reklama
Ania ja na szczescie piosenki nie slysze ale i tak wyje...
sam film też mi wystarcza
wg, super rodzinka z Was coreczki śliczne
candy dziwnie z tym twoim facetem.. jakiś zmierzły może?? 3 lata to niby nie dużo nie mało.. pierwszy raz chory jest?? że tak mu się zachciewa samemu być? ja Cie podziwiam bo ja bym tak na osobności nie mogła żyć .. w szczególności jeśli w gre wchodzą dzieci...
candy dziwnie z tym twoim facetem.. jakiś zmierzły może?? 3 lata to niby nie dużo nie mało.. pierwszy raz chory jest?? że tak mu się zachciewa samemu być? ja Cie podziwiam bo ja bym tak na osobności nie mogła żyć .. w szczególności jeśli w gre wchodzą dzieci...[/QUOTE]
on ogólnie dużo sam przebywał , kiedys był chory dawno to był ze mną , nierozumiem go czasem , a miedzy nami 20 lat różnicy
on ogólnie dużo sam przebywał , kiedys był chory dawno to był ze mną , nierozumiem go czasem , a miedzy nami 20 lat różnicy
Dziewczyny, mam bole podbrzusza tak zaraz nad wzgorkiem lonowym. To bardziej uczucie ucisku. Tez tak macie na tym etapie ? Juz dawno mnie nie bolalo ale wczesniej jakby ciagnelo a teraz taki dziwny ucisk. Moze za duzo siedze...
Ja wrocilam do pomaranczy. Znow wcinam na potege.
[/QUOTE]
on ogólnie dużo sam przebywał , kiedys był chory dawno to był ze mną , nierozumiem go czasem , a miedzy nami 20 lat różnicy [/QUOTE]
duża rożnica wieku, może faktycznie potrzebuje czasu wolnego.. może ma stresa że dziecko w drodzę ??
mnie też taki ucisk dopadł.. ale z corką też tak miałam pomarańcze też ubustwiam wręcz dziś zjadłam 2 a teraz kiwi wcinam
krzyż też mnie pobolewa delikatnie
ktoraś pisała że po pizzy ma zgagę.. mysmy zjedli sobie na kolację też pizze i też zgaga męczy... masakra :/
on ogólnie dużo sam przebywał , kiedys był chory dawno to był ze mną , nierozumiem go czasem , a miedzy nami 20 lat różnicy [/QUOTE]
duża rożnica wieku, może faktycznie potrzebuje czasu wolnego.. może ma stresa że dziecko w drodzę ??
Dziewczyny, mam bole podbrzusza tak zaraz nad wzgorkiem lonowym. To bardziej uczucie ucisku. Tez tak macie na tym etapie ? Juz dawno mnie nie bolalo ale wczesniej jakby ciagnelo a teraz taki dziwny ucisk. Moze za duzo siedze...
mnie też taki ucisk dopadł.. ale z corką też tak miałam pomarańcze też ubustwiam wręcz dziś zjadłam 2 a teraz kiwi wcinam
no mnie raczej krzyż boli z przodu nie bardzo, a ja też mam chcice na pomarancza zjadłam juz 2 i nie mam wiecej
krzyż też mnie pobolewa delikatnie
ktoraś pisała że po pizzy ma zgagę.. mysmy zjedli sobie na kolację też pizze i też zgaga męczy... masakra :/
z tym krzyżem to jeden dzień bardziej drugi prawie wcale ale to przez to że macica na nerw uciska ale to minie , choć już jak babcia sie czuję przez to
rozwieszę pranie ,wciągnę ostrą zupkę, obejrze coś na tvn style i ide lulu
rozwieszę pranie ,wciągnę ostrą zupkę, obejrze coś na tvn style i ide lulu
reklama
EM Ka
Fanka BB :)
ja takie bole o jakich Ritta piszesz mialam na poczatku teraz glownie klocia a zwlaszcza jak cos szybko chce zrobic albo jade samochodem z moim i sie stresuje ze za szybko;/
krzyz dopiero dzis mnie poboleewa wlasnie ale tez skonczylam przebierac posciel skladac pranie wieszac reczne wiec pewnie z przepracowania -przed ciazaa tez tak mialam.
no tez dobie puszcze jakas komedie na yt i spac bo jutro wizyta i zaczynam sie troche napinac ... chociaz nie moze byc inaczej musi byc dobrze ))))
krzyz dopiero dzis mnie poboleewa wlasnie ale tez skonczylam przebierac posciel skladac pranie wieszac reczne wiec pewnie z przepracowania -przed ciazaa tez tak mialam.
no tez dobie puszcze jakas komedie na yt i spac bo jutro wizyta i zaczynam sie troche napinac ... chociaz nie moze byc inaczej musi byc dobrze ))))