reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
tak piszecie o tych pączkach ... a ja bym zjadła może takiego ptysia ze śmietanką :)

sawi a jak jest oznaczona dł. szyjki???

edit. teraz doczytałam w karcie ciązy moja ma 3/0 to chyba 3 cm tak?? nie mam pojęcia jaką miałam w poprzedniej ciąży...

Ostatnia edycja:
Maltanka, ja na dzisiejszy obiad mam ogórkową z wczoraj a na drugie robię burgery :) od początku ciąży prawie, uwielbiam domowe fastfoody, więc grilowany burger w bułkę, serek i warzywne dodatki, mniam :)

To mi narobiła smaka :) tylko że ja mięsko zastąpie rybką.... Pychotka :D

Tak tu o tych pączkach piszecie, że chyba sama się skuszę. Gorzej jak mi zasmakuje...;-)

Mnie odrzuca generalnie od słodkiego więc paczków nie próbowałam i może to lepiej ;)

dziewczynki a jakie macie długości szyjki?

bo ja teraz zerknęłam na usg i widze ze 4cm
a w poprzednich ciążach miałam ponad 6cm

A to powinno być gdzieś wpisane? Bo ja nie widzę na moim usg tego...

Ja dziś na obiad chyba zrobię zapiekankę makaronowa ze szpinakiem, fasolką szparagową, pieczarkami i serem :) jakoś tak za mną chodzi ostatnio...

Powodzenia na wizytach!!!

ja dzis znowu mam ochote na placki ziemniaczane :D
moj wczoraj uzmazyl wolowine po chinsku ja nie mialam ochoty wiec zostalo mu na dzis a ja sie pozajadam placuszkami ziemniaczanymi znowu :D oj tak to jest mysl:D
Dzieki dzieewczyny ! :)

Ona chodzi do prywatnego przedszkola (przyjmują dzieci od roczku chodzące) teraz są 4 grupy po 15 osób Najstarsze dwie są w jednym budynku i często są łączone do nichnależy Roksana, a dwie młodsze w nowym budynku i w najmłodszej grupie Myszek jest Samanta. Państwowe mam pod nosem, ale raz odmówiło przy Roksanie (choć mam pierwszeństwo ze względu na rentę i niepełnosprawność) nie odwoływaliśmy się i jesteśmy zadowoleni z tego prywatnego, więc tam chodzą.

i
To, do którego chcę dać Antosia, też jest prywatne. Ale powiedzieli mi, że musi mieć 30 miesięcy, wcześniej nie przyjmą. Widocznie od przedszkola zależy....

Właśnie, żebym nie zapomniała zapytać o kartę ciąży, bo nie dostałam jeszcze. Jak się chodzi na badania pren. to pewnie tego sobie zażyczą... Któraś z was też jeszcze nie dostała kc?

witamy się czwartkowo.
generalnie dla mnie nie najlepszy dzień. Strasznie wymiotuje od rana. Mąż już dostaje sapkę, Ola się boi i płacze - już powoli mnie to zaczyna męczyć. A niestety w pierwszej ciąży do 22 tygodnia mnie męczyły wymioty :/

co do karty ciąży to mi też załozono koło 7 tc.

reklama
Witajcie :) ja dzis tez wizytuje o 15 :) wreszcie chce zobaczyc serduszko :)
Ja karte ciazy juz mam od 5 tc :) zaciekawilyscie mnie ta dl. Szyjki dzus zapytam z ciekawosci :)
Na obiad dzis krokiety :) a na jutro zaplanowane schabowe wiec z gliwy.
W niedziele koncze 21 urodziny i juz polowe rodzinki mi sie wprosilo na impreze ktorej nie robie no ale niestety musze zrobic:(
DZIEWCZYNY TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY!!

Do góry