reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dobrryyyy ja ogarniam trochę, slowiki spiewaja za oknem, zaraz zjem, ubieram berbecia i idziemy nad morze sie hartowac ;)))) sniadanka nie jadlam jeszcze bo mnie zmulilo ekhmm...

Renata doczytalam wczoraj. Przykro mi, trzymaj sie mocno

reklama
Witam sie i ja :-)

Ania dziekuje! robilam wszystko oprocz skopiowania sygnatury ... ech, bez komentarza pozostawie.
Ja w pracy, a Wy tu o jajecznicy! Bosz jakbym zjadla!!! Mnie przeziebionko jeszcze troche trzyma, podbrzusze ciagnie, a jak kicham badz kaszle , to musze sie w pozycje embrionalna kulic, bo kluje wtedy mocno :-(
U nas takie wichury, ze malo glowy nie urywa wrrr, niech juz bedzie wiosna!
Pozdrawiam Was dziewczynki!

ania &&& za wizyte!

a ja dorobie zaraz reszte moich suwaczkow :-D

Witam sie i ja :-)

Ania dziekuje! robilam wszystko oprocz skopiowania sygnatury ... ech, bez komentarza pozostawie.
Ja w pracy, a Wy tu o jajecznicy! Bosz jakbym zjadla!!! Mnie przeziebionko jeszcze troche trzyma, podbrzusze ciagnie, a jak kicham badz kaszle , to musze sie w pozycje embrionalna kulic, bo kluje wtedy mocno :-(
U nas takie wichury, ze malo glowy nie urywa wrrr, niech juz bedzie wiosna!
Pozdrawiam Was dziewczynki!

ania &&& za wizyte!

a ja dorobie zaraz reszte moich suwaczkow :-D

nie ma za co :) ja też kiedyś nie umiałam :) jeśli chodzi o kaszel i kichanie to też tak mam że zaraz kłuję więc też taką pozycję robie :)

maddlen tylko ja i też w sumie nie planowana hehe :) ale udało się wcisnąć to może uda się badania darowe zrobić :) normalna wizyta 11 :)

Dziewczyny, chciałabym uzupełnić naszą listę wrześniowych mam.

Proszę te, które tego jeszcze nie zrobiły o przesłanie prywatnej wiadomości z danymi:
imię (jeśli macie ochotę podać)
rodzeństwo (maluszka jeśli jest ;)

I proszę nie komentować wątku z listą. Mymy już 3 strony, nie chcę usuwać tych postów bo i tak zostanie ślad.
Wpisy na wątku z prośbą o dopisanie ignoruję, proszę o PW.

Ritta ja mysle, ze to klucie przy kichaniu, to przez rozciagajaca sie macice. Tak to sobie wole tlumaczyc :-)
Dane do listy wysle, jak tylko choc troche sie ogarne z praca... jeszcze nic nie zaczelam:szok: BB wciaaaga :rofl2:

rany boskie teraz tamten suwaczek mi zginal.. ciaza, poniedzialek... trzeba na cos zwalic :baffled:

I ja się witam :)
Coś mnie zaczęło od wczoraj pobolewać lewe kolano :baffled: to chyba od masy, więc dziś rano jeszcze przed śniadaniem wchodzę na wagę (obecnie od ostatniej wizyty kiedy to mnie położna ważyła czuje, że przytyłam i to dużo) a tu taka sama waga jak ostratnio :eek: albo coś z moją wagą jest nie tak, albo nic nie tyje i to co zjem to wszystko ze mnie "wylatuje", z jednej strony się cieszę.. ale zobaczymy jak to długo będzie..

Właśnie jem owsiankę, do tego galaretka truskawkowa (na kolanko) i herbatka mieszana mięta z jabłkiem i rumiankiem.

Nic mi się nie chce robić (nic nowego) a muszę pozmywać, zrobić pranie, poodkurzać, ajjj czy nie może się to samo zrobić?

Do tego nadal czekam na odpowiedź w sprawie pracy, jedna koleżanka trochę długo to załawia, siostra też czeka na odpowiedź od kadrowej drugiej znajomej... Już chciałabm mieć ten papier bo takie oczekiwanie mnie niepokoi, czy to wypali... może dziś, może w tym tygodniu coś się ruszy, oby...

Cześć dziewczyny!
I znowu poniedziałek. Ja jestem na L4 więc teoretycznie nic nie muszę robić ale prowadzę własną działalność więc jakieś tam rzeczy czasem wpadają..
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znać koniecznie!:)
Ja wczoraj zauważyłam lekko podbarwiony na jasnobrązowo śluz i mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Już raz tak miałam i wszystko było ok, mam nadzieję, że i tym razem będzie dobrze bo brzuch nie boli.
W tym tygodniu idę na badania. Zastanawiam się jak ja wytrzymam na czczo. Dziewczyny, czy zaszkodzi jak zjem jednego wafla ryżowego? boję się, że jak będę zupełnie pusta to wiecie..jak do tej pory nie miałam żadnego epizodu, czasami mi tylko niedobrze..
Co do przeczuć nad płcią to też zależy mi tylko na zdrowiu dzidzi ale przeczucia mam na dziewczynkę. Ale nie słynę z kobiecego przeczucia więc równie dobrze może pojawić się chłopiec :)
Pozdrawiam serdecznie!!!

reklama
Taka mialam.ochote ze godzina sie nie liczyla :)
Ania trzymam kciuki za wizyte !
Katka ja na szczescie nie mam az takich mdlosci jedynie czasami sie cos pojawi :)
Ritta jajecznica góra hihi a na obiad leczo :)
Renata mi tez bardzo przykro :( sama to przezylam.

Do góry