reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

kurcze powiem Wam dziewczyny że trochę się boje pierwszej wizyty .... a najbardziej sie boje pobierania krwi ja pierdziu boje sie że ten stres zaszkodzi dziecku...

reklama
Bez obaw szysko bedzie dobrze,ja jestem dawca krwi i powiem ze wolałabym oddać te 450 ml niż 5 ale cóż ja ide na badania w przyszlym tygodniu.Moje maleństwo ma 2mm.Pozdrawiam

mnie łatwo zdenerwować, np. jak Ola nie chce zjeść obiadu to dostaje szału. Ale że sama z nią siedzę więc tego nie okazuje, bo co dziecko winne :p i mam zachcianki - dzisija za mną chodzą łazanki! :D

Ritta, no wlasnie takie robilam przy poprzedniej ciazy ale zmienilam lekarza prowadzacego i zobaczymy co mi powie. Bede miec porownanie.
Gratuluje bety super wynik.

katka, Manianka, ania, poczytajcie o wplywie paierosow na przebieg ciazy - mysle ze wtedy nie bedziecie mialy problemu zeby rzucic ;) trzymam za Was kciuki

A ja chyba jednak oszaleje...dzisiaj tak się denerwuje, że nie umiem tego opanować! Wiem że to może zaszkodzić ale wpadłam w taki stan że masakra...zastanawiam się czy nie jechać dzisiaj do lekarki..

Czyli u was tez sa hustawki nastrojow? Bo juz myslalam, ze to ze mna cos nie tak. Z placzu w smiech, a przez obecnosc tesciowej stale jestem nerwowa. Bedzie jeszcze u nas do konca miesiaca, wiec na ten czas zatrzymam sie u mamy :)

reklama
wesolutka przy corce rzucilam od razu jak sie dowiedzialam wiec mysle ze nie bedzie problemu:) dla malego szkraba wszystko :)
Dziewczyny spokojnie wszystko bedzie dobrze nie denerwujcie sie tak ;)
tekilajak pojdziesz tak szybko do lekarza to pozniej bedziesz sie denerwowac czy wszystko jest ok bo np nie bedzie widac.. Serduszko nie bedzie bilo.. poczekaj kochana jeszcze ;) weekend przeczekaj chociaz juz 2 dni to bardzo duzo na tym etapie :)
anncka &&& za wizyte ;)

Ostatnia edycja:
Do góry