joani
Fanka BB :)
Dziewczyny mam brązowe plamenie, co robić
A co dzisiaj robiłaś? może były przytulanki lub się nadweręzyłas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam brązowe plamenie, co robić
najlepiej jedz na IP albo do lekarza choc w wielu przypadkach plamienia to nic zlego, A mialas stwierdzonego krwiaka ?Dziewczyny mam brązowe plamenie, co robić
oczywiście że tak powinno to być podzielone żeby każdy dostał jakiś pieniądz z tym się zgadzam.. ale nie powinno być takiej samej kwoty i dla tych i dla tychtakie jest moje zdanie..
wydaje mi się że każdy człowiek ciężko na pieniądz pracuję prawda??![]()
nie chodzi o dzielenie na biednych i bogatych
ale umowmy sie ze czest matki kilku dzieci po prostu wola zostac w domu to dlaczego maja nie dostac wiecej od Panstwa, a dlaczego ktos kto zarabia 20 tys ma dostac od Panstwa tyle samo co ten co zarabia 2 tys?
a biedny czy bogaty to pojecie wzgledne...
No i z tym się właśnie zgodzę. Na co komuś, kto zarabia 20 tyś zł 1000zl becikowego? Po co mu to, skoro on ma kasy dość i ten tysiąc dla zarabiajęcego 20 to jest ***** za przeproszeniem. Ale jeśli ktoś ma 2000 zł na 3-4 osoby, to ten 1000 jest dużą pomocą. Więc co? jeśli uzależnic wysokośc pomocy od zarobków, to tym zarabiającym 20, dac 10 tyś becikowego? bez przesady...Ej dziewczyny słuchajcie , becikowego nie dostenie rodzina w ktorej na osobę przekracza powyżej 1900 zł.. czyli ok 6 tyś na rodzinę 3 osobową.. myśle że to wystarcczająco żeby się utrzymać i żaden tysiąc nie będzie jakoś specjalnie zauważony.. a jeśli ktoś ma 2000 na całą 3 osobową rodzinę to chyba jak najbardziejj mu się to należy prawda???