reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Alpine nie stresuj się- jeśli masz wykrytego yo po prostu dostaniesz antybiotyk i wszystko będzie ok. :tak:

Anusia a już sekunda emocji była ;-)

Ja właśnie obżeram się krówkami :-) Trochę pomaga na mojego doła ale niestety już się kończą :-(

reklama
kara zapraszam na snikersa - tez słodkie jak cholera... na doła kiepsko działa, ale przynajmniej jest dobre :p

alpine - przybij piątkę z tym paciorkowcem - tez jak się dowiedziałam to było mi przykro.

ja nudzę się przeokropnie. Za parę minut idę po córkę do przedszkola, będzie z 2 km w dwie str. Już nie pamiętam kiedy tyle przeszłam. Mam nadzieję, że nie zasłabnę po drodze - dopiero by było. Ale ten dzień się wlecze ;/

leeee a ja jestem w poczekalni dalej... oj posiedze se jeszcze conajmniej godzine :-(

kara lec po druga paczke krowek :p
alpine ja sie dzis dowiem,czy mam gbsa,czy tez nie. nie stresuj sie,to juz nic nie da. najwazniejsze,ze wiesz,na pewno bedzie czas na podanie antybiotyku.

alicja przybij pistke-ja tez sie nudze jak mops-a wokolo same brzuchy :-O

do pozniej kochane!

alpine ja bym nie jechała od razu na IP poczekaj do wieczora zobaczysz

kara spokojnie olej to a wyjdzie z zaskoczenia

catedra doczytałam relacje, super, że tak fajnie ci poszło, swoją drogą to dziwne że robią takie problemy z tymi znieczuleniami:angry:

ania z tym czekaniem to człowiek psychicznie nie da rady, w dzień ciężko, w nocy durne sny po których człowiek nie może usnąć

lilah
naturalny jednak bezpieczniejszy, przynajmniej takiego zdania jest mój gin.

felicity też mam od czasu do czasu takie bóle jak na @ ale mi gin powiedział, że mały jeszcze się nie wybiera, więc ja się nie nastawiam i czekam do terminu spokojnie

alicja ja sterylizowałam we wrzątku, pogotuj z 5 minut osusz i tyle, na mikrofalówce się nie znam

Emka no właśnie myślałam wczoraj o tobie, gdzie zaginęłaś

Alicja To ja sie tez wpraszam na slodkie:D jakos tak mialam nadzieje ze przynajmniej to dziadostwo mnie ominie, no ale nie jestem sama:(
Z tym gbsem to sie trzeba jakos wczesniej do szpitala zglosic czy jak?

A nie wyparza sie butelek, smoczkow itd przed samym uzyciem? o. O. to do mikrofali mi sie w niej nie miesci:szok:

hej dziewczyny, ja jak na razie wysypiam się, jedynie z boku na bok ciężko się obracac, a tak to nic nie boli, do wc też nie chodzę, dopiero 6 czy 7 rano. Dziś zaczynam 40 tydzień. Za półtorej godzinki idę po córkę do przedszkola no i na 15 mam z nią do dentystki na lakowanie dwóch szóstek. Pogoda u mnie beznadziejna, od rana pada deszcz.

Anusia a już myślałam, że zaczynasz rodzic ;-) Zatem powodzenia na wizycie.

kara mnie i bez doła ciągnie do słodyczy non stop, niby mówi się, że jak syn to do kwaśnego ciągnie, a mnie i na córkę i teraz na syna to tylko na słodycze i lody :-)

lilah witaj

felicity byc może te sny to przez pełnię, ja też miałam poprzedniej nocy koszmary jakieś nie związane z ciążą

shiran u mnie tak samo, żadnych bóli, skurczów, nic. Jesteśmy w tym samym tyg ciąży więc i razem będziemy rodzic, hehe :-D

Alicja wygotuj parę minut w garnku i gotowe.

Cześć dziewczyny.

Widzę że nierozpakowane coraz bardziej zniecierpliwione. Spokojnie jeszcze chwila i wszystkie będziemy pisać o naszych dzieciaczkach. Mimo tego każdej niecierpliwej życzę rychłego rozwiązania ;)

Alicja ja sobie sterylizator odpuściłam. Na start butelki, laktator i smoczek wpażyłam we wrzatku (wygotowałam przez kilka minut). Teraz butelki wygotowuje raz dziennie (jak nie zapomnę ;) a po każdym myciu zalewam butelkę i smoczek wrzątkiem. I tyle.

aipine dadzą antybiotyk i będzie dobrze. Nie martw się :* (choć wiem że łatwo powiedzieć)

U nas tez pogoda paskudna a mieliśmy iść spacerkiem po cócie do szkoły :/

Ja tylko na chwile wpadam wiec tylko Alicji odpowiem :)
Ja uzywalam takiego styrylizatora do mikrofali, woda w nim zostaje bo on tam para sterylizuje i zawsze cos zostanie na dnie. Ale butelki sa sterylne tylko przez 24 godz jak zostawiasz zamkniete pudelko. Potem juz sterylne nie sa, czyste tak ale nie sterylne :)
Jak gotujesz w garnku to one sterylne sa tez tylko krotki czas dlatego tak jak ktoras z dziewczyn pisala jak chcesz zeby byly sterylne to trzeba przed samym uzyciem wysterylizowac.

reklama
Ja się witam , również wyspana, mała sie budzi tylko 2x w nocy na cyca, jest mega grzeczna, mam nadzieję, że juz tak zostanie:-)
Sprawdzam, która z Was rozpakowana, a tu taka cisza....
Trzymam cały czas za Was kciuki, do dzieła dziewczyny !!!!
Miłego dnia:-)

Do góry