reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Alpine 5 dób po cc ?? nieźle ! ja mimo, że też po cc to miałam dość leżenia po dwóch dobach i chciałam do domu już. Tylko u mnie w klinice czy to Sn czy cc to trzymają tak samo – 2doby

Alicjaaa85 to normalne, nie miej wyrzutów :* życzę tobie żeby minęło bo u mnie odkąd jestem z Adą w domu Szymon jest dużo gorszy ehhh czasami mi sił brakuje i też drę się bo inaczej nie dociera do niego. Niestety z porodem to nie minie , wiem nie pocieszam ale później jest większa huśtawka nastrojów jak hormony dochodzą do siebie

Amelie ale cyrk…. Ja bym coś wspomniała dzisiaj heh ahh ci ludzie wstydu nie mają !

reklama
hej,
Emka na katar polecam zrobić parówkę - zagotuj wodę w garnku z majerankiem, ręcznik na głowę i tak powdychaj, może trochę pomoże oddychać, a na pewno nie zaszkodzi. Aha i ja smaruję klatkę piersiową i plecy maścią VICKS VapoRub przed snem - ulga niesamowita, i czasem sobie tak delikatnie pod nosem przejadę to się też lepiej oddycha. Z kroplami typu otrivin, Neosine itd problem jest jeden - pomogą na chwilę a po 4 dniach psikania nos się uzależnia i jest non stop zatkany, więc psikam w ostateczności. u mnie tez wszyscy przeziębieni w domu i my i Maja ;//

witam się niedzielnie, ja zamiast spac w weekend dłużej to nie dam rady i od 5 tylko leżę, a jak jutro juz trzeba będzie przed 7 wstawac, szykowac córkę do przedszkola to wtedy spac się chce na dobre, eh.
U nas dziś kolejny dzień piękna pogoda. Od 14 jest imprezka plenerowa, więc pójdziemy z mężulkiem i córką..
Muszę też torbę szpitalną dopakowac, jutro mam ktg i kto wie może mnie zostawic zechcą już.. chociaż żadnych bóli nie czuję, mimo, że na ktg skurcze wychodzą, hm..

Bubbles kciuki za jutrzejszą wizytę

Amaliee no niezły popis dali goście, ja bym im dziś to skomentowała jak już wytrzezwieli ;-)

Alicjaaa85 szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę

Maddlena Antkowi również zdrówka życzę, niech zdąży się wykurowac przed waszym wyjściem ze szpitala

Wesolutka rodzisz już może?:-)

witam na szybko :-)
mikej niedzieli chcialam zyczyc i zobaczyc ,czy jakies akcje sie rozkrecily,ale widac oprocz nocnych ekscesow u amalie cisza :-D goscie masakra,ja tez bym nie szczedzila jakiejs uszczypliwej uwagi dzis na trzezwo-szczegolnie,ze juz nje beda tacy odwazni :-)

madllena super,ze jutro do domku!zdrowka dla Antka:*
sawi , ja tez zastanawiam sie jak to bedzie z kolejnym dzieeckiem-podobno jak juz sie urodzi,to sie okazuje,ze miejsca w serduszku wystarczy :-)

wesolutka a gdzie Ty? bardzo podejrzany nrak Ciebie.. melduj sie :-)

Sawi i cio pojechaliscie do tego szpitala?

Ania a jak dzis ? Nie wyskakalas porodu ;)

Madlena kochana a Antek nie bedzie mogl zostać u babci dopóki sie nie wykuruje? Fajnie ze jutro juz wracacie ;)))

Alicja dzięki spróbuje ;) muszę sie pozbyć tego Kataru jak najszybciej ;)
Dla Was tez duzo zdrowka !

Emka nie wiem czy kiedyś próbowałaś, ale ja swego czasu brałam sudafed w tabletkach i po dwóch dniach kataru nie było, jednak minus taki że jak za często się korzysta to wtedy się uodparniamy tak jak Ala pisała.

o rany, ależ ja się nakręciłam wesolutką :szok: ale normalnie juz do tej pory by sie odezwała, nie? kochana daj znać, bo wyjdę tu z siebie..

Moja mała jakaś spokojna dzis baaardzo :-( tez mnie to zaczyna stresować, bo zwykle niezle daje czadu...

reklama
Do góry