Witam wieczornie mały sie rozbudza pomału wiec czekam ... Dzis dał czadu do 14 leżałam z nim w lozku na cycku a maz wszystko obrabiał. Wczoraj wieczorem juz traciłam cierpliwość i 2 razy oddałam małego tacie bo bałam sie ze moze odczuwać moje napięcie.a byłam zła bo tatę mi trzymają któryś dzien w szpitalu bez diagnozy , moja babcia próbowała mnie namawiać na prawidłowe jedzenie zeby pokarm był wartościowy, jak jej mowię ze jest bo mały robi ładne kupy, i przybiera to usłyszałam zdziwienie a z czego niby (???) mega zła byłam tez bo zarówno jego prawdziadki jak i mój teściu kazali małemu nam dokazywac i tak wlasnie sie stało wczoraj pol noxh sie biedny męczył !
To mozna az tak długo bez kupy ?? Az zapytam na wizycie jutro - bo idziemy pierwszy raz
Rajo u nas tez sie meczy synek przy prawie każdej kupie a o dziwo raczej trzymam dietę prosukty wszysykie wprowadzam pomału 1 dziennie, a z kupami tez rożnie czasem duzo a czasem widać ze puścił tylko baczka.
Maltanka nam polozna podpowiedziała zeby wybudzac małego Po jedzeniu trochę i wyedy jest spokojny bardzo na szczescie. Raz kapalismy jak sam
Sie obudził to był faktycznie wrzask nie z tej ziemi.
A te białe porki na nosku tez mamy i to widać bo dziecko ma naskórek tylko tak nam powiedziała polozna.
Oczywiście zasnelam, mały rozbudził sie koło 5, teraz jeszcze spi wiec ide skorzystać i lecę pod prysznic tym
Bardziej ze jak najprędzej chce go zabrać do lekarza dzis bo jutro męża nie ma juz a my jeszcze autka drugiego dla mnie nie mamy zeby koc wpinać fotelik , dziadek w szpitalu babcia pracuje wiec nie byłoby komu nam pomoc .
Miłego dnia dziewczynki ;*
No i sie obudził wiec dupa z prysznica przed jego pobudka
teraz jak poje bedzie express zeby zdarzyć do lekarza dojechać na "spaniu".