reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ritta szkarlatyna ?? a to poważne jest ?? teraz znowu jej to po schodziło i ma małą plamkę na brzuszku i na kolanie.. a reszta zeszła..joani a nie za wcześnie na ospę?? nie znam się ale myślałam że to póżniej trochę występuje...
Szkarlatyna to też jakaś choroba zakaźna. Wiem, że czasem pojawia się w przedszkolach czy szkołach. Też występuje jakaś wysypka.
u mnnie mocno słońce świeci , zaraz jadę do netto po parę rzeczy a zwłaszcza pączka i picie jakieś
Widzę, że pączki u ciebie królują :)
Dziewczyny, pisałyście o frytkach z Mc Donalda, a jadacie tam inne rzeczy? Trafiłam ostatnio na taki artykuł Gazeta Polska - Wiesz, która to pozycja w menu McDonalds’a?Aż mi sie niedobrze zrobiło. Na szczęście ja tam nie chodzę...
Ja do maca zaglądam rzadko i jem tylko mcwrapa lub sałatkę. Frytek nigdy.

reklama
Jadę po wyniki i po lody:-) dzisiaj jakoś bardzo aktywne jesteście, pewnie zanim wrócę, naskrobiecie parę stron ;-) Frytki powiadacie... dobrze, że u nas nie ma McD ani BK, bo też lubię ich frytasy.
Widzicie jakie podpowiedzi dajecie na obiady... Sama zrobię frytki, taki plan na jutro i do tego łosoś w folii,....mmmmm pycha :)

Bigbi, ja w Norwegi mieszkam więc myśle, że nie wiele ci to da jeśli ci powiem gdzie je nabyłam :-p Jeśli chodzi o bezalkoholowe wina i piwa to jest tu tego do koloru do wyboru bo taki kraj pseudo prohibicji.

Mc Donald hehe..
ja najczęściej lubie z tamtąd shejki :) hehe ostatnio jadłam z corką w ciąży :)
także też nie goszczę często.. ale pamiętam że zawsze wyatko miało tam inny smak :)
ale jeść tam nie chodzimy bo jak to moj mężu mówi wydać tyle kasy i najeść sie na 15 minut.. to wolimy iść do pizzeri na dobrą pizzze :)
.
He, he, mój mąż mówi to samo, chodzi głodny i wychodzi lodny, a zostawia kupę kasy. To już wolimy do Turka na kebaby, albo tortille...

A ja tak lubię McDonalda... wiem, że niezdrowy ale jadam tam tylko tortille z grillowanym kurczakiem...też coś pisali na ten temat? boję się otwierać linka :szok:
.
Nie,. link jest o nugetsach.
a_nka super wiadomości, wreszcie do domu. Pewnie strasznie sie stęskniłaś za dzieciaczkami, co?

soniafka Wino bezalkoholowe? Hmh... Jak to smakuję? jak sok, czy inaczej? Ciekawa jestem...

Soniafka no tak, zapomniałam, nic mi to nie da:-D spróbuję poszukać u nas w jakimś winiarskim sklepie lub lepszym markecie

Maddlena za dzieciakami strasznie tęskniłam :-)
Tak się cieszę, że wychodzę. Mąż obiecał dzieciom nic nie mówić to jeszcze niespodziankę będą miały

Maddlena, szczerze mówiąc nie wiem jeszcze jak smakuje bo nie próbowałam. :-p Ono ma jakąś tam szczątkową ilość alko, z tego co patrzyłam to ma 0,5 % więc pewnie smakuje jak słabiutkie winko. Jutro zdam relację czy w ogole do wina podobne ;-)

Anka, super, że z dzieciaczkami wszystko ok i że już do domku wracasz.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
maddlena o tak kebab tortilla :) to lubię :)

normalnie zaciekawiłyście mnie tym winem bezalkocholowym :) jak będe w sklepie to aż poszukam :) wpisałam w gogle to mi wyskoczyło że w auchanie można znaleść :)

anka nie dziwię się że stęskniłaś się .. a dzieciaczki będą miały fajną niespodziankę :):-)

Do góry