reklama
anusiaszymka
Fanka BB :)
nimffi nie wiem , co powiedzieć :-( tak strasznie smutno. A na kiedy dał ci skierowanie do szpitala? Tam na pewno jeszcze Cię zbadają na innym sprzęcie, zanim cokolwiek zaczną robić. Tak bardzo bym chciała,żeby to się jednak jakiś błąd okazał. trzymam mocno kciuki &&&&& Czy to w ogóle możliwe,żeby tak bez żadnych objawów stało sie coś takiego, a co lekarz właściwie na to powiedział?
Nimfi, kochana, wiem co czujesz bo dokładnie tak samo miałam w listopadzie. To strasznie niesprawiedliwe ale niestety tak się dzieje. Jeśli masz możliwość to faktycznie sprawdz u innego gina. Wiesz, może to nie zabrzmi pocieszająco ale jeśli badanie się potwierdzi to będzie to oznaczać, że coś było nie tak. Że maleństwo miało jakąś wadę, która uniemożliwiła dalszy rozwój. Musisz być silna. :*
sawi
szczęśliwa żona i mama
kuźwa mać! to nie możliwe!Ja sie czuje bardzo dobrze, brzuch mnie nie boli, zadnych plamien nie mam. Ciązowe objawy mnie trzymaja i brzuch rosnie :/
wiecie ja teraz też już zaczynam się obawiać o serduszko
frytki bym zjadła ,skończe łazienke i sobie obiore 2 ziemniaczki
maddlena
kupiłam ostatnio sobie BAVARIĘ. lubię piwo i to, mimo że bezalkoholowe, bardzo mi smakowało. Nie wszystkie bezalkoholowe są smaczne.
Strasznie mi przykro. Oby w szpitalu okazało się., że to pomyłka... Tulę mocno...Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(
Brawo Justyna!!! Mamy ZŁOTO!!!
Też właśnie znam ze swojego doświadczenia że objawy trzymają się dość długo przez hormony..
maddlena widzę że bardzo lubisz sporty?? i jesteś dobrym kibicem ?? mnie to kręci jak oglądam z tatą on umie taką fajna atmosfere zrobić tak to przeżywa że aż się chce a jaka radość jak wygramy łooo jezu
maddlena widzę że bardzo lubisz sporty?? i jesteś dobrym kibicem ?? mnie to kręci jak oglądam z tatą on umie taką fajna atmosfere zrobić tak to przeżywa że aż się chce a jaka radość jak wygramy łooo jezu
sawi
szczęśliwa żona i mama
nimfii a co dokładnie lekarz mówił podczas usg?
był w 100% pewny swojej diagnozy?
był w 100% pewny swojej diagnozy?
reklama
anusiaszymka
ritta ja miałam tak samo z tym łożyskiem na przedniej ścianie w poprzedniej ciąży. Ciekawe jak będzie teraz? Czy zawsze jest tak samo, może wiesz?
Narobiłyście mi smaka na nugetsy. Jutro zrobię na pewno, tylko,że w cieście naleśnikowym mniam uwielbiam! do tego dip miodowo-musztardowy, pieczone ziemniaczki i sałatka z sałaty , papryki i pomidorków koktajlowych... Ło matko jaka ja jestem głodna!
Położyłam lalę spać i z racji tego ,że nie jadłam śniadania, bo mnie mdliło mogłabym coś przekąsić,ale jednak leń z głodem wygra i póki córa śpi, to też się zdrzemnę.. będę marzyc o tych nugetsach
Narobiłyście mi smaka na nugetsy. Jutro zrobię na pewno, tylko,że w cieście naleśnikowym mniam uwielbiam! do tego dip miodowo-musztardowy, pieczone ziemniaczki i sałatka z sałaty , papryki i pomidorków koktajlowych... Ło matko jaka ja jestem głodna!
Położyłam lalę spać i z racji tego ,że nie jadłam śniadania, bo mnie mdliło mogłabym coś przekąsić,ale jednak leń z głodem wygra i póki córa śpi, to też się zdrzemnę.. będę marzyc o tych nugetsach