reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam
Starsza lepiej, młodsza bez zmian a i matke zaczyna rozkładać :crazy: Dziękuje za miła słowa odnośnie nas ;-)

Em ka, Joani i kto tam jeszcze wizytuje &&&& i czekamy na dobre wieści

Miłego dnia :-)
Dzieki :)

Dobrze ze chociaz jedna ma sie lepiej, ale bardzo nie dobrze ze i Ciebie lapie - zadbaj tam dobrze o siebie !!

Dzien dobry :)

reklama
ojc to wspolczuje - chociaz nie wiadomo co gorsze czy 7 dniowy katar czy zawalone ciagle gardlo :S

ja wlasnie dzisiaj chce zapytac lekarza czy to normalne ze caly czas mam lekki katar odkad wiem ze jestem w ciazy - gdzies czytalam ze to normalne .

Cześć dziewczyny.
Ritta mam nadzieje, ze bole Ci juz przeszly i nie oznaczaly nic groznego, tylko normalne ciazowe uroki:tak:
Oj, niestety od kilku dni boli codziennie ale nie non stop. Myślę, że może za dużo siedzę i może macica uciska też na jakiś nerw (bo krzyż też trochę pobolewa). Ale liczę że jak pójdzie trochę do góry to przejdzie. Niestety z doświadczenia koleżanek z pracy wiem, że przy całodziennym siedzeniu przy biurku często boli podbrzusze.
Witam Starsza lepiej, młodsza bez zmian a i matke zaczyna rozkładać :crazy: Dziękuje za miła słowa odnośnie nas ;-)
Nie dobrze. Kuruj się kochana. A pogoda niestety sprzyja przeziębieniom.Miłego dnia babeczki.

Dzień dobry :)
a my zostaliśmy zerwani na równe nogi o 7:30 przez telefon teścia, że mają przyjechać do nas fachowcy a teraz się spóźniają, a ja niewyspana :/
Kasica, zdrowiejcie tam szybciutko!
EmKa, Joani, powodzenia na wizytach! trochę wam zazdroszczę, moja za 10 dni... trzymam kciuki! :-)
Candy, faceci są naprawdę z Marsa. On sobie coś tam gada, a ty myślisz całymi dniami o co mu chodziło...dobra rada dziewczyn, nie naciskaj ale jak się już spotkacie, powiedz wprost jak się czujesz :)
Ritta, nie martw się tymi pobolewaniami... ja tez raz je mam a raz nie, a faktycznie wczoraj jak potrzebowałam do toalety to też mnie w podbrzuszu ściskało. Ja na razie nie mam problemów z kręgosłupem ale kłucia się pojawiają. Poza tym mam syndrom znikającego brzucha :-) rano jest mało widoczny ale godzinę po wstaniu już jest na swoim miejscu, hi hi ;)
A ja wczoraj przed snem wciągnęłam jabłko, śliwkę, całą paczkę dużych cheetosów o smaku hot dogów i popiłam sokiem marchwiowym :szok: w nocy jak się obudziłam na obowiązkowe siusiu to szłam zgięta w pół :sorry2:
No i kolejny pracowity dzień czeka, dziś trzeba ponadrabiać, żeby jutro się lenić i ze spokojem wcinać zamówione u babci gołąbki :rofl2:
Miłego dnia! :)

Witam się czwartkowo :)

Właśnie wcinam owsiankę z pomarańczą, ciężko mi to idzie. Za tydzień tłusty czwartek, aż się boję ile to pączków pójdzie, oby mało :-p

Nic mi się nie chce, też mam nadal bóle lub kłócia w podbrzuszu do tego zaczęły mnie boleć plecy, miło..

Muszę zrobić też dziś pranie, muszę upiec karkówkę na kanapki, nie mam pomysłu na obiad..

Do tego nic mi się nie chce, potem poszukam pewnie na necie pracy bo takie latanie po mieście nic nie daje bo nikt prawie tych ofert na witrynach nie wywiesza..

3mam &&& za wszystkie dzisiejsze wizytujące :)

Miłego dzionka :)

witam się:)

udanych wizytek życzę bardzo!

jaki sen miłam matko aż wstyd heheh, że z innym flirtowałam :-p i chciałam z nim być :szok: i chciałam ukryć że jestem w ciąży , taki chłopak tak mi się podobał ,
już drugi raz sen że z kim innym chcem być , znam te osoby , raz obca mi się śniła

a ja dziś problem ze spodniami żadne typu jeansy nie wchodzą za małe w pasie i udach też :/
zostają chyba mi tylko leginsy

Dziękuję za kciuki, przydadzą się. Już w nocy spać nie mogłam, kręciłam się a jeszcze wytrwać tych klika w godzin w napięciu, to chyba oszaleć można. Wcinam właśnie pierożki chrupiące prosto z patelni. Ja dziś obiad mam z głowy, jak pojedziemy do lekarza, to zawsze po drodze jemy w jakiejś restauracyjce.
Candy, może twój sen to dobry znak- jest ktoś, kto na ciebie ma oko i się tobą porządnie zajmie... ;-)

reklama
Ja czuję takie dziwne w brzuchu czasami, jakby balonik był i się pod wpływem nacisku przelewał.. nie wiem czy coś takiego macie..:-) no i krzyż też mnie boli jak nie jestem dłuższy czas oparta.

mam to samo :)

Candy a może napisz mu list. Nie, nie żartuję. My jak mieliśmy kryzys to zdarzało mi się pisać listy- czasami łatwiej jest coś ująć nas piśmie, nikt Ci nie przerywa... A jak on przerwie czytanie to duo niego wróci... I może lepiej do niego dotrze to co chcesz powiedzieć.
Może nie znam dobrze sytuacji ale mam wrażenie że jako typowej kobiecie dużo Ci się 'wydaje' i dużo interpretujesz z jego zachowania i może dobrze byłoby potwierdzić czy on naprawdę to ma na myśli... Bo z facetami jest tak, że nie zawsze przypisują swojemu zachowaniu takie znaczenie jak my, kobiety mu nadajemy...
A im wcześniej sobie wyjaśnicie czego od siebie oczekujecie tym mniej pretensji się nazbiera...

ja często list pisałam do m jak coś było nie tak.. bo zawsze on umie mnie przegadać a tak napisałam co chciałam a pożniej sie tłumaczył:)

ojc to wspolczuje - chociaz nie wiadomo co gorsze czy 7 dniowy katar czy zawalone ciagle gardlo :S

ja wlasnie dzisiaj chce zapytac lekarza czy to normalne ze caly czas mam lekki katar odkad wiem ze jestem w ciazy - gdzies czytalam ze to normalne .

ja musze zawsze rano wyczyścić nos, bo katar tak jakby.. :)

Dzień dobry :)
A ja wczoraj przed snem wciągnęłam jabłko, śliwkę, całą paczkę dużych cheetosów o smaku hot dogów i popiłam sokiem marchwiowym :szok: w nocy jak się obudziłam na obowiązkowe siusiu to szłam zgięta w pół :sorry2:
No i kolejny pracowity dzień czeka, dziś trzeba ponadrabiać, żeby jutro się lenić i ze spokojem wcinać zamówione u babci gołąbki :rofl2:
Miłego dnia! :)

fajną mieszankę na noc sobie zrobiłaś :) smaki górą :)

candy mnie się często o sexie sni.. aż straszne.. póżniej chcica sie załącza :) hehe na szczęscie z moim te sny :)

EM Ka joani powodzenia na wizytach :) &&&& zaciśnięte :)

Do góry