natalia86gp
Początkująca w BB
We wtorek miał 2cm53mm, a twoj? Już ładnie było widać rączki i nóżki i wyglądał jakby siedział po turecku hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niby tak ale na USG wszystko jeszcze może się zmienić, bardziej bym się trzymała terminu z OM. u mnie np 3 tyg temu fasolka była 3 dni większa z USG niż z Om, a teraz w poniedziałek 2 dni młodsza. Więc różnie, nie równo maluszki rosną;-).Maddlena też już dużo wcześniej zauważyłam (bo rzecz jasna ty wczesniej nie miałaś możliwości, bo siedziałam w ukryciu ) że mamy ten sam tydzień i dzień ciąży, początko miała być data na 9.9.14, ale po wtorkowym usg wychodzi 16.9.14
Dziewczyny ja na pewno nie poddam sie im tak latwo. Nie pozwola na zabieg poki nie bede miala 300% pewnosci. Na razie nie wierze w to co mowil lekarz. Natomiast wynik bety bede miala wieczorem a moze uda mi sie na usg prywatnie isc wieczorem.
Ja odebrałam wyniki i spanikowałam, bo mam za dużo białka w moczu i glukoza w krwi ciut przekroczona. Rozmawiałam już z lekarzem i zleci mi szczegółowe badania ... ja białko mam zawsze, bo mam nefropatię rodzinną ale widać nerki są troszkę obciążone. Zwariuje chyba ten tydzień póki na wizytę się udam. Lekarz mówi, że mam się nie martwić niby...ale wiecie jak to jest...
A tak Tobie lekarz zalecił? Mój mnie uspokoił, że taki wynik, to żaden wynik i mam spokojnie żyć i nic w necie nie czytać, bo się zestresuję niepogtrzebnie. Ale weź tu cZłowieku wytrzymaj tydzień!