reklama
joani
Fanka BB :)
ja też mam karte założoną od 7 tygodnia na nfz
No właśnie na nfz zakładają od razu, bo wiadomo, że za każdym razem możesz trafić na innego lekarza...
P
paulamc
Gość
Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej )
Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej )
widzę niezły lekarz świr.. masakra.. psychiatra jak najbardziej się kłania...
Ja chodzę prywatnie. Jak miałam kartę założoną w 6 tygodniu, jak było serduszko
A z tą szyjką, to mi zagwozdkę zrobiłyście...nigdzie nie mam takiej informacji
mi pisze w karcie ciazy tak jakby na 2 stronie badanie gonekologiczn i tam mam wpisane
maddlena
Fanka BB :)
Pewnie tak jest.Maddalena widocznie oni przy zgłoszeniu przedszkola podali, że młodszymi dziećmi się nie opiekują a że mają to w dokumentach to jest to jeden z warunków przyjęcia
Ode mnie nie wołali karty ciąży na prenatalnych. Wypełniałam tylko taką ankietę: pesel, dane osobowe, termin ostatniej miesiączki, lekarz prowadzący, poprzednie ciąże i to wszystko.Właśnie, żebym nie zapomniała zapytać o kartę ciąży, bo nie dostałam jeszcze. Jak się chodzi na badania pren. to pewnie tego sobie zażyczą... Któraś z was też jeszcze nie dostała kc?
Czasem trafia się na idiotów.Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej )
Ja chodzę na NFZ, zawsze do tego samego lekarza, jak już pisałam, kartę ciąży założyli mi dopiero na ostatniej wizycie, tj 9/10 tydz.
A długośc szyjki, nigdy na to nie zwracałam uwagi...Nie mam nic wpisane w karcie.
reklama
już jestem
u mnie szyjka 2/0/0 i nie wiem co to oznacza może 2 cm
na obiad wziełam za 15zl na wynos 2 danie i zupka pycha
wyczytałam że szyjka ma 2 cm / 0 rozwarcia zewnętrznego / 0 rozwarcia wewnętrznego
tak mnie sawi w to wciągła że już wszystko wiem hehe
a na 2 danie co??
My dzisiaj kopytka z serem z córką a m po pracy do dentysty idzie więc dopiero kolację będzie mogł jeść.. więc coś wymyślimy konkretnego