reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja dzisiaj pobiłam rekord w stawaniu. Pierwsze było o 4:10 i oczy szeroko mi się otworzyły i koniec spania. Zrobiłam więc śniadanko sobie i mężowi- nawet do pracy kanapki, co mi się nie zdarza, bo nigdy nie mam na to czasu. Mąż troche był zmartwiony tym moim wczesnym wstawaniem, ale oczywiście dodał, że oczywiście mi ne życzy bezsennych nocy, ale mógłby mieć pięknie pachnące kanapeczki codziennie...:-D ehhhhh te chłopy.
Później sobie trochę poczytałam i zasnęłam, no i nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam o tak późnej porze.
Trzymam kciuki za pracujące. Naprawdę Was podziwiam dziewczyny.

reklama
pomylilam godziny dziś mam na 13 nie na 9... kurcze ale sie boje ciekawe czy serduszko bije :p to jest gdzieś 10/11 tydz zobaczymy na kiedy termin :p ale myśle że na sierpień :) mój A. idzie ze mną :) chce z nim przeżyć tą piękną chwile :):-D

Manianka, już 10/11 tydzień??:szok: na pewno będzie słychać serduszko! powodzenia! ;-) czekamy na wieści!

właśnie zaliczyłam 1 ciążowe rzyganko :-/ masakra, czuje się podle. Dzieciaki oglądają bajki a ja idę pomidorową nastawić.

właśnie zaliczyłam 1 ciążowe rzyganko :-/ masakra, czuje się podle. Dzieciaki oglądają bajki a ja idę pomidorową nastawić.

To ja wczoraj myslalam, ze zalicze pierwsze zyganko w ogole w moich ciazach ( ani w 1, ani w 2 nie mialam mdlosci). Tak mi bylo niedobrze, juz czulam ze prawie idzie PAW ( sory za obrzydliwosc), ale na szczescie udalo sie nie... :-p

ehh parę dni mnie tu nie było u was i masa stron do nadrobienia :szok:sesja na uczelni to jest to co zabiera mi masę czasu !! :crazy:no ale przebrnąć przez nią trzeba jakoś :)

Renata strasznie mi przykro :((( trzymaj się dzielnie :*

mnie tak jak i większość z was mdli ciągle i odbija się... blech ... tygodnie mijają jak szalone !! niedawno byłam na wizycie w 6 tyg a tu już na suwaczku 10-ty leci :szok:
Ja trochę detektorem tętna się ratuję bo kupiłam w pierwszej ciąży i w tej znów zdaje egzamin :) inaczej zwariowałabym do wizyty chyba .... a tak serduszka jeszcze nim nie złapię bo dopiero gdzieś w 12 -13 tyg zapewne uda się ale słyszę jak maluszek fika fikołki :-pto jedyne co mnie uspakaja

życzę miłego dnia dziewczynki

mnie troche od jajecznicy odrzuca , dziś już pączuś zaliczony,
cuż waga 3 plus jak narazie:confused2:

mnie dziś cieszy że ten śnieg już znikną i sie ociepliło :) ja chcę już wiosne :)) mmmmm

Ponoc zima ma jeszcze wrocic.... Choc ja tez bym juz wolala wiosne.

Robie wlasnie prozadki w szafie, aby przygotowac "pod reka" ciązowe ciuszki. A reszte upycham na tył szafy, pewnie do nastepnej wiosny sie nie przydadza :tak:

Ja mam jutro badania krwi, cytologie i czystosc pochwy. Mam nadzieje ze juz mi zaloza karte ciązy :-)

reklama
mi zrobili cytologię teraz w pt i 1 dzień lekko krwawiłam , lekarz uprzedzał ze tak może być ale teraz już ok jest i karte mi założyl:)
teraz tylko musze na krew i mocz

Do góry