reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

ja melduje sie w dwupaku. Jem kolacje i klade sie. Jestem juz bardzo zmeczona :/ Od poludnia mam skurcze i bole krzyzowe minimum 45 sekundowe np. co 10 czy 15 minut potem przerwa 40 minutowa lub godzinna i znowu skurcze :/
sprobuje sie polozyc, a tak czy siak rano pojade sprawdzic co tam slychac.

Dobrej nocy Dziewczyny

reklama
wesolutka odpocznij sobie, bo do rana możesz nie dotrwać, chociaż życzę,żebys jednak nockę w miarę przespała. A co z mężem, jedzie jutro do stolicy?

marciątko nie sugeruj się katką. Każda z nas jest inna, wcale nie musisz mieć takich przepowiadających, nie wszytskie je mają. Moja znajoma do odejścia wód nie miała absolutnie żadnych dolegliwości (szczęściara swoją drogą, bo urodziła obie córy w expresowym tempie).

joani wow tylko kilo zostało :-) fajnie! ja mam dalej 14 na plusie :-D i tu widzę kolejny plus z urodzenia dużego dziecka- zawsze to mniej do zrzucenia ;-)

Oglądam porodówkę na TLC ... ech już niedługo :tak:

Matko, jak bardzo chciałabym być po... Codziennie dzwoni moja mama z pytaniem, czy rodzę. Wiem, że to nie jest grzeczne, ale mam ochotę nawrzeszczeć na nią za te pytanie ... :(

Marciatko no okropne to jest, ja wchodze do sklepu i slysze ' jeszcze pani nie urodzila", sasiadki to samo, rodzina tez ale na szczescie dzwonia do mojej mamy nie do mnie... ale mogliby sobie darowac komentarze i ciagle pytania, jak urodze to sie przeciez dowiedza!
Wesolutka trzymam kciuki, myslalam o Tobie caly dzien :)

Ja dzis zaliczylam obiad u rodzicow i plotki z kolezanka ktora ma prawie pol roczna core, fajnie tak sie wyrwac na caly dzien :)
Dolegliwosci jakichkolwiek ciazowo przepowiadajacych brak :p

Kurde u mnie chyba faktycznie się zaczęło, czekam na męża i smigam do położnej bo coraz bardziej bolesne się robią te skurcze.

Furciaczek to w takim bądź razie za Was również trzymam &&& aby to już było to i niedługo maluszka mieć przy sobie :-)

Moja Wiki na wieczór jakąś aktywna, przeturlala się na lewy bok i nie da poleżeć mnie na lewym boku bo zaraz mnie kopie i się rozpycha. A teraz ma czkawke.
Skurczy brak, zaraz do mycia i spania. Dobranoc dziewczyny ;-)

furciaczek jeśli to już to trzymamy kciukasy i powodzenia, czekamy na wieści ;-)

A ja cały wieczór próbuję nagrać filmik, jak mały się wygina, dla męża co by mógł obejrzeć ale jak tylko zaczynam kręcić to Wiktor się uspokaja. Może jeszcze innego dnia coś wyjdzie ;-)

Witajcie wieczorowa pora - staram sie nadrobic choc sporo naskrobalyscie jak zawsze. U mnie bol krzyza z lewej str od wczoraj ale tylko przy chodzeniu wiec lece dalej doczytywac co u Was :)

reklama
Furciaczek trzymam kciuki za szybką akcję!!!

Wesolutka daj znać gdyby się mała jednak zdecydowała ;-)

Marciątko ja mamie powiedziałam wprost, że mnie stresują takie pytania i już ich nie zadaje :-) Mama to mama- zrozumiała :-)

Do góry