reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

sawi trzymam kciuki!&&&&
wesolutka super mala sie wygina, moj tylko czasami tak szaleje:p
olinka skoro wszystko ok to po co zostawac, w domu lepiej :)
felicity ze mna masz podobny termin tez ;)

Ja sie nie wyspalam, budzily mnie skurcze co jakis czas, teraz cisza, ale brzuch boli jak na @, maly po spokojnym dniu w nocy szalal i teraz tez sie wierci jak nie wiem co:) chyba dopakuje wkoncu szpitalna torbe bo odwlekam to i skonczy sie ze bede sie pakowac na szybko przed wyjsciem z domu:p

Ciagle chodza za mna te nieszczesne pierogi:D zrobie w tym tygodniu na pewno :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :*

My właśnie śniadanko sobie jemy :)
Wczoraj cały dzień leniuchowalismy .. łóżko rozłożone i patrzeliśmy na TV :) M co jakis czas w kuchni siedział bo wczoraj smaki miałam konkretne hehe a powiedziałam że ja nic nie robie też mi sie odpoczynek należy :D no i M odpokutował sobotni wieczor :)

wieczorem skurcze były co 20 minut trwały po 1,5 minuty :szok: i przypomiałam sobie jak to boli hehe :) 7 skurczy a ja juz dość miałam :)

Wesolutka filmik super :) nasz mały czesto sie tak gimnastykuje ... :) tylko ze to juz niekiedy strasznie boli...
&&&& za ktg :*

Alicjaa corcia świetna :) dlatego ja się boje wcześniej rozkładać łóżko bo Natusia jeszcze by spać w nim chciała .. więc łóżeczko z dzidziusiem przyjdzie :)

Olinka też bym wolała w domku posiedzieć jak wszystko ok :)

Sawi &&& za Was :) dawaj znać co i jak :)

Dorcia a czemu maja zostawić??

Asiu witaj :)

Kusiak mnie też pare dni bolała jedna pierś i właśnie musiałam odciągnąć trochę żeby się uspokoiło.. a teraz obie wieczorem muszę trochę odciągnąć i masować bo bolą obie.. aż się boje nawału jak teraz takie jazdy już są...
A na brzuch no-spe albo magnez weź jeżeli aż tak boli a skurczy brak.. albo ciepła kąpiel na rozluźnienie :)

brak pomysłu na obiadd... dobrze że w miarę posprzątane mamy to tylko pranie zrobie :) a pogoda ładna więc szybko wyschnie :)

miłego :*

Hej dziewczyny
Weekend spedzony aktywnie i przyjemnie:) grzybki nazbierane hehehe
W sprawach ciazowych nic sie nie zmienilo 0 objawów hehhe. 10 dni do terminu zostalo.
Piersi naszczescie mnie nie bolą i mam nadzieje że tak zostanie :)
Sawi trzymam kciuki za rozwiazanie:)
Pozdrawiam wszystkich w ten sloneczny i ciepły dzień

Dziewczyny wróciłam. Mam chwilę wolnego i już na szczęście po cesarce wracam do żywych. Miałam przeboje z karmieniem z zastojem z pokarmem i biorę bromergon na zanik. Malutki jest kochany śpi sobie i je daje nam w nocy odpocząć. Mąż zwariował wszystko robi przy maluchu i strasznie mnie wspiera nie sądziłam że tak się odmieni.
Na szczęście moja rana juz dochodzi do siebie bo była straszna, spuchnięta parzaca i tylko czekałam aż coś zacznie się z niej saczyc. Po znieczuleniu przez tydzień chodziłam i płakałam bo nie mogłam się ruszać ale mój Skarb wszystko wynagradza.
Pokażemy się jak wyglądamy

Załączniki

• 1410164992444.jpg
    1410164992444.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Natalinaa śliczny synek :)

Catedra to ja wczoraj miałam coś podobnego do Twojego z opisu, więc może to był czop ale raczej część bo nie było tego dużo.

Do góry