reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

maddlena dobrze że starszy tak dobrze zareagował na braciszka, cudnie, a w ogóle to twoi chłopcy będą mieli urodzinki w bardzo niedużym odstępie czasu, fajnie ;-)

Wesolutka no to spokojnie czekam dalej ;-)

A ja pójdę chyba na spacer puki słoneczko świeci :-)

reklama
Em Ka mnie na katar pomaga moczenie nóg w bardzo cieplej, praktycznie gorącej wodzie z solą, pózniej natrzeć mailem i grube skarpety...
maddlena dobrze, ze Antek nie. Jest bardzo chory i super, ze szybko wychodzicie do domu. A jak to z tymi odwiedzinami dzieci w szpitalu? Bo niby jak byłam to mozna od 7 roku życia..
czytam o Waszych dzieciach i nie wiem, czy to nasze hormony tak na nie działają bo Wera tez cały weekend daje popalić. Jeszcze wzieliźmy sie w koncu za malowanie i w domu jeden wielki sajgon. Najgorsze, ze wymyśliliśmy sobie kolor i trzeba było 4 razy malować, dobrze, ze tylko jedna ścianę... Mam nadzieje, ze po porodzie nadal mi sie bedzie podobać...

Witam się niedzielnie :)
U mnie też nadal nic...

Amaliee masakra z takimi gośćmi. Współczuję, bo pewnie sporo nerwów Cię kosztowała taka imprezka :/

EM Ka ja na katar stosowałam *spam*, nie wyleczyło, ale doraźnie pomagało i łatwiej było oddychać.

Magda może jutro faktycznie się spotkamy w końcu, skoro obie nadal w dwupaku :D

Miłego wieczoru!

Ola ja jutro na 9:00 mam, a jedzie ze mna maz :)
Ale skoro moj typ zostal potwierdzony to wiem jak wygladasz, wiec jak Cie zlokalizuje to zagadam :)
u nas burzowo, moze sie cos ruszy :)
Ciekawa jestem kiedy Ci kaza z torba przyjechac, bo jutro konczysz 41 tydzien.. :)

Hihi nie ma zadnej rodzacej, wiec emocje sie udzielaja jak tylko sie ktos nie zamelduje :)

ja skaczę cały dzień na piłce i miednica mi już odpada od tych prób wstawiania się młodego. Obita tylko jestem, skurczybyki wróciły i lipa.... Ale melduję się, że jestem chętna. A najlepiej na 9 września. Bo córkę mam z 10tego października i mi się podoba 9.09... się zastanawiam czy jutro nie pogadać z moją ginekolog bo mówiła, że jak będę miała już dość to mi pomoże :)

Szkoda dziewczyny ze nie macie zadnych rad odnosnie tej piersi bo tak boli ze juz nawet jak chodze to mam problem. No nie wiem o co chodzi... Moze to nawet nie jest z ciaza zwiazane... I dlaczego tylko jedna? :/

Kusiak, mnie sie wydaje ze Ci sie zapachl kanalik mleczny :/. A leciala Ci wczesniej siara z piersi?
Zrob prysznic z goracej wody i rozmasuj. A jak jestes z bezpiecznym tygodniu to mozesz sprobowac laktatorem chwilke pociagnac - tylko wiesz laktator moze wywolac skurcze :)

catedra 9,09 ma byc pelnia wiec pewnie duzo porodow bedzie :D

Wesolutka we wtorek bedzie 39 tydz tylko ze laktatora nie mam :( ale z tym prysznicem sprobuje. Siara leciala. Nie wiedzialam ze moze sie zapchac jak jeszcze mleka nie ma :/

kurcze Kusiak a może Ty jakoś zaziębiłaś ta pierś (nie wiem czy tak można, ale coś tam mi się o uszy obiło), bo tez chyba chora jakoś byłaś? no i fakt, że siara leciała to tym bardziej coś z kanalikiem może być. nie wyczuwasz jakiegoś zgrubienia w konkretnym miejscu?

reklama
Alicja chora nie bylam :) nic nie wyczuwam :/ ale tak boli ze jakos ciezko mi ja rozmasowac i dokladnie sprawdzic ale moze pod cieplym prysznicem bedzie latwiej mi sprawdzic.

Do góry