reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Nie wiecie co może za dużo leukocytów w moczu oznaczać czy to inaczej poprostu białko:/?

.. do mojego przekonywanie nie dociera i znow nie przyjechał do mnie, mam powoli dość namawiania go ://

reklama
Candy zbyt duża ilość leukocytów w moczu może oznaczać jakiś stan zapalny w układzie moczowym

I leukocyty to nie to samo co białko :-)

Candy, leukocyty to białe krwinki i przemawiają za jakimś stanem zapalnym w organizmie. Nie boli Cię czasem pęcherz albo jakaś podwyższona temperatura?

Nie wiecie co może za dużo leukocytów w moczu oznaczać czy to inaczej poprostu białko:/?

.. do mojego przekonywanie nie dociera i znow nie przyjechał do mnie, mam powoli dość namawiania go ://

Candy, a dlaczego Ty nasz go przekonywać, to on sam nie wie co ma robić?Jeśli jest chory i się boi cię zarazić, to co innego, a jeśli to inna sprawa.. to już musisz z nim jakoś wyjaśnić.Ale nic na siłę, odpuść i zobacz co zrobi.

koko właśnie nic :confused:
joani raczej nie to bo chyba ja go zaraziłam :sorry2: powód jest inny pewnie , ale zbywa w rozmowie i sie śmieje jak ja mówię mu swoje wywody nie umie odpowiedziec

chyba jego filozofia to być osobno mimo że jest się razem tylko mi zaczyna teraz to nie pasować ,
może w końcu zatęskni przyjedzie ale to jest za rzadko dla mnie cuż.. może z nim pogadam czemu tak robi choć i tak pewnie nie da konkretnej odpowiedzi , może to dla niego normalne ale na pewno dla kobiety nie

ale napisałyście postów....
nie zaglądałam wczesniej bo sie denerwowałam przed usg

ale wszystko jest wporządku,serduszko bije,wiecej napisze na wizytach

Candy smutne to troche… A to kjak omn sobie to wyobraza, gdybyscie wzieli slub? Macie plany?

A my zamowilismy sobie pizze, smaklowala jak zawsze. Ale za to teraz meczy mnoe zgaga. Ostatnio coraz czesciej... bleee...

reklama
Candy smutne to troche… A to kjak omn sobie to wyobraza, gdybyscie wzieli slub? Macie plany?

A my zamowilismy sobie pizze, smaklowala jak zawsze. Ale za to teraz meczy mnoe zgaga. Ostatnio coraz czesciej... bleee...

No candy na walentynki na pierścionek czekała przecież.. ja bym uciekała gdzie pieprz rośnie, bo nie znoszę takich ludzi, co nie potrafią rozmawiać wprost. A później druga strona na tym cierpi. ZYczę tobie jak najlepiej, kieruj się swoim dobrem i dobrem swoich dzieci. Trzymam kciuki.

Do góry