reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Tekila85, jest tu nas sporo po przejściach, zresztą napewno zdąrzyłaś zauważyć czytając nasz wątek. Musimy się wspierać i wierzyć, że wrzesień będzie dla nas sprzyjającym miesiącem i że nasze maleństwa nie będą chciały wychodzić za wcześnie. ;-)
Swoją drogą wcześniej, tzn zanim zaczęłam się starać o ciąże nie miałam pojęcia, że poronienia zdarzają się aż tak często.:-( A już napewno na myśl nie przychodziło mi, że spotka to właśnie mnie....

Myślmy pozytywnie!!! :-)

reklama
Wiadomo- staram się myśleć,że będzie dobrze.... ale same rozumiecie..obawa jest ogromna...ale przecież chyba nie może człowieka spotykać to za każdym razem...:crazy: nie wiem co by się stało jakby nic z tego nie wyszło...chyba byłby to moja ostatnia ciąża..za "stara" jestem na to czekanie.... ale będzie dobrze.........będzie...

Wiadomo- staram się myśleć,że będzie dobrze.... ale same rozumiecie..obawa jest ogromna...ale przecież chyba nie może człowieka spotykać to za każdym razem...:crazy: nie wiem co by się stało jakby nic z tego nie wyszło...chyba byłby to moja ostatnia ciąża..za "stara" jestem na to czekanie.... ale będzie dobrze.........będzie...

tekila jeśli w Twoim nicku to Twój rocznik to chyba żartujesz że jesteś za "stara". Moja siostra w lutym kończy 37 lat i walczy o pierwsze dziecko, już parę lat ... :(
Głowa do góry będzie dobrze :tak: Musimy się wspierać bo zaraz wszystkie będziemy chodzić w wielkim strasie że poronimy a nie o to tu chodzi ;-)

Przez moj ogrom klopotow wycierpialam sie na zapas wiec choc z maluchem musi byc ok :)

Nie nakrecajmy sie negatywnie.

Dzis zabralam reszte ubran z mieszkania, kilka do wyrzucenia bo sa pociete wlacznie z wieksza czescia bielizny. Nie mam sie co nawet zloscic bo mleko juz sie rozlalo, musze to wziac na klate. Jestem mistrzynia komplikowania wlasnego zycia ot co!

Ritta to zależy komu co dolega..ja pisze stara, bo mam na myśli to że z moimi kłopotami to naprawdę jest późno..pco, brak okresu, brak owulacji, zrosty..moi lekarze-a wielu ich było byku zgodni co do tego że, muszę zajść jak najszybciej w ciążę bo później nie nam szans..a i tak zobacz ile to trwało...

A no i jeszcze jedno-my z mężem zgadzamy się tylko na leczenie, clo itp. żadne inne sprawy nie wchodzą w grę..a ponieważ chcemy mieć dziecko-top zostaje jeszcze tylko adopcja a to się jednak czeka i do 4 lat..więc nie mogę dłużej się zwodzić i to miały być moje dwa ostanie cykle:)

Tekila ale udalo sie :) I trzymam kciuki zeby maluszek z Toba zostal :)

Dziewczyny u mnie obiawow brak :eek: Z jednej strony mnie to cieszy a z drugiej stresuje :/ Jak jest u Was ?

Dziękuję i tej wersji się trzymamy:) co do objawów..zaczynają mnie boleć piersi, nudności dzisiaj nie takie duże...i te ciągnące podbrzusze..i tyle..

Mnie mdli nad ranem, pobolewa podbrzusze czasami. Piersi i sutki bola, wzdecia, chociaz ostatniu ucichlo delikatnie to wszystko. Zasypial o 21 bo ledwo zyje :) jeszcze sie nameczycie:)

reklama
Pewnie jak każda z nas zobaczy serduszko i przebrnie przez wszystko to wtedy znudzą nam się objawy..a puki co to chyba chciałybyśmy mieć pełen komplet:p:p:p

Do góry