reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

no mnie w tej ciazy jak narazie na slodkie

WOW poczolam na 100% 3 razy teraz jak sie przekręcał czy co nie wiem ale mocno i odrazu mówie o kurka to ono !!! :))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Jak chodzi o odczucie brzuszka - do kopniakow temu jeszcze daleko, ale laskotanie, bulgotanie, takie pykani to wlasnie mama. Z kazdym dniem coraz mocniej odczuwalne. Choc ja te ciaze od stycznia czuje mega intensywanie :-)

Moi rodzice wiedza o ciazy. Takze dlatego ze mi duzo pomagaja na codzien chcialam aby wiedzieli.rodzina meza nie wie jeszcze. Byli u nas wczoraj, ale mimo ze mam brzuch wielki juz w sukience malo co widac.

zbieram sie na USG :-D

Cześć dziewczyny. Moja rodzina wie o ciąży już od 3 tygodni a córce powiedziałam wczoraj po wizycie. Póki co oswaja się z nowiną i zaczęło się 100 pytań do ... :) I oczywiście chce siostrzyczkę. Ja w brzuszku nic nie czuje. Z córką ruchy poczułam w 21 tc przez łożysko na przedniej ścianie i zobaczymy jak będzie teraz.NIMFII powodzenia na usg. ANUSIA zdrówka dla malucha.

Cześć dziewczynki!

Napatrzyłam się na te wszystkie zdjęcia i relacje w wątku wizytowym i aż mi się serde raduje, że wszystkie wizyty udane. :-)
Wczoraj miałam wyjątkowy fatalny dzień. Dopadła mnie mega chandra i się rozpłakałam z bezsilności. :-(Mdłości zamiat lżeć to mam wrażenie, że przybierają na sile więc dlej chudne. Do tego od dwóch dni pęka mi głowa i boli mnie krzyż. Przy życiu utrzymuje mnie chyba jedynie myśl, że to wszystko dla maleństwa, i że wszystkie te ciążowe tortury powinny wkrótce minąć.

No a tak z innej beczki..... Jutro walentynki!!! Macie zaplanowane coś specjalnego?;-)

Witajcie :)

nimfi powodzenia na badaniu :) && zaciśnięte :)

anusiaszymka biedna mala zdrówka dla niej :*

soniefanka współczuję tego złego samopoczucia.. trzymak && żęby jak najszybciej przeszlo :)

wlentynki ...? hmmm.. żadnych planow nie mamy.. pewnie zrobimy sobie jakąś fajną kolacje i wsio.. hehe :)

a ja was dziewczyny proszę o poradę..
wczoraj wieczorem zauważyłam u malej na dłoni i stópce czerwoną plamkę z białym malutkim bąblem jakby po ugryzieniu.. teraz patrze to na rączce już nie ma tego.. ale za to na brzuszku i nóżce pojawiło się... wygląda to jakby po poparzeniu pokrzywą.. nie wiem co mam zrobić iść z nią do lekarza? czy przeczekać posmarować..nie mam normalnie bladego pojęcia..

Może ospa? u niektórych to tylko parę kropek tu i tam...
Walentynki...hm... w tym roku przekładamy o tydzień, bo mąż jest zawalony pracą i musi ją oddać do przyszłego tygodnia. Pewnie z racji tego, że siedzę w domku, to zrobię jego ulubione danie. A od męża w sumie prezent już mam, bo dostałam karnet na masaż twarzy i dekoltu (bo narzekałam, że na twarzy mam taką suchą skórę). Jutro idę na pierwszy, już się cieszę :-)
A w przyszłym tygodniu kino, kolacja w nszej knajpce i jak na wizycie będzie ok, to mąż mówi, że trzeba jechać po zaopatrzenie do sklepów z ciuchami, bo mnie "lekko wysadziło" ;-)

SONIAFKA współczuję dolegliwości. Moja ciąża ciągle bezobjawiowa. ANIA póki co obserwuj. Może to szkarlatyna. Mój tata ma jutro imieniny (Walenty ;) więc jedziemy na imprezkę.

Witam się czwartkowo :)
U nas dziś mgła i ziąb...kolejne 3 tygodnie na l4 ale popracować trochę w domku trzeba.
Ja nie czuję jeszcze żadnego łaskotania, ale to moja pierwsza ciąża więc pewnie jeszcze długo będę mylić ruchy dzidzi z gazami :-D Ale podczas usg, ruchy były widoczne co mnie niezmiernie cieszy :)
Zaraz na wątek wizytowy wkleję zdjęcie.
Współczuję wszystkim wam, które się źle czują...wierzę, że niedługo wam przejdzie i wrócicie do życia. Ja jeszcze przed ciążą schizowałam jak to będzie z mdłościami i w ogóle. Na szczęście oprócz niewielkich nudności jest ok.
Co dziś na obiad?? chodzi za mną ogórkowa ale do skończenia jest spaghetti :szok:
Pozdrowionka kochane! :)

reklama
kurcze zazdroszcze Wam tych wizyt,
ja moze dopiero usg będe miała na początku marca....
ale nie wiem czy do tego czasu nie pójde prywatnie
w niedziele jade do rodzicow na ferie z dziewczynkami
i moze tam sie zapisze na usg,zeby zoabczyc chociaz czy serduszko bije i czy jest jedno dziecko czy wiecej....
obawiam sie większej ciazy bo tyle la bylam stymulowana clo i zawsze jakiś tam procent jest na ciaze mnoga....

Do góry