reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak jak to nie pomogło moze udaj sie do lekarza z tym cycuszkiem?

Madlena super ze juz w domku i ze Antos ładnie dba o Franusia ;)))

Catedra, sawi, Rajo i jak u Was?

Ja tez sie pisze na jutro jesli ktos mnie wysłucha bedzie super ;)

Anusia z drugiej str mieszjacie poza granicami i tam to bardziej popularne jest , bo w pl faktycznie niezbyt.

reklama
Rajo wiesz że bywa czasami niespodziewanie poród, ale jeśli jeszcze nie jesteś gotowa to oby córcia zaczekała troszkę ;)
Maddlena super że już w domku i brat starszy się tak interesuje, na szczęście żadne obawy się nie sprawdziły i Antek dobrze zareagował, a z karmieniem oby było tylko lepiej ;)
anusia Amelia i Adrianna/Ada była moim typem dla dziewczynki

co do nadrabiania to nie ma się co dziwić że nie ma kiedy bo maluszki absorbują i na każdą z nas przyjdzie pora, więc pod koniec września forum pewnie zwolni tępo. Cieszcie się rodzinką ;)

Ostatnia edycja:
Hej, ja tylko się melduję po ktg, doczytam Was później. Na ktg zero skurczy, główka nadal wysoko. Do tego ciśnienie mialam 160/95 i zastanawiała się czy mnie nie zostawić z tego powodu... ale ostatecznie dostałam tabletki i jeśli sie unormuje po tabletkach to w piątek na kolejne ktg. Jeśli jutro ciśnienie bedzie skakać albo będzie wysokie mimo tabletek to w środę na oddział :crazy:

Catedra powodzenia &&& :) oby szybko :)

Już sama nie wiem zapewne panikuje z tym przekręceniem się.. zobaczymy...

Wszystkie macie jakieś obiawy a u mnie poza paroma skurczami dziennie wieczorem i gęstego śluzu nic... no paranoja ... :D

Kusiak ja bym z tą piersią do lekarza poszła albo położnej chociaż pokazała :)

Maddlenka super że juz w domku :) no i że Antoś ładnie przyjoł brata :) przyzwyczi się i bedzie totalny luz :)

trzymam kciuki oby dzisiejsza pełnia podziałała na wszystkie co chcą rodzić już w tej chwili :)

nie mam siły na nic :p
Idziemy spać buziaki i miłej nocki :****

Kusiak hihi w kapuscie sie dzieci znajduje to moze cos sie szykuje :D:D

kara, wysokie cisnienie moze byc bardzo niebezpieczne, a Ty juz jestes w bezpiecznym etapie ciazy wiec jak kaza to smigaj do szpitala!

ania, mam identycznie :p Tyle ze ja juz przeterminowana ;)

catedra, powodzenia :)

anusia to moze Zuzanna :)

reklama
catedra - powodzenia!
Ja dopisuję się do tych, które liczą na pełnię :) Póki co mieszkanie w większej części wysprzątałam, po schodach latam, na piłce skaczę, na spacery chodzę - nie wiem co jeszcze wymyślić, żeby się rozpakować.

Do góry