reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Furciaczek.... tak mi przykro a ile miała już lat twoja psinka? Moja Samusia ma w tym roku 5... sama nie wyobrażam sobie jak bym za nią płakała...:(

Wg sąsiadka ostatnio u nas na parkingu dla TIrów znalazła psa, jakies auto podjechało i go wyrzuciło z auta... ale psiak piękny Husky, koło 6 msc... no ja niestety wziąć go nie mogłam bo mam w domu suczkę, ona na razie go trzyma w domu dopóki ze schroniska nie przyjadą... bo ona sama ma kawalerkę 20 m... więc... gdzie takiego wielkiego psa..

reklama
Witam ranne ptaszki :)
Ja dzisiaj tak postresowana,ze tez juz nie spie, gdzie normalnie zmuszam sie do wstawania, bo ciagle bym spala.

Mnie tez drazni jak ludzie mowia wlasnie masz chlopca, to teraz dziewczynka, albo ja bym chciala koniecznie dziewczynke i takie tam. To nie sklep, ze wchodzisz, wybierasz i wychodzisz. W dzisiejszych czasch, kiedy niekiedy ma sie trudnosci z zajsciem, a potem donoszeniem ciazy, kiedy dzieci rodza sie z tak przeroznymi chorobami, to jedyne czego mozna chciec, to szczesliwie donosic i urodzic zdrowe dziecko...

100% sie z Toba zgadzam!

ania// dzieki :*

a co do mdlosci to fatalna sprawa - ale jak mam urodzic Cudna Dzidzie to moge *gac non stop... :p

Cześć dziewczyny.
Współczuje Wam tych mdłości. Ja nie mam nic a nic. Gdyby nie brak @ i zdjęcie z USG nie uwierzyłabym, że w ciąży jestem:-D

Ostatnia edycja:
Amaliee dziś znalazłam karte ciąży z córką. Tyle co dzić ważyłam w 15 tc z start 4 kilo mniej niż dziś. Wtedy byłam chudzielcem :-D

Smokey eyes - ona to specjalnie robi :p

Furciaczek, przykro mi, rozumiem co czujesz. Ja tez miałam swojego psiaka-owczarka niemieckiego. Bardzo cierpialam. Ale proszę Cię. .. nie pal :( pomysl o fasolce , tulam.

A ja nadal sie męczę z katarem az mi sie zle spi i oddycha w nocy :/ jakis dramat.

U mnie z mdlosciami najgorzej podczas zakupów w supermarkecie. Fuuuuj na sama myśl robi mi się niedobrze

No nie ! Następnym razem pokaże Wam zakupy rozłożone na podłodze:-D

Czekam tylko ja ania zobaczy (bo prosiła) i usuwam. Ale nie przejmujcie się, później i tak będę gruba :-D

reklama
Furciaczek przykro mi z powodu Twojej psinki:( Powodzenia na wizycie:tak:

Ja dzisiaj pobudka o 5:15, bo mieszkam w rejonie górniczym i były wstrząsy po strzałach, okropnie się tak obudzić jak całe łóżko się trzęsie i wszystko w mieszkaniu trzeszczy;/ Ale o dziwo jestem pełna energii i już się zabrałam za prace domowe:D

Rittaaaaa :szok: Laseczko Ty nasza:-D super ciuszki:)) A myślę, że Ci ta grubość nie grozi:tak:

Ja też na mdłości nie mogę narzekać, bo jeszcze nie miałam(wczoraj mnie tylko w aucie chwilę pomuliło, ale to chyba po jedzeniu, a nie wina ciąży:p).

Do góry