EM Ka
Fanka BB :)
to Dziewczyny - dobranoc ja juz uciekam spac, im szybciej zasne tym szybciej bedzie jutro i bede wiedziala co i jak
dobranocki
dobranocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie sie podoba Baby Jogger City Select lub iCandyCo do wózków, to ja myślę o jakimś podwójnym... Dobrze,że jeszcze trochę czasu
Noooo hardocreA słyszałyście o metodzie bezpieluchowej? EKO BABY Wstęp dla mnie hardcore
Ja wczesniej w ogole nie bylam zbyt dzieciowa,a teraz to bym sobie gromadke zrobila, ale maz zapowiedzial, ze poki co 2 to max, jak dzieci podrosna, to moze przed 40-stka zrobimy trzecieA ja zawsze chcialam miec 5 dzieci maz zgodzil sie na trojke
2 to tez juz wielodzietna w koncu wiecej niz jedno
Tutaj duzo ludzi ma wiecej niz jedno lub dwojke. Ja nie lubie w Polsce tego slowka "wielodzietnosc" bo mam wrazenie ze sie to zle kojarzy :/ jak mowisz wielodzietna rodzina to czesto przychodzi ludziom do glowy bieda i brud... A to nie prawda. Z reszta dlaczego kogos to obchodzi ile chcesz miec dzieci? Moja kolezanka ma 5 bo chciala i sa bardzo szczesliwi a jak mowie to komus to tylko slysze takie teksty: o matko, tyle dzieci! O boze! Jak oni sobie radza?! I kazdy im wspolczuje. A oni sa szczesliwi i bardzo dobrze sobie radza
u moich teściów jest już 12 wnucząt, nasze będzie 13 Jejj mdłości mnie męczą niesamowiecie, wszystko śmierdzi, apetyt zerowy ( tu chyba powinnam się cieszyć ). Ciszę się że teraz trwają ferie, odpadł mi na chwilę obowiązek odprowadzania młodego do szkoły i mamy leniwe poranki.U u tesciow juz jest 10 wnuków i w tym roku dwa kolejne sie urodzą. tam to bywa wesoło. .