reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
oczywiście że tak powinno to być podzielone żeby każdy dostał jakiś pieniądz z tym się zgadzam.. ale nie powinno być takiej samej kwoty i dla tych i dla tych :) takie jest moje zdanie..

wydaje mi się że każdy człowiek ciężko na pieniądz pracuję prawda?? :)

na 3 siędzieli jak dziecko przychodzi na świat.. :)

natalia połóż się i obserwuj :)

oczywiście że tak powinno to być podzielone żeby każdy dostał jakiś pieniądz z tym się zgadzam.. ale nie powinno być takiej samej kwoty i dla tych i dla tych :) takie jest moje zdanie..

wydaje mi się że każdy człowiek ciężko na pieniądz pracuję prawda?? :)

Właśnie o to chodzi mi i Emce :-)

nie chodzi o dzielenie na biednych i bogatych
ale umowmy sie ze czest matki kilku dzieci po prostu wola zostac w domu to dlaczego maja nie dostac wiecej od Panstwa, a dlaczego ktos kto zarabia 20 tys ma dostac od Panstwa tyle samo co ten co zarabia 2 tys?
a biedny czy bogaty to pojecie wzgledne...

Ej dziewczyny słuchajcie , becikowego nie dostenie rodzina w ktorej na osobę przekracza powyżej 1900 zł.. czyli ok 6 tyś na rodzinę 3 osobową.. myśle że to wystarcczająco żeby się utrzymać i żaden tysiąc nie będzie jakoś specjalnie zauważony.. a jeśli ktoś ma 2000 na całą 3 osobową rodzinę to chyba jak najbardziejj mu się to należy prawda???
No i z tym się właśnie zgodzę. Na co komuś, kto zarabia 20 tyś zł 1000zl becikowego? Po co mu to, skoro on ma kasy dość i ten tysiąc dla zarabiajęcego 20 to jest ***** za przeproszeniem. Ale jeśli ktoś ma 2000 zł na 3-4 osoby, to ten 1000 jest dużą pomocą. Więc co? jeśli uzależnic wysokośc pomocy od zarobków, to tym zarabiającym 20, dac 10 tyś becikowego? bez przesady...

moim zdaniem, każdemu, kto pracuje powinno należeć się becikowe. Niezależnie od zarobków. Ktoś, kto zarabia przysłowiowe 20 tys , płaci za to równie wysokie podatki jak mniemam a na taką pozycję musiał bardzo dużo się uczyć i ciężko pracować, więc czemu koniec końców mu się nie należy?

Właśnie byłam u chrześniaczki 2 latki i trochę się ppwyglupialysmy, ale jej nie nosiłam, narazie to takie nie są brązowe tylko takie ciemne po prostu. Zaraz zadzwonię do mojego lekarza. Dzięki za wsparcie, dam radę

Dobra kobitki, dajmy spokój bo nam spory nigdy zgodne nie wyjdą ;-) ale o swoje trzeba walczyć. A patrzcie jak nam wieczór szybciej zleciał ;-)

reklama
Do góry