reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

anusia co to... jedz szybko i daj znać co i jak... może po przytulankach ? a możę małą albo coś dzwigłaś ?? trzymam &&&

reklama
dziewczyny wlasnie zaczelam plamic na jasnoczerwomo. jestem spanikowana. dzwonilam do swojego gp i karze mi jechac do szpitala. plisss trzymajcie kciuki

kciuki.

Kurcze ktoras mama z Oslo, zapomnialam nicka, na S... chyba , fajnie, mi sie podoba Norwegia a najbardziej chyba isc podejscie do wychowania dzieci. Mam kolege Norwega, fajny chlopak :-)

Zjadlam budyn, ale taki sobie byl.. Hmmmm ... to moze teraz pomaranczka?
Na wage nie staje, boje sie.

Anusia, trzymaj sie i daj znać koniecznie!
A ja po obiadku tez sie położyłam bo wciąż mam jasnobrązowy śluz :/ no i silnotok mnie doprowadza do szału, normalnie mi ślina ścieka :szok:

Kurczę 3 dni mnie nie było i trzeba cały dzień nadrabiać ;)
Na wszystkie tematy się nie wypowiem bo już nie pamiętam...
Ale najważniejsze: anusia trzymam kciuki!!!
A, i witam się z wszystkimi z którymi się nie witalam :)

Ja właśnie robię sobie na obiad makaron z serem, cynamonem i cukrem :)

anusiaszymka bedzie dobrze trzymam kciuki!
Najwazniejsze ze szybko zareagowalas, a w szpitalu na pewno o Ciebie dobrze zadbaja!

a ja witam sie juz z domku :) porobili mi badanka, dzisiaj znowu usg i wszystko jest ok nastepna wizyta za 2 tyg znowu u innego lekarza,,, ehh bo w koncu musze znalezc jakiegos kto bedzie prowadzil mi ciaze, ale dostalam namiary na orydnatora szpitala gdzie lezalam podobno jest dobry , wiec sie nie zastanawiam:)

Pozdrawiam Was i witam nowe Mamusie z ktorymi sie nei witalam!:)

reklama
Kurczę 3 dni mnie nie było i trzeba cały dzień nadrabiać ;)
Na wszystkie tematy się nie wypowiem bo już nie pamiętam...
Ale najważniejsze: anusia trzymam kciuki!!!
A, i witam się z wszystkimi z którymi się nie witalam :)

Ja właśnie robię sobie na obiad makaron z serem, cynamonem i cukrem :)

Jaki serek ?

Do góry