reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

maddalena nie właśnie sama nie wierzyłam nawet tego dnia o dziwo wzdęć nie miałam , i cały czas po lewej stronie w jednym miejscu az tak łaskotało że przeszkadzało pamiętaj jak miałam tak z Miłoszem a teraz wiem co to znaczy :)

u mnnie mocno słońce świeci , zaraz jadę do netto po parę rzeczy a zwłaszcza pączka i picie jakieś

reklama
maddlen nie wiem trzy dniówkę już miała i inaczej to pzechodziła.. właśnie gorączka wysypka i po trzech dniach ani śladu gorączki ani wysypki.. nie mam pojęcia co to...
Dobrze że Antoś już dużo lepiej :) oby mineło jak najszybciej :)

Dziewczyny, pisałyście o frytkach z Mc Donalda, a jadacie tam inne rzeczy? Trafiłam ostatnio na taki artykuł Gazeta Polska - Wiesz, która to pozycja w menu McDonalds’a?Aż mi sie niedobrze zrobiło. Na szczęście ja tam nie chodzę...
widziałam to parę dni temu i juz nawet nie otwieram Twojego linka. Bleeeee aż wszytsko w gardle stajeJestem umówiona na wiztyte na 19. Cóz może tym razem się uda, znowu tydzien czekania :-/ .Ugotowałam zupę warzywną, młoda zaraz ma drzemkę a ja zamierzam kibicować Justynie Kowalczyk :-)

Ja już od dawna omijam McDonalda z daleka. Wiele już było programów i artykułów na ten temat. A te nuggetsy?? Sama chemia.... naprawde makabra. :baffled:

Witajcie czwartkowo:happy2:

soniafka
gdzie można kupić takie bezalkoholowe wino? nie wiedziałam, że takie jest. A co do mdłości, to mnie też cały czas męczą:-( musimy to jakoś przetrwać, Tobie już niedużo zostało do końca I trymestru, będzie dobrze

candy 3mam kciuki, by się stało to, o czym marzysz!

anusiaszymka ja to bym ciągle mogła jeść lody:cool2: i to do tego z owocami mniam:cool2:

nimfii 3mam kciuki za usg, powodzenia:happy2:

maddlena ja w Macu nic nie jadam, poza frytkami. Mięso oddzielone mechaniczne niestety jest też w innych produktach sklepowych, np. w pasztetach. Zaczęłam czytać składy produktów po obejrzeniu kilku odcinków "Wiem co jem"

maddlena[/B] ja w Macu nic nie jadam, poza frytkami. Mięso oddzielone mechaniczne niestety jest też w innych produktach sklepowych, np. w pasztetach. Zaczęłam czytać składy produktów po obejrzeniu kilku odcinków "Wiem co jem"
Ja też juz od dłuższego czasu czytam skład i nie kupuję nic, co zawiera MOM . To obrzydliwe....
A ten program, faktycznie, pouczający i przydatny. Często nie wiemy, co jemy...

Mc Donald hehe..
ja najczęściej lubie z tamtąd shejki :) hehe ostatnio jadłam z corką w ciąży :)
także też nie goszczę często.. ale pamiętam że zawsze wyatko miało tam inny smak :)
ale jeść tam nie chodzimy bo jak to moj mężu mówi wydać tyle kasy i najeść sie na 15 minut.. to wolimy iść do pizzeri na dobrą pizzze :)

smoky
fajnie że się zapisałaś mam nadzieje ze tym razem zobaczysz dzidzie :) i nie zrobią cię w kulki znowu..

reklama
A ja tak lubię McDonalda... wiem, że niezdrowy ale jadam tam tylko tortille z grillowanym kurczakiem...też coś pisali na ten temat? boję się otwierać linka :szok:
hmm... walentynki :) pewnie spędzimy w domku bo jak tylko zaczynam gdzieś łazić dłużej, to robi mi się słabo, a restauracje też odpadają. Nigdy nie wiadomo, czym tam akurat będzie "pachnieć" ;) więc może domowa pizza przy świecach.

Do góry