reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Sprzet USG chyba ok, bylo słychac tetno płodu az na korytarzu innych pacjentek. Maja mi porobić szczegolowe badania w szpitalu.

reklama
kurcze jeśli to prawda to będę tyrać w pracy do samego porodu, masakra :no:

..

tak jak mówie zoriętuj się dokładnie :) mogłam coś przekręcić.. nie martw się na zapas :)

Ania na ospe nie jest za wczesnie, moj maly mial rok jak mial ospe a znam 3 miesiecznego dzidziusia ktory tez mial ospe. Podobno im mlodsze dzieci tym lepiej ja przechodza :)

no widzisz to dobrze wiedzieć :) dużo się przy was nauczę :)
te plamki pojawiają się zaraz schodzą i pojawiają się w innym miejscu...

nimfi ja chyba bym poszła jeszcze raz to zbadać do innego lekarza...

Edit. teraz doczytałam... to nie wiem.. wspołczuję ...:(

ale miałaś jakieś obiawy że coś nie tak się dzieje ??
i smutno się zrobiło...

Wyglądają smakowicie:cool2:Muszę koniecznie je zrobić:cool2:

Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(

Bardzo mi przykro;( 3maj się kochana..

Ania jak sie pojawiaja i znikaja to raczej nie ospa... A moze uczulenie na cos?

Maddlena w 10 tyg mozna czuc juz dzidziusia. Ja czulam w drugiej ciazy. I czulam juz niezle kopy :) wszystko zalezy od polozenia lozyska. Dzidziusie zaczynaja sie ruszac juz w 7 tyg a w 9 to juz niezle tam skacza i robia fikolki. Takze mysle ze Candy spokojnie mogla go juz czuc :) ja zaraz bede w 9 a juz zaczynam sie czasami zastanawiac nad niektorymi ruchami czy to przypadkiem nie dzidzius. No ale jeszcze nie jestem pewna.

Nimfii no nie wiem co napisac... Bardzo bardzo mi przykro :(

Ja sie czuje bardzo dobrze, brzuch mnie nie boli, zadnych plamien nie mam. Ciązowe objawy mnie trzymaja i brzuch rosnie :/

nimfii, ja 2 tygodnie temu jak byłam to lekarz sam powiedział, że mu szwankuje doppler i że poprzednim pacjentkom działało. A potem zrobił przez brzuch i wtedy już było słychać. Może sprzęt czasami szaleć. Sama nie wiem...trzymaj się :*

kusiak no właśnie dlatego nie wiem co to.. poczekamy do jutra jeśli dalej coś będzie pójdziemy do lekarza.. ale nic nowego nie jadła , piorę ciągle w tym samym, gorączki nie ma chce jeść pić.. także nic dodatkowo jej nie ma.. zobaczymy ..

nimfii masakra.. żadnych objawów .. sprawdz może jeszcze gdzieś ..:*

koko a poza doppletem pikajacego serduszka tez nie bylo widac :-( sama nie wiem, chce isc dzis jeszcze prywatnie choc sama nie wiem jak to przezyje :-(

reklama
Do góry