reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak kochana kciuki zacisniete mocno mocno ! ;)

Joani dzięki za informacje ;)
Madlena moze chciał Wam cos opowiedzieć ;) a tylko tak potrafi ;)

Hmm tak to napisałam o tych relacjach ze sie poprawiły jakby były złe wcześniej ;) chodziło mi bardoej o to ze bardziej sie zżyliśmy wszyscy i super mi sie to podoba bo ja to jedynaczka praktycznie po okresie dojrzewania zaraz do pracy i na studia , stwierdziłam ze opuszczam swoją Silesia i jade do Wawy i taka Zosia Samosia całe życie a teraz doceniam jak fajnie miec rodzicow na miejscu i moc wypić "kawkę" codziennie albo co drugi dzien albo jedna rodzinka do drugiej wpaść na obiad super ;) cieszę sie tez ze mój maz sie z nimi dobrze dogaduje bo bez tego byłoby ciezko ;) No a teraz nawet częściej do sobie dzwonimy mieszkając 3km niz mieszkaliśmy 300 - jazda niezła No ale w sumie z takim zamiarem tu wracaliśmy ;)

Ciekawe jak akcja u Kusiak?

reklama
Dzien dobry ;*

Wszystkie naraz urodzily czy wszystkie smacznie spia ??? ;)

M pojechal do pracy a my juz spowrotem w lozeczku i idziemy sie kimnac jeszcze ;)

Nati nie chciala taty Do pracy puscic.. Biedna ;*

Kusiak &&&&;)

Shiran && za wizyte ;)

Buziaki

Witam się z rana .
Za mną ciężka noc. Nie tyle przez Franka,bo spał tak jak zawsze.
Dzisiaj to Antek miał jakieś dziwne sny si ciągle do niego chodziłam. Wiec dzisiaj oczy na zapałki;-)
Franek jakoś teraz też nie może się dojeść moim mlekiem. A w nocy do teraz puszcza tak głośne"bąki", że ktoś mógłby pomyśleć, że to ja;-)

EM Ka ja tez mam rodziców blisko i tez jestem z nimi bardzo związana i na ra chwilę nie wyobrażam sobie wyprowadzić się gdzieś dalej.

Ania/ z zakupami to tak przeważnie jest. Idziesz po jedną rzecz, a wracasz z pełną siatką, ale bez tego po co poszłaś ;-)

Dorcia mój tez budowlanka, tylko że u siebie, to często jeszcze gorzej ;-(

Bo nic. Szykujemy się do przedszkola

Miłego dnia i pomyślności nie rozpakowanym. Spokojnego dnia mamusiom z maluszkami. :-)

Witam i ja
Oczy już otwarte od 5, wstałam po 6, już po śniadaniu i kawce, zaraz zbieram się na wizytę.
Czuję się nawet dobrze i jestem ciekawa czy coś się tam u mnie już ruszyło czy nadal nic.

Kusiak && za masaż :)

Miłego dzionka odezwę się później :)

Dzień dobry:)

Ja już od 3:40 nie śpię, obudziłam się wyspana i oczy już się nie chciały zamknąć:sorry2:
Mężuś po nocce przyniósł jeszcze cieplutkie bułeczki, więc już po śniadanku:)

Kusiak
trzymam kciuki:tak:

Maddlena
no wiesz, na małego Franka tak zwalać winę?:D hehe:)

Shiran powodzenia na wizycie:)

Miłego dnia i czekamy na jakąś akcję porodową:-)

witajcie :)

Dooda, cudne zdjecia, chetnie bym zobaczyla cala sesje.. :)

Amalie, fajny kącik, żeby malutkiej się spokojnie spało :)

Kusiak, zaciskam kciuki :) masaz brodawek tez wywyoluje skurcze. Pamietam jak na porodowce ustala mi akcje to kazala wlasnie masowac sutki :)

joani, mnie mowila wczoraj polozna zeby sie wstrzymac z kropelkami, a zebym ja pila herbatke koperkowa, to powinno podzialac na mala. Tylko zeby nie wypic calej naraz tylko po 2-3 lyki co jakis czas.

ania, hahaha ja mam zawsze to samo jak ide sama na zakupy :D wszystko kupie poza tym po co poszlam ;))

Emka, a zobaczysz jak rodzice oszaleja na punkcie malucha :)

u nas noc tragiczna... ale w koncu podzialal dzwiek suszarki..
obudzil mnie buziak Oli, ktora potem pobiegla do "siusi" ja pocalowac :) w ogole jak rozmawiamy o zuzi, albo pytamy Ole a jak robi Zuzia, to Ola tak szeroko otwiera paszcze jakby ziewala (bo Zuzia caly czas ziewa, albo szuka cycka) :D:D

milego dnia Dziewczyny

Kusiak kciukasy zaciskam :) mi masaż pomógł bardzo szybko :)

jestem matką stulecia. Skakałam wczoraj po chałupie bo mnie chandra wzięła. Oczywiście do sklepu się nie przejdę bo nie da się pchać wózka o kulach. I znalazłam puszkę groszku i kukurydzy. Wpierdzieliłam całą wielką puszkę i przy ostatniej łyżce włączyłam mózg, że groszek jest na zakazanej liście :no:

Młodzież w nocy przypomniała mi o tym skutecznie. Zasrany groszek...

Haaaaa wstalysmy wlasnie ;)

Wesolutka mnie tez Nati zawsze buziakiem budzi albo robi ti tit w nocek ;)
A po minucie jest choccc.. Ciagnie za reke i mowi "Chebek i Baki" czyli czas na sniadanie i ogladanie bajki hehe ;)

Z ta herbatka tez uwazajcie bo u nas po cherbatce bylo gorzej.. Nati dopiero to tak wdymalo ze obled.. Takze powoli i male lyczki ;)

Catedra tos pozadzila z tym groszkiem...
Teraz juz zapamietasz ze nie mozna ;)

Bubless twoja godzina wstania mnie zdolowala ;) jak ty bedziess funkcjonowac dzis ??? :D

Aaaa no zappmnialabym Doodaa malutka Nadusia sliczna i synus tez fajne sesje teraz robia :)

Amellie ta poscielka ze slonikiem slodka ;) kacik gotowy wiec teraz tylko czekac ;)

Ania// coś czuję, że bez drzemki w dzień się nie obejdzie:D Mąż śpi do ok. 14 po nocce to się pewnie do niego do wyrka później wpakuję:-D Jaką Natusia Ci robi słodką pobudkę:))

reklama
No nie dziwie sie ;)
Slodkie to jest ale niekiedy tak bardzo qdtac sie nie chce no ale jak dziecko mowi ze glodne to zaraz sie lezec odechciewa :D

Z powodu tego ze wczoraj robilam kopytka na sniadanie dzisiaj platki z mlekiem :D cos dzis chyba kuchni nie lubie :D

Do góry