reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
wy w toalecie sprawdzacie czy coś wypada a ja już mam schizy i na bieliźnie sprawdzam bo mam wrażenie ze mi coś leci......

a i dzis zaszalałam,pojechałam dokupic jeszcze kilka rzeczy do walizki,i do domku co by mąż z dziećmi mieli co jeść w razie mojego porodu...nałaziłam się jak głupia
no ale nie powiem
skurcze są,brzuch boli jak na @,a podczas podcierania troszkę krwi jest....wiec kto wie może sie coś rozkręci

Sawicw takim razie oby cos się zaczęło.

A co do sprawdzania co w toalecie, to tak jakos odruchowo to zrobiłam i paluchem nawet dotknęłam,bo zastanowiło mnie co to. Z Antkiem to była taka bardziej galareta, a teraz taki mleczno-kremowy śluz, lekko podbarwiony. No i właśnie wyczytałam,że tak też może wyglądać czop.

Cholera dostałam biegunkę. Nie wiem, czy dlatego,że się zestresowałam, to to się oczyszczam...

Hej kochane. Ja dalej w dwupaku. Skurcze są ale tylko wieczorem :( i szybką przechodzą.

Sawi,Maddlena- trzymam kciuki żeby sie rozkręciło , bo macie obiecujące objawy :)

Ide dalej obiadek gotować. Ciasto już w lodówce ( snikers). Musze coś robić żeby nie zwariować :)

Eh Kochane stesknilam się za Wami
:) dziś nawet trochę Was poczytalam ale wszystkiego nie jestem w stanie nadrobic :/ za dużo tego :)

Karmimy się cały czas naturalnie, amy już za sobą dwa spacerki i odwiedziny położnej. Dzieki położnej udało mi się uniknąć lezenia w szpitala. Wdał mi się w ranę po cc porządny naciek kierujący się w dol którego przyczyną prawdopodobnie był jakiś mały krwiak.. Co to było :/ no i kazała mi isc do lekarza, gdzie dostałam skierowanie do szpitala. Ublagalam wizytę u ordynatora, on mi ta ranę podziurawil, wyciekl płyn i nadal wycieka.. Dostalam antybiotyk i antygrzybiczne globulki. Mam wrażenie że od razu jest lepiej i oby tak było. W niedziele idę na oddzial na kontrole.

no i tak u mnie się dzieje.

Trzymam kciuki za dziewczyny które są najbliżej terminowo i które chcą wcześniej się rozpakowac :)

Ciekawa która będzie następna :)

Miłego dnia :)

reklama
sawi trzymam kciuki jeśli chcesz już rodzić && ;), ale zastanawiam się czemu tak wcześnie? bo nie wiem czy coś przegapiłam

Do góry