reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam i ja z lozeczka. :)
Catedra- zcalego serca gratuluję. :*

Ja dzisiaj nawet wyspfna pomomo nocnej walki z zaparciem. :( brzuch mnie jeszcze boli ale daje rade. Zostalo mi 6 dni do terminu i juz jestem sfrustrowana tym czekaniem. Ehh. Moze ktoras chetna zaczac dobrą passe ? Milego i owocnego dnia kochane.

reklama
Hej Kochane

Bubbles no nie tylko w nocy cisza bo w ciągu dnia też niewiele się dzieje. Ale już niedługo i my zajmiemy się dzieciaczkami <3
maltanka fakt dziś łóżka aż się wychodzić nie chciało.

Ale nie wolno się dać przytłoczyć pogodzie więc oglądam ddtvn i może wypiję dziś kawę bo dawno nie piłam ;-)

Dzien dobry - ja dzis wyspana choc budzilam sie jak zawsze kilka razy. Synek odwieziony do szkoly, corcia szaleje, a malenstwo w brzuszku sie rozpycha i narazie sie nie spieszy na wyjscie :happy:

Hejka,

Ja dziś pospałam, ale humor i tak średni. Od dziś jestem oficjalnie przeterminowana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pogoda beznadziejna... bez sensu to wszystko już...

Alpine jeśli się rusza to myślę, że jest ok.

Miłego dnia!!!

hej :)

ja też wyspana :) czuję się tak fantastycznie, że normalnie nie porównam tego do niczego. Mały spał grzecznie oczywiście pół nocy przy cycku ale za to jesteśmy mega wyspani :p

żadna się nie rozpakowała?

dzień dobry wszystkim,
niczym się nie wyróżnię - nie urodziłam, nie wyspałam się i nockę miałam z głowy z powodu bólu podbrzusza i wc ;/ także jak u większości :p

Catedra - nie moge, tak sie bałas porodu a tu prosze jakie miłe zaskoczenie i wyspana jestes - tylko pozazdrościc, to widocznie rekompensata za pierwszy trudny poród :)
doczytałam relację na gratulacyjnym - może nie tak miłe zaskoczenie jesli chodzi o podejście połoznych, ale fajnie, że szybko wyszłas i suma sumarum skończyło sie dobrze :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Witam się i ja przy śniadanku i herbatce :)
Kule bele pogoda u nas też dzisiaj kiepska a chciałam jeszcze nasze pościele wyprać... ale za pare dni zaczynają grzać więc wtedy wypiore dam na kaloryfer i szybko wyschnie do wieczora :) my z M mamy narazie jedną pościel bo zachciało nam się wielkiej kołdry 200/220 i jeden komplet mamy taki :)

Joani spóźnione ale wszystkiego najlepszego z okazjii rocznicy :)

Emka się nie odezwała... ciekawe co u niej :)

Co do krwawienia to ja też pierwsze dni miałam dość duże ale po 5 dniach już taki jakby delikatny okres po 3 tygodniach już było czyściutko nawet bez wkładki szło chodzić :)

Maltanka ja dziś też kiepsko spałam i jakieś chore sny miałam..

ahh te czekanie .. ciągnie sie bo już chcemy żeby było po wszystkim i już najlepiej w domku :)

Obiadek dziś z wczoraj mamy więc luzik dzisiaj .. pranie jakieś małe zrobie i wsio :)

miłego dnia kochane :)
i powodzenia i szybkości dla rodzących :) && :*

Ann_ no pewnie im bliżej naszego terminu tym będzie spokojniej, bo już większość będzie rozpakowana i nie będzie miała czasu na BB, a my tu będziemy tylko marudzić:-p

Bubbles tak my na końcówce :( ale wczoraj z nudów czytałam jak rozpakowały się sierpniówki i ostatnia urodziła jakoś 21 sierpnia z terminem 30 sierpnia, może u nas też tak się rozkręci ;)

ania a już myślałam że coś u Ciebie się ruszyło bo nie było cie ;)

reklama
Hej Dziewczyny :)
Nie było mnie tu parę miesięcy - ale na Wrześniówkach od samego początku :) Przez ostatnich kilka dni przeglądałam co u Was słuchać żeby się nieco wdrożyć w temat :) GRATULUJĘ wszystkim rozpakowanym Mamom i witam wszystkie maluchy na świecie :)
Mam termin na 28.09. ale mój lekarz twierdzi, że jeszcze mała jest tak wysoko, że chyba nie wyrobimy się na czas - a tak bym chciała żeby to było jednak we wrześniu.

Mam też pytanie czy któraś rodziła albo planuje rodzić w szpitalu Bielańskim? To mój pierwszy poród i mam miliony obaw. Wciąż waham się czy nie skrócić męki przez cesarkę, ale z drugiej strony skoro wszystko jest super to czemu nie spróbować naturalnie.
Też coraz mniej spię po nocach i ciągle myślę o porodzie.... a zarazem jeszcze nie wzięłam się za pakowanie torby....

Miłego dnia i będę zaglądać do Was teraz już pewnie codziennie :)

Do góry