reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ja melduje sie w dwupaku. Jem kolacje i klade sie. Jestem juz bardzo zmeczona :/ Od poludnia mam skurcze i bole krzyzowe minimum 45 sekundowe np. co 10 czy 15 minut potem przerwa 40 minutowa lub godzinna i znowu skurcze :/
sprobuje sie polozyc, a tak czy siak rano pojade sprawdzic co tam slychac.

Dobrej nocy Dziewczyny

reklama
wesolutka odpocznij sobie, bo do rana możesz nie dotrwać, chociaż życzę,żebys jednak nockę w miarę przespała. A co z mężem, jedzie jutro do stolicy?

marciątko nie sugeruj się katką. Każda z nas jest inna, wcale nie musisz mieć takich przepowiadających, nie wszytskie je mają. Moja znajoma do odejścia wód nie miała absolutnie żadnych dolegliwości (szczęściara swoją drogą, bo urodziła obie córy w expresowym tempie).

joani wow tylko kilo zostało :-) fajnie! ja mam dalej 14 na plusie :-D i tu widzę kolejny plus z urodzenia dużego dziecka- zawsze to mniej do zrzucenia ;-)

Oglądam porodówkę na TLC ... ech już niedługo :tak:

Matko, jak bardzo chciałabym być po... Codziennie dzwoni moja mama z pytaniem, czy rodzę. Wiem, że to nie jest grzeczne, ale mam ochotę nawrzeszczeć na nią za te pytanie ... :(

Marciatko no okropne to jest, ja wchodze do sklepu i slysze ' jeszcze pani nie urodzila", sasiadki to samo, rodzina tez ale na szczescie dzwonia do mojej mamy nie do mnie... ale mogliby sobie darowac komentarze i ciagle pytania, jak urodze to sie przeciez dowiedza!
Wesolutka trzymam kciuki, myslalam o Tobie caly dzien :)

Ja dzis zaliczylam obiad u rodzicow i plotki z kolezanka ktora ma prawie pol roczna core, fajnie tak sie wyrwac na caly dzien :)
Dolegliwosci jakichkolwiek ciazowo przepowiadajacych brak :p

Kurde u mnie chyba faktycznie się zaczęło, czekam na męża i smigam do położnej bo coraz bardziej bolesne się robią te skurcze.

Furciaczek to w takim bądź razie za Was również trzymam &&& aby to już było to i niedługo maluszka mieć przy sobie :-)

Moja Wiki na wieczór jakąś aktywna, przeturlala się na lewy bok i nie da poleżeć mnie na lewym boku bo zaraz mnie kopie i się rozpycha. A teraz ma czkawke.
Skurczy brak, zaraz do mycia i spania. Dobranoc dziewczyny ;-)

furciaczek jeśli to już to trzymamy kciukasy i powodzenia, czekamy na wieści ;-)

A ja cały wieczór próbuję nagrać filmik, jak mały się wygina, dla męża co by mógł obejrzeć ale jak tylko zaczynam kręcić to Wiktor się uspokaja. Może jeszcze innego dnia coś wyjdzie ;-)

Witajcie wieczorowa pora - staram sie nadrobic choc sporo naskrobalyscie jak zawsze. U mnie bol krzyza z lewej str od wczoraj ale tylko przy chodzeniu wiec lece dalej doczytywac co u Was :)

reklama
Furciaczek trzymam kciuki za szybką akcję!!!

Wesolutka daj znać gdyby się mała jednak zdecydowała ;-)

Marciątko ja mamie powiedziałam wprost, że mnie stresują takie pytania i już ich nie zadaje :-) Mama to mama- zrozumiała :-)

Do góry