hej hej :-)
aj wesolutka, więc emocje opadły :-) Jutro wizyta, ciekawe co Ci powiedzą ? a będziesz miała ktg robione? ,Masz rację, teraz, to taki czas, że jak któraś nie da znaku- to już każdy zakłada,że cos się dzieje :-) Moja Marysia to też właściwie aniołek- czasem ma swoje humorki, ale ogólnie jest naprawdę grzeczniutka- więc ja tak jak /ty tym razem nastawiam się na łobuzicę.. Już sama ciąża jest zupełnie inna, bo pierwszą musiałam pobudzać,żeby dostać kopniaka, a tą gwiazdę nieraz proszę, żeby dała odetchnąć. Dziś tylko jakaś spokojna była- może siły zbiera ;-)
kusiak i jak tam? próbowałaś tego masażu?podziałało coś?
alpine moja mała tez jakaś słabo aktywna dziś, może taki leniwy dzień dzieciaczki nasze mają. Skoro czujesz ruchy, myślę,że jest ok, zobaczysz , co będzie jutro- zawsze można zadzwonić do lekarza. i się upewnić.
catedra- a co Twoja gin ma na myśli,że może Ci pomóc? wywołanie? jeśli tak, to może nie najgorszy pomysł, szczególnie,że tak się męczysz?
olinka daj znać jutro p wizycie- może Cię już zostawią? Albo zaczniesz rodzic w nocy i do wizyty juz w ogóle nie dotrwasz, czego serdecznie Ci życzę!
Miłego wieczorku kochane!