reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzięki dziewczyny., u nas tylko czasem się nie ulewa tak cały czas praktycznie. Może być refluks, pediatra dała nam skierowanie na usg brzuszka, bo ma trochę wzdęty. Udało mi się umówić na jutfo a terminy pierwsze dopiero na za 3 miesiące ale trafiła mi się swieza mamuśka w recepcji i nas wcisnęła na koniec. Jak dobrze, że są jeszcze tacy ludzie!
Na szczepiniu wrzask, po rota mu się ulało i teraz obserwuję Franka. O dziwo pozwolił się położyć na brzuchu i tak zasnął- pierwszy raz.
Animka a u was lepiej?
candy ja też gnałabym do lekarza, nawet dzisiaj tak pediatra mówiła, że jakby po szczepieniu takie coś było jak piszesz, to natychmiast się stawić.

Joani u nas dzieki bogu sab działa, mielismy 4 dni przerwy i wszystko mi sie przypomniało...na szczescie dzisiaj już paczuszka doszła i po 2 podaniach jest juz znaczna poprawa.

Korneli bardzo pomaga skakanie na piłce - może tez zobacz jak masz piłkę :)

Chyba muszę piłke kupić, bo już druga osoba mi o tym mówi a mi też sę przyda. A ile podajesz tych kropli i do każdej butli?a gdze zamawiałaś, bo może taniej mnie wyjdzie zamówić.

Marciątko gratuluje :)

joani, u nas 3 razy ulała, ale to był taki chlust, ze chyba szklanka wyleciała... ja do przebrania, ona plus kanapa do prania. A innym razem ochraniacz, rozek, kocyk, przescieradlo! :p I tez polozna mowila ze to z przejedzenia :)

co do kropelek, to my też jesteśmy na SS i widzę poprawę... w nocy w końcu zmieniamy pieluche, jemy, odbijamy i odkladam do lozeczka -zasypia. W dzien troche gorzej, ale to mam wrazenie ze denerwuje ja halas jaki robi Ola, ale nie ma juz placzow po 2-3 godziny, tylko max 5 minut ;) Ja z kolei podaje 10 kropelek przed każdym karmieniem i dodatkowo priobiotyk raz dziennie.

animka, niezla maja przebitke na tych kropelkach. Mi znajoma przywozi w okolicach 5 euro ;)

Hej :)

Cieszę się dziewczyny że kropelki działają, przynajmniej trochę odsapniecie.

A u nas pojawił się katar :/ wiem że już ktoś pisał ale oprócz ściągania i wody morskiej jakoś mogę działać?

reklama
Do góry