reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Sprzet USG chyba ok, bylo słychac tetno płodu az na korytarzu innych pacjentek. Maja mi porobić szczegolowe badania w szpitalu.

reklama
kurcze jeśli to prawda to będę tyrać w pracy do samego porodu, masakra :no:

..

tak jak mówie zoriętuj się dokładnie :) mogłam coś przekręcić.. nie martw się na zapas :)

Ania na ospe nie jest za wczesnie, moj maly mial rok jak mial ospe a znam 3 miesiecznego dzidziusia ktory tez mial ospe. Podobno im mlodsze dzieci tym lepiej ja przechodza :)

no widzisz to dobrze wiedzieć :) dużo się przy was nauczę :)
te plamki pojawiają się zaraz schodzą i pojawiają się w innym miejscu...

nimfi ja chyba bym poszła jeszcze raz to zbadać do innego lekarza...

Edit. teraz doczytałam... to nie wiem.. wspołczuję ...:(

ale miałaś jakieś obiawy że coś nie tak się dzieje ??
i smutno się zrobiło...

Wyglądają smakowicie:cool2:Muszę koniecznie je zrobić:cool2:

Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(

Bardzo mi przykro;( 3maj się kochana..

Ania jak sie pojawiaja i znikaja to raczej nie ospa... A moze uczulenie na cos?

Maddlena w 10 tyg mozna czuc juz dzidziusia. Ja czulam w drugiej ciazy. I czulam juz niezle kopy :) wszystko zalezy od polozenia lozyska. Dzidziusie zaczynaja sie ruszac juz w 7 tyg a w 9 to juz niezle tam skacza i robia fikolki. Takze mysle ze Candy spokojnie mogla go juz czuc :) ja zaraz bede w 9 a juz zaczynam sie czasami zastanawiac nad niektorymi ruchami czy to przypadkiem nie dzidzius. No ale jeszcze nie jestem pewna.

Nimfii no nie wiem co napisac... Bardzo bardzo mi przykro :(

Ja sie czuje bardzo dobrze, brzuch mnie nie boli, zadnych plamien nie mam. Ciązowe objawy mnie trzymaja i brzuch rosnie :/

nimfii, ja 2 tygodnie temu jak byłam to lekarz sam powiedział, że mu szwankuje doppler i że poprzednim pacjentkom działało. A potem zrobił przez brzuch i wtedy już było słychać. Może sprzęt czasami szaleć. Sama nie wiem...trzymaj się :*

kusiak no właśnie dlatego nie wiem co to.. poczekamy do jutra jeśli dalej coś będzie pójdziemy do lekarza.. ale nic nowego nie jadła , piorę ciągle w tym samym, gorączki nie ma chce jeść pić.. także nic dodatkowo jej nie ma.. zobaczymy ..

nimfii masakra.. żadnych objawów .. sprawdz może jeszcze gdzieś ..:*

koko a poza doppletem pikajacego serduszka tez nie bylo widac :-( sama nie wiem, chce isc dzis jeszcze prywatnie choc sama nie wiem jak to przezyje :-(

reklama
Do góry