Catedra- no to nieźle Ci się teraz los odwdzięcza za lekki poród.. Współczuję, na pewno jest bardzo ciężko
Smoky- super, że już w domku
Ojejku kiedyś myślałam, że też rodzeństwo dla pierwszego dziecka będzie dość szybko, około 2 do 4 lat ale powiem Wam, że teraz to już baardzo długo nie chcę tego powtarzać hehe już jestem tak zmęczona ! ociężała! i chcę swojego ciała, poczuć się seksi ! No po prostu jak na razie nawet nie chcę myśleć o drugim dziecku
DOODA- super sesja, bardzo podobają mi się takie sesje dla noworodków
pięknie
widać, że synek jest dumnym bratem
Alicja- no u mnie ktg też jeszcze prawie nic nie pokazuje (położna mówiła, że były dwa skurcze, ale jak to powiedziała w swoim slangu "takie miętowe" co znaczyło, że bardzo leciutkie), a jesteśmy mniej więcej w podobnym terminie
może jakoś razem będziemy rodzić
Mogłaby ta moja Pola już niedługo wyskoczyć bo powiem Wam, że jak mnie przez całą ciążę brzuch nie swędział, a teraz już zaczyna i boję się o rozstępy... Co prawda zrobiło mi się kilka na biodrach, ale takie jeszcze delikatne więc one mnie nie załamują, ale więcej już bym nie chciała
Ann_- dobrze, że mi przypomniałaś ! Mam już wypełnioną deklarację a jeszcze nie zaniosłam do przychodni ! Muszę to zrobić jak najszybciej bo w końcu dziecię mi się urodzi, a ja nie będę przeniesiona do przychodni w okolicy której teraz mieszkamy
EM Ka- super, że masz taki dobry kontakt z rodzinką teraz. Ja zawsze byłam blisko z rodziną i u mnie częste odwiedziny, dzwonienie do siebie, przychodzenie na kawkę i ciasto to normalka
Naprawdę fajnie mieć takie relacje, pod warunkiem, że lubi się spędzać czas z rodziną, bo niektórzy wolą ograniczać kontakty do minimum, ale to na pewno ze względu na to, że się nie dogadują albo mają wkurzającą rodzinkę
I powiem Wam dziewczyny, że jak nie miałam żadnych przeczuć co do porodu to jakoś od dwóch dni mam wrażenie, że poród niedługo nastąpi. Nie wiem dlaczego tak czuję, bo niby żadnych objawów porządnych nie mam, no ale jakoś tak COŚ przeczuwam...