reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

anusiaszymka pojawia się jak napiszesz kolejnego prosta :-)

Ja dziś z mdlosciami to myślałam że nie wyrobie, byliśmy na.zakupach i co.chwilę wszystko się podnosilo do góry, a brzuch.to mam też wzdety. Wczoraj byliśmy na urodzinach brata mojego M. jaki pyszny tort pachniał Nutellą ;-) się wczoraj najadlam po tym tortilla, ajjj dziś to już się jeść prawie nie chciało, gdyby nie te mdłości to bym nie jadłam tak muszę bo tego się nie da wytrzymać.
Sennie się robi, jeszcze mojemu M. na jutro kanapki zrobić i zmykam powoli spac :-)

reklama
zatem dobranoc dla wszystkich idących spać , ja jeszcze coś w tv obejrze, zjem mandarynki i też się kładę :*

Więc piszę :-)

Chociaż pewnie już się będę żegnać, bo coś spanie nuży... Jutro będę bardziej na bieżąco.
Miłej nocki!

nexiss jednak sie nie pojawiły :-( jutro spróbuje jeszcze raz..

Witajcie :) moze dla ktorejs tez zrobic? Bo ja i moja dzidzia mamy wielkaaa ochote na jajecznice na maselku hihi Nie da pospac :)

Witajcie dziewczyny.

Renata bardzo, bardzo mi przykro :( Trzymaj się.

paulamc ja poproszę :tak: My też lubimy jajeczniczkę ;-)

U mnie apetyt umiarkowany. Tylko na samym początku był bardziej wzmożony. Ale w związku z tym, że ja nie mam żadnych mdłości to muszę się trochę pilnować. Ale w weekend sobie pozwoliłam, a co. Póki co ok pół kilo na plusie.

Witajcie dziewczyny.

Renata bardzo, bardzo mi przykro :( Trzymaj się.

paulamc ja poproszę :tak: My też lubimy jajeczniczkę ;-)

U mnie apetyt umiarkowany. Tylko na samym początku był bardziej wzmożony. Ale w związku z tym, że ja nie mam żadnych mdłości to muszę się trochę pilnować. Ale w weekend sobie pozwoliłam, a co. Póki co ok pół kilo na plusie.

Rita alee ci fajnie... ja odkąd wiem o ciąży 3 na minusie... od 2 stycznia do 31 1,5 kg... ale to przez moje wymioty...;/

Renata :-( trzymaj się~Cześć :-) weekend miałam wyjazdowy, całą rodzinką spedziliśmy fajny czas. Akumulatory na ten tydzień mam naładowane :-)

Witam się wieczornie!
Ktoś pisał o kąpielach, tylko kurczę nie wiem kto :zawstydzona/y: Gorące kąpiele to jest jedyne czego mi brakuje w ciąży. Ja uwielbiam się wręcz parzyć, a wiadomo,że teraz nie można. Mi gin powiedziała,że temp wody ma nie przekraczać 38 stopni. Apropos jeszcze kąpieli... W piatek przygotowywałam sie do wizyty i wiadomo golenie itp. śmiałam się sama do siebie prawie na głos, jak sobie przypomniałam, jak to jest się golić pod koniec ciąży... :laugh2: ubaw po pachi...

Udało mi się chyba wstawić suwaczki. Poszalałam dałam 3 :-D. Pozdrawiam Was kobitki wieczornie. Lecę jeszcze na watek lekarzowy opisać wczorajszą wizytę.

edit. nie ma moich suwaczków :-( gdzie są? nie wiem o co kaman. Próbowałam znów, niby wszystko ok, ale nie pojawia się suwaczek ania próbowałam odszukać Twój post, jak tłumaczyłaś krok po kroku, ale nie mogę go znaleźć.. ciąża odmóżdża naprawdę. plisss pomocy

znalazłam :)

musisz wejść na PANEL UŻYTKOWNIKA pózniej na EDYTUJ SYGNATURE pozniej musisz sobie stworzyć sowaczek np tutaj : Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com jak już zrobisz to trzeba skopiować kod w miejsce sygnatury i wsio:)

jeśli chodzi o golenie się przy końcu ciąży to się zgadzam :) ubaw po pachy i ile trwa hehe :)
jeśli chodzi o kąpiele to tak jak mowisz 37-38 stopni :) ja przynajmniej nie mam tego problemu bo mamy tylko prysznic głęboki :) więc rzadko się zdarza że w nim siadam :) chociaż m się śmieje zawsze ze mnie bo taki knytek jestem że nawet tam się umiem rozłożyć :)

ja też się witam dopiero więc sama nie jestes:)

teraz dopiero mam kompa,
weekend minął mdłościowo i jeszcze te bóle głowy ,
męczą mnie zaparcia już ,kurcze boję się nawrotów hemoroidów , bo po I ciąży się pojawiły, narazie cisza , oby nie cisza przed burzą

no i właśnie zaparcia.. też mam i czuję się masakrycznie niekiedy.. wzdęty brzuch i zaparcia to coś okropnego...
bole głowy miałam teraz już nie mam :)

Witajcie :) moze dla ktorejs tez zrobic? Bo ja i moja dzidzia mamy wielkaaa ochote na jajecznice na maselku hihi Nie da pospac :)

ja poproszę :) fajna godzina na śniadanko :) ja pierwsze jem o 6 hehe :) zawsze jak m śniadanie robię musze sobie też zjeść inaczej kibelek :)

kurcze mały stresik mam :) na 12 do lekarza na NFZ ciekawe co mi powie :) i czy usg zrobi...

reklama
Witam poniedzialkowo.

ja też się witam dopiero więc sama nie jestes:)

teraz dopiero mam kompa,
weekend minął mdłościowo i jeszcze te bóle głowy ,
męczą mnie zaparcia już ,kurcze boję się nawrotów hemoroidów , bo po I ciąży się pojawiły, narazie cisza , oby nie cisza przed burzą
No ja tez sie boje hemoroidow. Moja mama miala i zawsze mowila, ze najgorszemu wrogowi nie zyczy. A ja samych hemoroidow chyba jeszcze nie mialam, ale juz w drugiej ciazy coraz czesciej schodzilam z kibelka z bolem i teraz juz ze 2-3 razy tez sie zdarzylo.
O jajeczniczke ja tez poprosze....

Co do kapieli to ja tez mam tylko prysznic.
A wzdecia? Mam, okropne...
Waga jak na razie stoi w miejscu...
Caly weekend pobolewaly mnie jajniki, jakby troche podbrzusze, moze dzidzia sobie miejsce szykuje...

Aniu trzymam &&& za wizyte. Ktos jeszcze dzisiaj ma? Lece sprawdzic... ;-)

Sprawdzilam. Dzisiaj chyba tylko Ania.

Ostatnia edycja:
Do góry