reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ahhh te chłopy :)

Maltanka też mam jakieś dziwne zachcianki... :)
Nie urodzę tak szybko.. wszystkie nadzieję szybszego porodu już mi przeszły ...
Wg mam dzisiaj dzień marudy... zjadłam znowu kawałek sernika i zgaga pali...

idę się zająć czymś bo za smęcę się na amen :p

reklama
ania no ja pewnie za szybko też nie urodzę, ale życzyłabym sobie, że jak już się zacznie to żeby poszło szybko, najlepiej w godzinę:-D to jakoś przetrzymam te dwa tygodnie;-)

ja dzisiaj wracając z przedszkola zajechałam po pączki tak mnie naszło.

też idę się za coś brać, bo leń coraz większy

Witam po drzemce ... Dość długiej ;) ale mimo wszystko czuje sie osłabiona i senna ;)

Wesolutka No nie zawsze mam tak dobrze z mezem ale ostatnio faktycznie nawet stara sie mnie nie budzić ;) choć nie udaje mu sie raczej ;) ale i tak miło z jego strony ;)

Ania to wyskacz sie jutro ;)
Ja to dziwie sie ze Ty jeszcze chodzisz w 2paku ten Twoj brzuszek tak niziutko ;-*

Felicity tez dzis sie raczylam murzynkiem ;)

Joan Joan to szczęściara jestes bo ja tylko jak wstane to juz twardy brzuch i poruszam sue z prędkością żółwia a po soacerqch z psem dookoła 1 bloku kręci mi sie w głowie ;/

Nawet kuchnie ogarniam na raty bo nie daje rady ;/ co mnie mocno irytuje ... Bo na codzien wrodzone ADHD ;)

animka - pamiętam czas kiedy własnie prysznic był mega luksusem dla mnie i nie mogłam się doczekać :pPP człowiek przy niemowlaku potrafi się cieszyć z małych rzeczy :pPP a miałam taka schizę, że brałam małą do fotelika i była ze mną w łazience :pP

shiran - my na stałe na materac kupiliśmy matę specjalną nieprzemakalną :pP

wesolutka - lep lep pierożki, ja właśnie biorę się za robienie ciasta i tez będę po południu lepiła ruskie :pP (w razie gdybym jednak była w 38 tyg :p)

Hej! Witam się szybciutko :)

Ja też nadal w dwupaku. I co gorsza, mojej dziecince wcale się nie spieszy. Na ktg w ogóle się nie ruszała, więc chyba z 45 minut leżałam, żeby w ogóle coś się zapisało, a potem to już jak szalona zaczęła wariować, ale po zapisie już :p Pani doktor znowu wzięła mnie na usg i nawet główka w kanale nie jest :/ Także ja nie wiem co z tym porodem moim. W poniedziałek mam kolejne ktg i wtedy już skierowanie do szpitala na jakiś dzień mi wyznaczą, bo to już tydzień po terminie będzie...

Muszę zmykać już. Miłego dnia!

witajcie :)
u nas bez zmian, melduję się w dwupaku :)
w sumie teraz to mi się nie śpieszy bo czekam na powrót z urlopu mojej ulubionej położnej a ma do 14 września urlop :)

Najbliżej to mają wesolutka, maddlena i kara tak więc zobaczymy czy ktoś się pośpieszy przed was dziewczyny :) teraz kilka dni spokoju i pewnie niedługo znów się zacznie kilka maluszków w krótkim czasie, takie przeczucia ;)

bierzcie się za pierogi bierzcie :)

Emka właśnie ostatnio coś mi się wydaje że brzuszek się podniósł trochę... dlatego wydaje mi się że jeszcze się kulam... :)

A ja zaszalałam i zamiast prasować zmywać gotować .. powiesiłam pranie iiii..? pomalowałam paznokcie hehe :)
Więc teraz mam godzinę na to wszystko :D szaleństwo...

A o 18 mamy byc w siemianowicach na trzaskaniu znowu... już mi to tyłkiem wychodzi co tydzień coś :) Ale to już ostatnie takie wyjścia więc musimy się nacieszyć :)

reklama
ja mam termin z OM na 19 września, a z USG na 12 września cały czas wychodzi i lekarz karze 3mac się tej daty z usg, ale ja nawet nie wiem czy do 19 urodzę.. bo żadnych bóli, niczego nie ma :-)

wesolutka rób te pierożki tylko ich nie jedz i mykaj do szpitala rodzic już ;-)

Do góry