reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nimfii ja nie chce Cie straszyc ani brzmiec negatywnie ale objawy ciazy mozesz jeszcze miec przez hormony...
Koniecznie idz jeszcze dzisiaj gdzies sprawdzic.

reklama
nimffi nie wiem , co powiedzieć :-( tak strasznie smutno. A na kiedy dał ci skierowanie do szpitala? Tam na pewno jeszcze Cię zbadają na innym sprzęcie, zanim cokolwiek zaczną robić. Tak bardzo bym chciała,żeby to się jednak jakiś błąd okazał. trzymam mocno kciuki &&&&& Czy to w ogóle możliwe,żeby tak bez żadnych objawów stało sie coś takiego, a co lekarz właściwie na to powiedział?

Nimfi, kochana, wiem co czujesz bo dokładnie tak samo miałam w listopadzie. To strasznie niesprawiedliwe ale niestety tak się dzieje. Jeśli masz możliwość to faktycznie sprawdz u innego gina. Wiesz, może to nie zabrzmi pocieszająco ale jeśli badanie się potwierdzi to będzie to oznaczać, że coś było nie tak. Że maleństwo miało jakąś wadę, która uniemożliwiła dalszy rozwój. Musisz być silna. :*

kupiłam ostatnio sobie BAVARIĘ. lubię piwo i to, mimo że bezalkoholowe, bardzo mi smakowało. Nie wszystkie bezalkoholowe są smaczne.
Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(
Strasznie mi przykro. Oby w szpitalu okazało się., że to pomyłka... Tulę mocno...
Brawo Justyna!!! Mamy ZŁOTO!!!

Nimfii koniecznie idź do innego ginekologa i to jak najszybciej! Oby to była jakaś wada sprzętu! Trzymam kciuki

Też właśnie znam ze swojego doświadczenia że objawy trzymają się dość długo przez hormony..

maddlena widzę że bardzo lubisz sporty?? i jesteś dobrym kibicem ?? :) mnie to kręci jak oglądam z tatą on umie taką fajna atmosfere zrobić tak to przeżywa że aż się chce :) a jaka radość jak wygramy :) łooo jezu :)

reklama
ritta ja miałam tak samo z tym łożyskiem na przedniej ścianie w poprzedniej ciąży. Ciekawe jak będzie teraz? Czy zawsze jest tak samo, może wiesz?

Narobiłyście mi smaka na nugetsy. Jutro zrobię na pewno, tylko,że w cieście naleśnikowym mniam uwielbiam! do tego dip miodowo-musztardowy, pieczone ziemniaczki i sałatka z sałaty , papryki i pomidorków koktajlowych... Ło matko jaka ja jestem głodna!:baffled:
Położyłam lalę spać i z racji tego ,że nie jadłam śniadania, bo mnie mdliło mogłabym coś przekąsić,ale jednak leń z głodem wygra i póki córa śpi, to też się zdrzemnę.. będę marzyc o tych nugetsach :sorry2:

Do góry