrzuca od słodkiego, tak pączki mi wchodzą aż miłono mi się chce od 2 tyg tak, wcześniej nie chcialo ,ale teraz to i dobry filmik heheheheh
no a wage mam 4 kg na plusie pewnie prze te paczki no ale i tak sobie nie odmówię nawet dziś i zaraz lecę mniam