reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak operacji (nie liczac cc) nie mialam od 2007 roku a naświetlanie raz w 2008 w tej chwili nic nie wymagało ingerencji neurochirurgicznej. Dziewczyny moge zbadac w Niemczech, ale gdy jestm pierwszym przypadkiem w rodzinie, powinni miec moja chora tkanke (kawalek guza) i dopiero krew dziewczyn do badanie, jest wiekszy % szans na wlasciwa diagnoze. Moglo dojsc u mnie do mutacji na pozniejszym etapie i jajeczka sa wolne od zlego genu.

Ania ja na szczescie piosenki nie slysze ale i tak wyje...

reklama
kasica widać ze masz wspaniałą rodzinę, przede wszystkim kochającego męża, dużo dobrego dla Was

kurcze mi też teraz po głowie chodzi tort, szwarcwaldski mniam, mniam :-)

Kasica jeszcze Ci chcialam powiedziec ze Twoja coreczka na tym filmie jest sliczna :) a maz ma wielkie serce :)

U mnie próby wątrobowe są podwyższone :no:
O ludzie... Na wieczornym obchodzie będzie mój lekarz zobaczymy co powie :dry:

Nie przejmuj się, nie znam twojej karty przechodzonych chorób, ae to może być jakas pozostałość albo nawet sama anemia. Jesteś w dobrych rękach, to jakoś zaradzą :tak:

joani ja w ciąży z Nelą przechodziłam cholestaze i boję się, że to to cholerstwo...

W ciąży z Dominikiem udało mi się tego uniknąć, co ze słów gina rzadko się zdarza bo w większości przypadków cholestaza występuje również w następnych ciążach.

Oby to nie to... Nawet chyba jest na to za wcześnie :-(

Ale już i tak głupieje :oo:

Kto powiedział, że ciąża to piękny stan?? Myślę, że ten kto w niej nie był.

A jak w ciąży nie byłaś, to robiłaś badania i były ok? Może to po prostu taka rodzinna choroba..

joani tak po ciąży wszystko wracało do normy. Miesiąc po porodzie Neli próby były w normie.
Z Dominikiem w górnej granicy normy były przez cały czas.

Wesolutka z Nelą cholestaza przyplątała mi się dopiero właśnie między 37/38tyg :tak: więc może to nie to tym razem...

Ale od dawna już mam takie dziwne uczucie, że wiem, ze mam watrobę. Nie wiem dziewczyny czy wiecie o co mi chodzi :confused:
Ona niby mnie nie boli, ale cały czas ją czuję.

reklama
Jestes w szpitalu, to przyczynę znajdą na pewno. Skoro miałaś w oprzedniej ciąży, to nie ma się co zamartwiać, może taka uroda twoja ;-)

Do góry