reklama
kurcze jeśli to prawda to będę tyrać w pracy do samego porodu, masakra
..
tak jak mówie zoriętuj się dokładnie mogłam coś przekręcić.. nie martw się na zapas
Ania na ospe nie jest za wczesnie, moj maly mial rok jak mial ospe a znam 3 miesiecznego dzidziusia ktory tez mial ospe. Podobno im mlodsze dzieci tym lepiej ja przechodza
no widzisz to dobrze wiedzieć dużo się przy was nauczę
te plamki pojawiają się zaraz schodzą i pojawiają się w innym miejscu...
nimfi ja chyba bym poszła jeszcze raz to zbadać do innego lekarza...
Edit. teraz doczytałam... to nie wiem.. wspołczuję ...
ale miałaś jakieś obiawy że coś nie tak się dzieje ??
i smutno się zrobiło...
Bigbi
Fanka BB :)
Wyglądają smakowicieMuszę koniecznie je zrobić
Akcji serca brak na USG. Choc wielkosc zarodka wskazuje na to ze jeszcze kilka dni temu sie rozwijal :-( jutro do gina po skierowanie do szpitala. Boje sie :-(
Bardzo mi przykro;( 3maj się kochana..
N
nexiss
Gość
Sprzet USG chyba ok, bylo słychac tetno płodu az na korytarzu innych pacjentek. Maja mi porobić szczegolowe badania w szpitalu.
bardzo mi przykro może jeszcze się okaże że wszystko ok, jesteśmy dobrej myśli, 3maj się
Ania jak sie pojawiaja i znikaja to raczej nie ospa... A moze uczulenie na cos?
Maddlena w 10 tyg mozna czuc juz dzidziusia. Ja czulam w drugiej ciazy. I czulam juz niezle kopy wszystko zalezy od polozenia lozyska. Dzidziusie zaczynaja sie ruszac juz w 7 tyg a w 9 to juz niezle tam skacza i robia fikolki. Takze mysle ze Candy spokojnie mogla go juz czuc ja zaraz bede w 9 a juz zaczynam sie czasami zastanawiac nad niektorymi ruchami czy to przypadkiem nie dzidzius. No ale jeszcze nie jestem pewna.
Nimfii no nie wiem co napisac... Bardzo bardzo mi przykro
Maddlena w 10 tyg mozna czuc juz dzidziusia. Ja czulam w drugiej ciazy. I czulam juz niezle kopy wszystko zalezy od polozenia lozyska. Dzidziusie zaczynaja sie ruszac juz w 7 tyg a w 9 to juz niezle tam skacza i robia fikolki. Takze mysle ze Candy spokojnie mogla go juz czuc ja zaraz bede w 9 a juz zaczynam sie czasami zastanawiac nad niektorymi ruchami czy to przypadkiem nie dzidzius. No ale jeszcze nie jestem pewna.
Nimfii no nie wiem co napisac... Bardzo bardzo mi przykro
Koko88
Fanka BB :)
nimfii, ja 2 tygodnie temu jak byłam to lekarz sam powiedział, że mu szwankuje doppler i że poprzednim pacjentkom działało. A potem zrobił przez brzuch i wtedy już było słychać. Może sprzęt czasami szaleć. Sama nie wiem...trzymaj się :*
kusiak no właśnie dlatego nie wiem co to.. poczekamy do jutra jeśli dalej coś będzie pójdziemy do lekarza.. ale nic nowego nie jadła , piorę ciągle w tym samym, gorączki nie ma chce jeść pić.. także nic dodatkowo jej nie ma.. zobaczymy ..
nimfii masakra.. żadnych objawów .. sprawdz może jeszcze gdzieś ..:*
nimfii masakra.. żadnych objawów .. sprawdz może jeszcze gdzieś ..:*
reklama