reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nimfiii ja również trzymam mocno kciuki! Wierze, że wszystko bedzie dobrze.
Mam pytanko... czy kłucie w podbrzuszu (macicy) też u was występuje?

reklama
Nimfii, trzymam kciuki za was! beta może trochę wyjaśni sprawę, ale usg byłoby pewniejsze. Półminutowe badanie woła o pomstę do nieba. Dzidzia czasem tak się umieszcza, że serduszka trzeba szukać, nie od razu wszystko widać. Nie chcę żebyś się rozczarowała, ale coś mi tu śmierdzi. Ten lekarz podszedł do Ciebie bardzo olewczo. Wszystkie nie możemy w to uwierzyć, żeby po żadnych symptomach, że coś się dzieje, iść na badanie bez niepokoju i usłyszeć takie wieści...
Natalia, witamy!!! czekamy na więcej wieści. Ja też miewam kłucia, a wczoraj lekarz powiedział, że to zupełnie normalne. W którym jesteś tygodniu? Tak długo nas podczytujesz i dopiero teraz się dołączasz :p

Ja odebrałam wyniki i spanikowałam, bo mam za dużo białka w moczu i glukoza w krwi ciut przekroczona. Rozmawiałam już z lekarzem i zleci mi szczegółowe badania ... ja białko mam zawsze, bo mam nefropatię rodzinną ale widać nerki są troszkę obciążone. Zwariuje chyba ten tydzień póki na wizytę się udam. Lekarz mówi, że mam się nie martwić niby...ale wiecie jak to jest...

joani, a robiłaś kreatyninę? ja sama mam chorobę nerek i badam je jak tylko często mogę. A w ciąży niestety nerki pracują ze zdwojoną siłą. Nie martw się na zapas :)

joani, a robiłaś kreatyninę? ja sama mam chorobę nerek i badam je jak tylko często mogę. A w ciąży niestety nerki pracują ze zdwojoną siłą. Nie martw się na zapas :)

Nie, kreatyniny nie robiłam teraz. Na razie mam nic nie robić więcej i czekać na wizyte..

No to musisz odciągnąć myśli od siebie :) nie ma co się martwić, jak zwłaszcza lekarz uspokaja :)

reklama
Koko88 wybaczcie, że to troche trwało zanim dołączyłam, ale nie chciałam zapeszyć chyba ;P
według om jestem w 10tyg i 2 dniu, ale według wtorkowego usg 9tydz i 4dniu
musze zrobic suwaczek.
z natury jestem panikarą, więc byle ukłucie i stres gotowy tym bardziej, że mam niedoczynność tarczycy. To moja pierwsza ciąża. Myślałam, że czas ciąży to błogi, beztroski okres życia dopóki zaczęłam czytać w necie te wszystkie historie i różne przypadki. Nerwica gotowa, ale staram sie wyluzować.

Do góry