reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam Dziewczyny.
Ja zrobiłam 3 testy i 3 pozytywne :)
Wizyta u ginekologa 13 stycznia :) Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku jestem już w około 7 tyg :)
więc wydaje mi się że urodzę pod koniec sierpnia lub na początku września
pozdrawiam :-)

O to mamy tego samego dnia wizytę:) 7 tydzień to już będzie widać:) ja będę miała max 6..bo ostatni okres miałam 2 grudnia a owulację ok 20-22...a Ty??

reklama
Dziewczyny dzięki za miłe słowa.

Tekila85 miałam podobnie, okres 1 grudnia, owulacja mniej więcej 16 - 19 ale u mnie z tych nerwów to ostatnio różnie bywało.

Po rozmowie kwalifikacyjnej wydaje mi sie, ze ok maja dzwonic w poniedzialek czy tak.. chociaz bylo by to na chwile ze wzgledu na to, ze pierwsza umowa to zlecenie na 6 mc. Uda mi sie chociaz dorobic jakis grosz na badania czy lozeczko, o ile bede w stanie :)

Manianka93 gratulacje :)

Ritta, ja też nie mam żadnych objawów. Troszkę pobolewają mnie piersi ale szczerze mówiąć dużo mniej niż w poprzedniej "felernej" ciąży. Myślę, że na typowe objawy musimy jeszcze troche poczekać. Różnie to bywa z tymi objawami bo różne są też nasze organizmy.
Taki to już paradoks że niepokoimi się teraz brakiem objawów i wyczekujemy ich jak świątecznej gwiazdki na niebie a potem będziemy narzekać jak to nam ciężko z mdłościami ;-)

Witam was dziewczyny :) czytam Was od początku z myślą ze może sie uda :) fakt do terminu @ zostały 4 dni ale dziś na teście delikatna droga kreska :D można dołączyć ?? :)

Ja też będę mamusią 30+ a dokładnie 31.:-D
Zaczynają mi się mdłości.
Aniu krecha to krecha :-) widzę,że i ty po przejściach. Tym razem musi nam się udać :-)

soniafka ja przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów praktycznie wcale i teraz też tak może być. Ale jest tak jak piszesz, na początku ich wyczekujemy a później narzekamy :-)

ania witaj :)

Fajnie że jest trochę przyszłych mam 30+ bo na staracznach czułam się jak dinozaur :-D

Ja we wrześniu 23 lata mam:) niestety po przejściach ale trzeba myśleć tylko pozytywnie :) objawy to mam dwa piersi obolałe i zgagę.. w ciąży z córką też tak było:) Musi się udać :)

Ostatnia edycja:
witajcie Dziewczyny, prosze Was o prywatne wiadomosci z datami porodu, to zaktualizuje liste wrzesniówek.

Ja tez mam wizyte 13 stycznia - szczerze już nie mogę wytrzymać z ciekawości. Jakie badania robiłyście po pierwszej wizycie?
morfologie, mocz, bete, toxo?

reklama
Do góry