reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Pierwsze słyszę o winie bezalkoholowym :szok: super!!! tak lubię wino a tu od 2 miesięcy ani kapki.. Wiem, że są u nas w Polsce piwa bezalkoholowe, siostra wyszukała. Jedno z nich to Bawaria, czy jakoś tak. W każdym razie wiele jest takich, że piszą, że bezalkoholowe a w rzeczywistości mają jakieś 0,5.
uff, nuggetsów nigdy nie jadłam ;) a pewnie bym zjadła ale nie mogę smażonego..

reklama
Pierwsze słyszę o winie bezalkoholowym :szok: super!!! tak lubię wino a tu od 2 miesięcy ani kapki.. Wiem, że są u nas w Polsce piwa bezalkoholowe, siostra wyszukała. Jedno z nich to Bawaria, czy jakoś tak. W każdym razie wiele jest takich, że piszą, że bezalkoholowe a w rzeczywistości mają jakieś 0,5.
uff, nuggetsów nigdy nie jadłam ;) a pewnie bym zjadła ale nie mogę smażonego..

ja naggetsy sama w domu robie :) czasem smaże ale często w piekarniku robie :) i też są fajnie chrupiące :) do tego jakiś dip i m uwielbia piwko się do tego napić to jest dla niego rarytas tak mu to smakuje hehe :) szybkie tanie a tyle radości sprawia :)

Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(

Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(

Nimfii, jak to? co się stało.... :( może aparat usg uszkodzony??? Kochana...mocno Cię tulę...

hmm...a jak robisz te naggetsy w piekarniku?:cool2:

zwykle z tego przepisu :) Crispy Biscuits : Najlepsze nuggetsy z piekarnika i jeszcze http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/nugetsy-z-kurczaka-7

tak bardzo mi przykro... normalnie nie wiem co powiedzieć... :( trzymaj się kochana :*

Ostatnia edycja:
nexiss z tego co wiem przy takiej umowie musisz pracować przynajmniej 3 miesiące a pożniej prosić żeby odkładali
Ci składki ... i po kolejnych 3 możesz isć na l4 ale nie jestem pewna

kurcze jeśli to prawda to będę tyrać w pracy do samego porodu, masakra :no:

Co do walentynek, my też nigdzie się nie wybieramy, chce mojemu zafundować romatyczną kolację przy świecach ,tylko nie mam jeszcze pomysłu co do dania, może Wy macie jakieś menu? ;-) Ciekawe czy mój M. ma jakieś plany na jutro, co się stanie, hmmm aż się doczekać nie mogę ;-)

Z samopoczuciem u mnie już coraz lepiej, mdłości powoli odchodzą ode mnie, czasem wracają ale już nie tak często, ból brzucha też, ale te piersi to masakra jakaś.

:szok: nimfii może faktycznie coś mają ten usg zepsuty, nie może być, musi być wszystko ok..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nimfi, no nie mogę wciąż uwierzyć... to musi być zepsuty aparat. Umów się może gdzieś prywatnie, żeby się dowiedzieć..

reklama
Wino bezalkoholowe bleeee. Mialam straszna ochote na wino w drugiej ciazy i kupilam sobie takie i biale i czerwone a potem wypic nie moglam tak mi nie smakowalo. Zupelnie inne w smaku niz prawdziwe. No ale moze Wy traficie na jakies lepsze :)

Anka super ze juz wracasz do domu :)

Ania na ospe nie jest za wczesnie, moj maly mial rok jak mial ospe a znam 3 miesiecznego dzidziusia ktory tez mial ospe. Podobno im mlodsze dzieci tym lepiej ja przechodza :)

Nimfii az musialam to kilka razy przeczytac bo nie wierzylam :( a moze sprzet byl do d....?

Do góry